Намаляват местата за къмпингуване във Варненско

Бетонът изяде къмпингите по морето. С всяка година местата за летуване за любителите на природата стават все по-малко.

Обратно в новината

Коментари - Намаляват местата за къмпингуване във Варненско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами в скапаната Гърция къмпингите са много и уредени. Така че беж натам.

Ами така е, всеки който иска да направи организиран къмпинг му се отказва... някой има интерес да не се развива този тип туризъм у нас.........

Какъв рай беше някога Черноморието за къмпиране! Курортите бяха недостижими за простосмъртните, но къмпингите Златната рибка, Юг и нямащият го вече на влизане в Ахтопол бяха част от раят. Още с влизането се сваляха всички дрехи чак до свършването на престоят. Падаха дрехи и задръжки. Хора от различни националности заговаряха на странен разбираем език. Нямаше секс а откровенна любов...без предпазни средства с пълноценни и многократни "спирания на времето".

простосмъртните се кефят в баровските курорти и недоумяват как са могли да се радват на възможността да живеят свободно и без никакви страхове в палатковите градчета на територията на цяла БЪЛГАРИЯ. П.П. Накъдето и да се завъртиш гъзо ти е се отзад- философия на Шопа.

аз пък съм доволен от тези на които им липсва БЕЗЛАТНОТО къмпигуване.такова понятие тук ще си сложа палатката фрии няма никъде по света.преди две години един приятел ме заведе на арапя и на питането за тоалетна-гората а къде се миеш после - в морето .много благодаря

А каква ще е съдбата на градските градини, на тротоарите, които ежедневно се засипват с боклуци? Ще спират ли минувачите, пешеходците?

а ония дето "къмпингуват" в Гърмен кой ще ги глоби?

Тъпите шопи си мислят, че като си оставят боклука след тях събран в голям черен найлонов чувал, и са си изчистили...

Лейте, лейте бетон, та да има после работа за хората като дойде времето да се бута! :) А ние през това време ще ходим до Бяло море ;)

Вече отникъде няма одстъп до морето. Всичко се затрои. Община Варна дори си позволи да сложи глоби от 500 до 5000 лв за къмпингуване. Нищо че не е ясно какво точно е къмпингуване и защо е незаконно, при положение че всички граждани имат право да са на общинска и държаван земя безвъзмездно. прави се всичко възможно хората да се изнесат към Турция и Гърция.

президента, какво е къмпингуване, такава палатка като неговата на брега на ДЪРЖАВНОТО море най-вероятно е най-законното къмпиране!!!