Полицаи спасиха куче, заключено в кола

Полицаи от Варна спасиха куче, затворено в автомобил, а хуманната им постъпка презизвика широк сериозен отзвук в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спасиха куче, заключено в кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върха на глупостта е да ги наградиш за подобно деяние. Златен кункс, не диамантен да бъде за ръководството на МВР, начело с министърката. Върха на зверилницата е да биеш беззащитно момиче и да не бъдеш наказан.... Това е българистан....

А кога ще има новина " полицаи спасиха самотна баба в село ХХХХХ от циганско насилие ( нападение от кучета ....)" и т.н. ??

Когато им дадат права. Преди като имаха право да бият и да задържат щото не ги кефиш, всичко си беше ОК. Циганята си кротуваха. Престъпността не беше толкова висока Сега нямат това право.

Ми те и сега имат право да бият, очевидно. Май не си гледал новините.

Нашата полиция бие хора и защитава животни. То и държавата май прави същото - ние се трепем да работим да внасяме данъци, а държавата ги харчи за глупости - Екоравновесие, 4лапи, сега и Зоополиция!??

Що бе? Лайносерец като тебе повече право на живот ли има на тая земя? За един ден Ти правиш повече поразии от колкото може да изсерере цяло стадо кучета за 1г.

Хехе, чудя се кой ги я научил да отключват коли с помощта на "едно желязо", и дали употребяват въпросните умения и при други обстоятелства.

Преди наградата да се провери дали бият беззащитни момичета по нощите, че иначе се получават неловки ситуации после ...

айде стига де, колко да е невинна: през нощта, пияна до козирката, не си дава документ за самоличност, обижда полицай, съпротива при арест ... искаме ред, но без полицията да бие!? Иначе по темата - браво на полицаите, повече активност, дори и с леко превишаване на правата е по-добре от неактивност.

Колкото и да е виновна, никой няма право да я свали на земята и да й удари шут в корема, докато "колегите" я държат. И няма "стига", докато не се разкарат от полицията "мъже", на които изобщо може да им хрумне да се отнесат така с момиче.

явно полизайчетата, освен да лежат за високи пенсии и малко години, са мобилизирани да пишат във форума, след случката с побоя на момичето посред нощ!

Браво, значи полицаите могат не само да удрят шамари и да ритат.

Браво!

сега предлагам този идиот да бъде затворен два дена без вода и на затворени прозорци!!!ега ти дебила куче куче ма това на нищо не прилича!!! момчетата от полицията похвално !!! те са от вчерашната полиция която не бие а прави добро!!!има и такива !благодарим ви !!!

добре че кученцето е било добро и не им е репликирало с лаи.иначе веднага щеше да отнесе един пердах и с наморник в полицията.хвала на такива кученца.