200 000 лв. за лиценз на Градския стадион

190 800 лв. са нужни за ремонтни дейности и авторски надзор, които да приведат Градския стадион в Русе във вид, съобразен с изискванията на БФС за "Б" група.

Обратно в новината

Коментари - 200 000 лв. за лиценз на Градския стадион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След закриването на женския баскетбол в страната, респ. намаляване вниманието на властта към сините феи, парите трябва да си намерят нов гостоприемник. Явно т.н."общинари" вече са решили да развиват мъжкия футбол и нещата отиват натам. Като си помисля нашият град колко спорта, освен споменатите развива - бокс, шах, плуване, борба, гребане, бадминтон, тенис на маса, на корт, лека атлетика, мъжки баскет ... леле, та останаха ли толкова деца ? Но дори да ги има, парите трябва да стигат и до тях, а не само до цар-футбол и царица-баскетболица, както е в момента!

Нито спортове, нито деца останаха в Русе. Спортовете са останали някакви аматьорски вечеринки по порутени залички, далеч от професионализма и мащаба на русенския спорт отпреди промените. И малкото деца останали в Русе предпочитат да играят компютърни игри вместо да са на игрищата, което още повече маргинализира и обезкървява спорта в града.

Поне оплаквачи и мрънкалници си имаме, остава да ни го признаят за спорт

ама не са ли доста множко за един лиценз, още малко като се добавят и ще се построи прекрасен нов стадион,но кой ще играе на него е големият въпрос..... и дали си заслужава да стои заключен от децата...

В Разград построиха цял нов стадион а тук ремонт за 190 бона.

Кой го построи бе..."Дунавец"...!? Да не би ...община Разград/Казали ...Раз...и станало ...ГРАД!? Ограмоти се малко... и тогава влизай да ..."коментираш" !!!???

Нека не завиждаме на Разград и да бъдем реалисти. В Разград гостуват отбори от Шампионската лига, а в Русе отбори от Б и В група.

И кво да им завиждаме? Феодален спорт, докато феодала дава, ще има иху-аху, после пак в Б група и глад. Футбола за мен вече не е спорт, тва е някакъв извратен бизнес

Въпросът е защо в Разград, а не в Русе е този феодален бизнес? По-добре с него отколкото без нищо.

Направо да правим пак Разград областен град.Видя се,че техните Оправници са по-далновидни от русенските смотльовци.

Къде видя отбори от шампионска лига да гостуват в Разград я се оправи малко какво коментирате като хал хабер си нямате от спорт,мачовете от шампионската лига се играят в София на Васил Левски,то не е само да имаш модернизиран стадион трябва инфраструктура и куп други изисквания да се играят мачове от шампионска лига.