За 10 дни 26 шофьори ”изгоряха” заради алкохол

За 10 дни столични пътни полицаи засякоха 26 души, шофирали след употреба на алкохол. Нарушителите останаха без книжки, като са им наложени и други санкции.

Обратно в новината

Коментари - За 10 дни 26 шофьори ”изгоряха” заради алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Караш пиян , губиш книжката и солена глоба! Над 1.2 промила директна конфискация на колата! Това са потенциални убийци затова трябва превантивни мерки! Не трябва да се забравя и справедливия български съд, гробокопача на държавност и морал така че преди да се стигне до тях КАТ да се действа и да му се дадат правомощия!!!

Всъщност, ако откажеш да дадеш проба имаш административно нарушение. Да, ще излезе по скъпо, но ще ти е чисто досието. Ако си над 1.2 е престъпление. Демек в единия случай си нарушител, в другия престъпник... Спорно е кое е по-тежко и за кого.

ХУБАВО ЩЕ БЪДЕ ДА ИМА ТАКЪВ КОНТРОЛ ЦЕЛОГОДИШНО И ДА СЕ ДЕЙСТВА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА,ОСВЕН ТОВА ЩЕ БЪДЕ И МНОГО ВЪЗПИТАТЕЛНО ДА ИМА И ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ДОБРОВОЛНИ ЧАСОВЕ ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД

solo1@

Предлагам дрегерите за жени да са с по различна форма

ами малко сте хванали ,още засилени мерки ,и колите и книжките им вземете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онтарио, Канада : население 1з милиона, всяко семейство две коли карани ежедневно, ч50 жертви на птп през 201ч. Изводите си ги вадете сами.

Изводът е един: Кофти мат'рял. Е, винаги можем да кажем, че Сорос, Путин, НАТО, руснаците, гърците, евреите и другите са виновни.

Е, ние ли да сме виновни????

Няма да се оправим, докато не отнемат правото на КАТ да тормози шофьорите, като ги спира без причини за проверки, и по този начин им пречи да се придвиждат.

Не трябва убитите и ранените да се сравняват с миналата година, а с по-миналата, когато убитите за цялата година бяха 601. За миналата са 650 или 50 повече, а тази се очертава да отидат към 700.

секси

В 7:30 сутринта старият фатмак дърпа от леглото махмурлясалият си син - младото фатмак. Младият пита: - Тате, колко е часът? Не е ли рано? - 7:30 е сине. Онези вече половин час карат безплатно.