Калните бани във Варна се превръщат в заведение

Един от първите символи на морския туризъм в България – Калните бани във Варна, стават поредното заведение на крайбрежната алея.

Обратно в новината

Коментари - Калните бани във Варна се превръщат в заведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много си тъп бе Москов. ама много си тъп и много противен. мръсник

Всеки гражданин на Република България има право на достъп до обществена информация при условията и по реда, определени в този закон (ЗЗОИ). Всеки може да разбера на каква цена е концесионерът е придобил правата над обекта.

То цяло чудо, че тази сграда не е паднала на някой на главата да го утрепе. Тогава ми е интересно, какво щеше да се коментира!

о гледам тимаджийската мафия се е впрегнала да пише минуси! Гниди - ще ви се върне тъпкано за краденето и рекета! Повсеместно се прави в града-всички им е омръзнало от тая сган тимаджийска!

Вие сериозно ли??? Я вижте само снимката!!!

Всичко разумно се унищожи във Варна. кому е нужно заведение за хранене? Заведения колкото искаш. Заслужаваме си го. Хак да ние, а този, който го е купил някой ден може да заохка от болки тук и там по ставите, но кални бани - няма.

Казва се капитализъм - това какво да има и да няма, се определя от пазара, не от Партията :) Така че само успех мога да пожелая на проекта, т.нар. бани в момента са една грозна жалка съборетина, от която ме е било срам като съм водил гости на града покрай нея!

няма лошо да се ремонтира и стане заведение само да не се разширява за сметка на плажа. всички заведения който са от страната на плажа трябва да се премахнат. спомням си през соца, плажната ивица беше широка и чиста сега само заведения и чалга.

Така наречените кални бани, са били такива някога си!Виновните в случая са си от здравно министерство и специализираната болница за рехабилитация.Едните се оправдават с другите и обратното. Прехвърляне на топката. После пак някой друг им е крив на всички.

Тази помийна дупка каквото и да се направи, ще е по-добре от сега! На който не му харесва, да свикне най-накрая, след 25 години капитализъм, че не е важно какво им се иска на пенсионерите, а какво е икономически изгодно! Защото пред заведенията има опашки, не пред калните бани...

Да се задавите дано - мръсна тимаджийска сган! Дано да фалирате! Не трябва никой да влиза в това заведение!!! Мизерници мръсни! Искали туристи - а с какво ще ги привлечете тия туристи? Вместо да има балнеология - поредната свинщина! Възмутени сме до дъното на душата си! Ще има възмездие - той оня от горе гледа!

Вместо да развиваме балнео-туризъм и да печелим пари, у нас само кръчми, мутри и к.рви. Мутрясала, тъпа държава.... Няма ли да се намерят здрави българи да я изчистят тая държава.

Това е просто мафия!!!!! Детството ми мина в този град. Нищо не е като преди. Жалко за всичко само кръчми дано им преседне!

Концесионер и собственик е ТИМ - дори в момента правят басейн на плажа пред Калните бани /заведението/

Москов, за пореден път казвам, че за ничий не става. Нито за лекар - щото ако беше лекар нямаше да си продаде душата, нито за политик, нито за администратор. Няма я вече България. До преди 70 години едно устно потвърждение е имало силата на нотариална заверка, като никой не си е и помислял да лъже. Днес държавата признава, че са и цапцаросали имотите, и и е през докторските слушалки. За личната частна собственност няма нужда да говорим. Само в България може да ти отнемат имотът при всички редовни докементи, защото някой го е харесал, насила ползвал 10 години и след това съдът му го признава. Путин е на светлинни години от жалката българска "демолиберастизирана" дейстнителност. Путин върна 65% от нефтената и почти 100% от газовата промишленост от такъв цапцарап...В Русия без проблем конфискуват 7 милн. долара на мастит политик, Путин разкара Собчак и Лужков от градските хранилки на кметове на Петербург и Москва, В Илинойс 3-ма поредни губернатори лежат ефективно в затвора за корупция. Само в България държавните кални бани са свързани с кръчма и министерство на културата. Такъв сюрреализъм и Салвадор Дали не може да измисли. Цапцарапковци, вижте какво направи Путин - забрани офшорните компании на руска територия. 100% панамската фирма е на бивш партиен секретар и настоящ олигарх. Тъжното е, че държавата си прави майтап със собствената си територия. Население отдавна няма..

Пууу боклуци мазни,кажете кой е концесионера защо криете? Дайте цяла Варна да я направим в кръчми. Даейби и ... кръчмите ви...

Не е било дадено разрешение защото е трябвало съгласуване с паметници на културата, но изведнъж това вече не е в регистрите на историческите обекти. Същото се случи 2008г. когато с държавния кадастър казаха, че имотите не са част от Морската градина и държавата промени техния статут от изключителна държавна в частна, при което ТИМ стана собственик!

Имеро на концесионера го пише на информационната табела! Като гледам и ти не го споменаваш. Журналистите поне са си направили труда да снимат.

не се чудете, ТИМ е собственика :) най-мръсните твари във Варна.

Да се сезира прокуратурата. Виновните за продажбата и създаването на акционерното дружество да бъдат разкрити и подведени под отговорност. Концесионерът на плажа също да бъзе проверен от прокуратурата и ако е необходимо да бъде заведено дело и срещу него. Явно той е свързан с фирмата от Панама.

ПОРЕДНАТА БГ ПОМИЯ!!! КРАЖБА ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА СМЕТКА НА ПОРЕДНАТА ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ .. РЕГИСТРИРАНА В ПАНАМА.. ЖАЛКИ ДЪРЖАВНИЦИ..

Здравното м-во е съсобственик на имота, пък никой там не знае за колко е продаден, а министърът не знаел какво да направи (щото не е чувал, че има прокуратура и съд)? И най-важното: собственик на Калните бани вече е концесионерът на варн. плаж! Всички знаят кой е той, но безпристрастните журналисти кой знае защо не го назовават.