Съдът спря строежа на Марешки в ”Ален Мак”

Съдът наложи възбрана върху ограничено вещно право на строеж на Веселин Марешки предназначена за ваканционен отдих в местността „Ален Мак“.

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря строежа на Марешки в ”Ален Мак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този шопар, угояван от нарушения и престъпления на българските закони няма ли да преяде? Окупирал всичко в една дейност, без да знае елементарните етични правила. Законотворчество, съдебни процедури, полиция, прокуратура, държавни комисии и агенции, На всякъде има негови хора. Един от продуктите на фасадната демокрация у нас. Когато си намери мястото за дълго време по българските затвори, тогава ще може да сме малко по-сигурни, че наистина има съд у нас! Пак тогава ще имаме повече надежда са прогрес!

Дали има друга страна, в която мутра управлява аптеки?

Марешки е един разбойник, който си има армия от биячи, хора коитоизпраща да сплашват и пребиват собственици на аптеки или заведения към които той има апетит, преди година бях свидетел на такава акция на негови мутри. неприятен тип който е крайно време прокуратуратада се самосезира и такива бизнисмени да търкат наровете в затвора.

Абе доста неприятна личност, поредният повярвал си "бизнесмен"

на мен пък ми се струва, че окото на някой богааат прокурорчин е завидяло на този бизнисмен, защото от такъв бизнисмен може пари да вземеш, а голчото има само гол ... да има за почивки ис Европата брееей, сега му е паднало, бълха го ухапала, то не е бълха а цял крокодил месо ще му отхапе ганьовци, ще го видите бай ганя. та затуй удобно е да се ползва мутра, със заведение ред хот чили пепър. аз за обезпечения от прокуратура не бях чувал, то държавата разграбипа, но ето че има видов ден, има опезпичение в полза на никой който ще даде на някой, докато не дойде коледата за всяко прасе

На ония тентата им била незаконна.Хм,а виждате ли Марешки бил черната овца.Ми общинския съветник що е ходил да защитава ,,незаконната тента,,.това ли са приоритетите на общината.номерата им не минали пред Марешки,ако беше на моя земя и бой щях да ям и тентата им да бърша,това е България

Зад цялата история седи Костадин Костадинов. Колко е долен само. Дано накрая да остане с пръст в г..з.

Абе защо всичката гнилоч си изсипва точно като наближат избори. Марешки не разбра ли на коя партийна каса / КАСИ /трябва да налее пари, че да няма неприятности. А аз го мислех за интелигентен човек, който се учи от //грешките си //.

Обичайната брадясала, коса нула номер, дебеловрата кратуна изживяваща се на бизнесмен. Каква конкуренция, какви нормални цени по морето, забрави. Всчики дребни фирми плащат рекет на мафиотите с дебели вратлета. За това и няма да стъпя на нашето черноморие!

дирчовци не триите мненията палячовци долни

"... частично съборил незаконно изградената тента ..." откога да събириш нещо "незакооно" е прастъпление !? марешки си е проЗ селянин - но това "обвинение" е просто малоумно!?

Много сте зле...

За незаконите неща си има съд и други институции! И моите съседи имат незаконно остъклени тераси, но не съм тръгнала аз да ги събарям! Не може да взимаш закона в ръцете си и ти да раздаваш справедливост!

Май си вреш гагата в чуждите работи, а ма?