МЗ дава 200 000 лв. за болница ”Св. Анна”

Поех ангажимент от името на министерството за нова апаратура за болница "Св. Анна". На болницата ще бъдат отпуснати 200 000 лева, обяви Петър Москов.

Обратно в новината

Коментари - МЗ дава 200 000 лв. за болница ”Св. Анна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2011 г. се запознах през лекарската гилдия с прекрасна лекарка заразни болести във Вътрешно отделение във Варненска болница. Съпругът и също лекар-хирург с име. Само чакаха да си вземе специалността и ...да се изнасят в Турция. Бяха "български турци" по-светли от мен. Казвам го защото е част от мотивът им да отидат точно в Турция Знаеха къде ще работят и колко ще заработват за лекарския си труд. Немислими условия и заплащане в български условия. Канеха и моята близка-лекарка,да тръгне с тях....за да получава достойно заплащане за 25 години перфектна лекарска,практика в България. Още 10 години и болниците ще наемат виетнамски и китайски специалисти. Естественно в България.

докато образованието им се изплаща / на българските лекари/ от данъкоплатеца в България.

Един неадекватен "реформатор" или нещо подобно!!!Как може целият избор на боко тиквата да е толкова лош!!! Всички те му здравни министри не струват нищо!!!

Пак ли се изказваш неподготвен. Преди седмица заяви, че ще приватизираш 100% всички болници в България, а само след един ден Боко отмени това нелепо намерение. Досега поне 10 пъти си давал разнопосочни идеи, една от друга по-нелепи и неадекватни за нашата действителност. Ей, как българското здравеопазване не случи на министър...

Защо да е нелепа идеята за приватизация на болници??