Коментари - АФП: Тайните служби на 20 страни спасили медиците | dnes.dir.bg
назад

АФП: Тайните служби на 20 страни спасили медиците

Тайните служби на около 20 държави, между които Великобритания, Италия, арабските държави и Израел, са помогнали за спасяването на българските медицински сестри.

Обратно в новината

Коментари - АФП: Тайните служби на 20 страни спасили медиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато се мотая из интернет нито за минута не забравям ,че живея извън него. А животът навън няма нищо общо с конспирациите ,които между другото намират почва само у живеещите в интернет като теб ,нито с антисемитизма и семитизма. Оставяйки вратата отворена ,рискуваш да се простудиш от течението. Аз затварям вратата и отварям прозореца на познанието. Щом си любител на алегориите.:):) Be Well !

Всичко е пари! В този случай страшно много пари!

защото знам факти,които никак не се връзват с ония лакардии,които ти разправят на теб.Защото мога да мисля и не съм лековерна като теб.Защото тази приказка за казана,българите и Дявола е същата като онази,дето като кажат,че сестра ти е курва,иди разправяй,че имаш брат.Тези вицове обиждат целият бг народ,а не само мен лично като българка и ти приемаш ей,така да бъдеш топена в казана или да си Дяволицата.Аз не приемам такива обобщения,защото бг народ може да има недостатъци,но той е един много добър,но за съжаление и доста наивен народ,който не заслужава с него да се отнасят по начина,по който се отнасят с него управниците ни.не ми говори за вицове,когато става дума за много сериозни неща,засегнали не само 7 бг граждани,а целият бг народ.Защото не са само тези криминални престъпници-По света има много бг такива,но не за всички вата ни е полагала подобни грижи,нали? Къде беше тази държава когато обезглавиха невинните шофьори в Ирак?Не приемам двойният стандарт,който се прилага у нас.Държавата ни за едни майка,за други мащеха.

Темата за медиците,за които вече се разбра,че двама от тях Здравко и Кристияна са дошли В Либия като медици,но в последствие теглили майната на професията,както и Ашраф,който тепърва щял бил да става доктор,според него самия и искал да живее във Варна НЕ БИВА ДА СЕ ЗАТВАРЯ,въпреки че бг управляваща коалиция/всички виновни поотделно,а в момента и заедно за всичко,което се случи не само по делата на тези бг граждани,а и за целият народ/ си свършиха далаверите.Ще ни занимават с медиците,докато ни писне и сами се откажем да питаме и да им търсим сметка.Целта е да се оправдаят средствата и те бяха оправдани.Всичко и всички са оправдани.Аз обаче,не оправдавам никого.Напротив!Аз ги обвинявам. Бг граждани ги обвини либийската прокуратура и никой у нас няма намерение да публикува нито обвинителният акт,нито мотивите на съда за издаване на два пъти смъртни присъди. Никой у нас не оповести,че де факто и де юре България ОТКУПИ гражданите ни. В момента повтарят едно старо предаване на Коритаров за премеждиятана един бг лекар с 37г стаж в България,който не може да намери истината за себе си,заради критика на БЛС,заплашен с отнемане на лекарското право!?.Никой не го споменава днес.Всички се палят за бг медици,които до оня ден бяха седем,а днес вече са 6.Кой е онзи,дето не е медик?Здравко,който приключи кариерата си в Либия като градинар на циментеният тротоар на бг посолство в Триполи.Същият от 4 г беше на свобода в Либия,но сина му се разхожда за Наша сметка до Триполи и Брюксел.Защо? ДА СЕ ОТВАРЯТ ДОСИЕТАТА НА КРИСТИЯНА И ЗДРАВКО И ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ В БГ МЕДИИ!Защо не и на останалите бг граждани.Обществото, плати така висока цена за тяхната свобода има право да знае за кого са харчили парите му!

No nai veche tainata sluzba na agent Goce i toi samiat.

да живее новият световен ред и ахмаците около него и за него

абе,ако бяха виновни нямаше цял свят да ги защитава!!!!Били курви-добре,ама вижте първо майките си и тогава пишете!!!!

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ.....

Сега всеки се хвали, че е свършил работа. Факт е, че две жени можаха да се справят със ситуацията, а нашите осем години само приказват.

Ха!Има яки на ризи предназначени за носене на папионки и на дълги вратовръзки.Познайте кой ги обърква.Това е като евреин да си свали шапката в еврейски ресторант.Груба грешка за всеки разузнавач работил под прекритие в чужбина.Ситуацията е описана от ген.Винаров и се отнася за еврейски ресторант в Виена преди избухването на Втората световна война.Ха!сега! Да оставим сестрите на мира!Не смесвайте темите!

Омръзна ми живота от вас всичките

Мулето носи, защото му плащат! В случая това НЕ Е НЕОБХОДИМО! Стоката е доставена....как - не се знае! Мед. сестрите си изпълняват ежедневните задължения.......! Ако някой може да различи на око от две банки с кръв коя е заразана със СПИН..........значи е от друга планета! Моля не бъркайте УМИШЛЕНО ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС СПИН и прелюбодеянието, валутните операции, търговия с алкохол и т.н. - последните са практикуват от много чужденци в Либия! ЗА ТАКАВА ДЕЙНОСТ НЯМА ОСЪДЕН НА СМЪРТ!

КОЙТО ЗНАЕ КАК Е, ДА ГОВОРИ! КАКВО САМО СЕ КРИЕТЕ ЗАД МАСКИТЕ НА СТРАХА?! НЕ БИЛО ТАКА, А БИЛО ИНАЧЕ, АМИ КАЖЕТЕ КАТО ЗНАЕТЕ!!! НАПИШЕТЕ ГО ПО ФОРУМИТЕ ПОНЕ!

Ей това изказване най-ми хареса. Прав си ние си пишем тук но никой не знае истината и може би няма и да я научим, че кой е луд да си изкара кирливите ризи.

Abe,vie tuka deto draskate imali li ste si rabota s arabi.

v koja normalna strana 6ef na razuznavane razkazva obstojatelstveno po vestnizite koe kak e bilo?

Аз! Аз! Аз! АЗ дпасих сестритееее!

Киров, не лъжи! А дали си се срещал и със Сесилия на остров Корсика?

Извинявай, просто ми кажи с думи прости....КАВКО ТОЧНО ИСКАШ ДА ЗАТВОРИШ.....? Или си приготвил нова афера с БГ участие.....? Само не ми казвай, че ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е РАБОТА НА БЪЛГАРИ.....!

Нека който не е съгласен с Може би да изложи друга версия, а ние тук ще преценим кой е по- блозо до истината.

Извинявай, просто ми кажи с думи прости....КАВКО ТОЧНО ИСКАШ ДА ЗАТВОРИШ.....? Или си приготвил нова афера с БГ участие.....? Само не ми казвай, че ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е РАБОТА НА БЪЛГАРИ.....!

Киров пак се изцепва! Истината е, че в НРС се получават много високи заплати срещу никаква работа. И най-много ги интересува менюто в стола.

По време на цялата история с мед. сестри в Либия имаше доста българи, с различни професии и контракти, доста от тях знаят КАКВО ТОЧНО се случи ! Всичко останало е въпрос на морал и избор. Поредното БГ правителство също знае много добре цялата история, ама тук вече опира до баницата и ножа .....заради 3 от сестрите го пиша това - хора те са абсолютно невинни !

Най-сигурното в събитията около сестрите е че всичко това не е в интерес на българския народ.

На Здравко са му плащали южнокорейци и то в пъти повече от БГ докторите в Либия, а Кристияна е уважавана не само заради външността си, а и за това , че със Здравко са комуникирали на английски, арабски и руски, за разлика от останалите БГ гастарбайтери в Либия. Аз вчера се върнах от АДА и с очите си се убедих, че казаните за БЪЛГАРИТЕ са без капаци........!

Да Може би това,което пишеш есамата истина.Този местен мафиот е шефа на здравеопазването на Бенгази,но има един малък проблем гой е от другото племе ,което ненавижда Кадафи за справка прочети днешния брой на 24часаинтервюто на Кирчо Киров и въпреки,то е за героизацията на виликият агент Гоцеповдига доста завесата за тези ,които искат и знаят как да четат.Неговата любовница `на арабина` се казва Кристияна Вълчева,Това е причината заради,която Д-р Здравко Георгиев работи за 2000долара на южно корейска платформа, а другите медици взимат до 400долара и то ,като хирурзи.Изключителни българинАшраф ,които не е никакъв лекар,поискаите му дипломата,но е 100% хомосекуалист и освен да обслужва високопоставени араби е каналджия за кръв и плазма от средите на палестинците и египтяните,които се смятат за по-нисши и от християните.Другите сестри са на неправилното място в неправилното време.Разбира се това за американско-изралски заговор е пълна тъпота и е за вътрешно либийска консумация,но българското разузнаване е предупредило сестрите и най-вече въпросния дует Вълчева-Георгиев ,какво ги чака и е имало вариант за евакуация,като сестра Зашева,която престоява на тавана в българското посолство 3 години докато я прехвърлят в България.Последните отхвърлят варианта,защото се чувстват сигурни,пък и живото BEFORE е много хубав и сладък цитат на д-рГеоргиев.Всеки има право да мисли,какво то си иска,но е хубаво истината да се казва ,за да няма комични ситуации после,като тази Кадафи почетен гражданин на София,ама бат Бойко му го отнема.Такова нещо очаква и медиците,поне 4 оттях не го заслужават

Обикновено шефовете на Операции на всякакви служби никой чужд разузнавач не трябва да ги знае ,камо ли да ги споменава и то публично. Но Кирчо е впрегнат да ЧИСТИ името на Началника си.Тъпо и упорито. Голяма грешка.Вече и аз знам кога ще имаме нов топ разузнавач---много скоро !!!!

Хора, да затваряме тази тема, а? Върнаха се(добри или лоши, употребили необходими или излишни държавни средства), да са живи и здрави(с добро). Но стига толкова за тях.

На Здравко са му плащали южнокорейци и то в пъти повече от БГ докторите в Либия, а Кристияна е уважавана не само заради външността си, а и за това , че със Здравко са комуникирали на английски, арабски и руски, за разлика от останалите БГ гастарбайтери в Либия. Аз вчера се върнах от АДА и с очите си се убедих, че казаните за БЪЛГАРИТЕ са без капаци........!

Нашата Концесия в Либия преди 1990 година се изчисляваше на 250 милиона долара. Ако не се лъжа срокът и изтече през 2004 г.,а в момента би струвала на ! милиард. До Кирчо - БТК сделката и тя ли беше песъчинка или си беше направо камък в Уретерата.

На Здравко са му плащали южнокорейци и то в пъти повече от БГ докторите в Либия, а Кристияна е уважавана не само заради външността си, а и за това , че със Здравко са комуникирали на английски, арабски и руски, за разлика от останалите БГ гастарбайтери в Либия. Аз вчера се върнах от АДА и с очите си се убедих, че казаните за БЪЛГАРИТЕ са без капаци........!

o6te ste mi mnogo glupavi vie bulgarian

На Здравко са му плащали южнокорейци и то в пъти повече от БГ докторите в Либия, а Кристияна е уважавана не само заради външността си, а и за това , че със Здравко са комуникирали на английски, арабски и руски, за разлика от останалите БГ гастарбайтери в Либия. Аз вчера се върнах от АДА и с очите си се убедих, че казаните за БЪЛГАРИТЕ са без капаци........!

Не знам подробности от първа ръка, но впечатлението ми е, че другите сестри наистина са параван и жертви. Не мога да си обясня по друг начин, че само на Кристияна и отчасти на Нася се дава думата. Помня още, че след повторното произнасяне на смъртните присъди сестрите изведнъж се разделиха - искаха различни адвокати. Ако толкова е чиста работата, какво има да делят? Явно има какво. И усти за запушване има. Тези самовлюбени изяви на Кристияна по пресконференции уж от името на всички просто смърдят. Ако на някой не му мирише, то е защото си е запушил носа - щото тук в Бг, мила някоя си, направиха така, че да смърди отвсякъде. И като ти турнат лайна на масата, напръскани с одеколон и ти кажат това е люляк, ти си отпушваш носа за малко и си викаш ми люляк трябва да е, макар да се питаш що е толкова кафяв.......

Когато в една тоталитарна дъжава с прекрасно задравеопазване има над 2 (два) милиона нелегални африканци, без параво на достъп до това прекрасно задравеопазване КАКВО СТАВА? Тези нелегали КЪДЕ, СПОРЕД ВАС, СИ ЗАВИРАТ ПИШКИТЕ? Те са готови да дадат и 5 литра кръв за 2 долара.......!!!!!!

Моля катосе палиш така кажи в прав текст какво сте ги виждали да правят там, а така иначе всеки може да говори...

Абе, още ли превеждат мотивите на присъдата........??? нещо става ,а, не мислите ли? Не ям доматите с колците.....!

Най-после Още един отговор, моля! да ви каже фактче за Либия, покрай което всички минавате по тъч-линията. Ами да, пълно е с безправни африканци, които там си ги правят, каквото си поискат, защото са избягали при тях от сигурна гладна смърт. А в Либия никога не е имало прекрасно здравеопазване. Още навремето - преди 10 години - моя братовчедка, уж уважавана в болницата си акушеро-гинеколожка, избяга с писък оттам. Хич не ми се повтаря каквото имаше да разкаже за режима на Кадафи и идиотското високомерие, невежество и гнусна липса на хигиена при онези идиоти либийците. Защо да разубеждавам всезнайковци, които още малко и Монтание, и Колици ще ги изкарат агенти на ДС. Егати стадото от злобни мърши сме...

Гоце вече не е от тайните служби. Наскоро го разконспирираха.

Колко години трява да Ви се повтаря едно и също нещо,за да Ви влезе в тиквите,бе?Здравко и Кристияна тук,в Либия не са работили като медици!!! Сами си отговорете какво са работили и защо Гоце,побърза да им запуши устата с помилване и подаръци?Моите колежки ли е спасил или своите колеги от ДС!? Слепи ли сте,че баш сестрите странят от тия мошеници,дето Ви ги типосваха цели 8 години и сестрите им послужиха за параван и за измъкване за тяхна сметка.Защо вярвате на лъжливите Ви ченгета ,а не вярвате на обикновените българи,които са тук,в Либия и ги познаваме лично тия персони и сме ги виждали с очите си какви ги вършат? Само защото един Ви казаВервайте ми?За 800 дни,нали?.Ами вервайте,тук ми иде да спомена майките Ви1да ме прости Господ....

Когато в една тоталитарна дъжава с прекрасно задравеопазване има над 2 (два) милиона нелегални африканци, без параво на достъп до това прекрасно задравеопазване КАКВО СТАВА? Тези нелегали КЪДЕ, СПОРЕД ВАС, СИ ЗАВИРАТ ПИШКИТЕ? Те са готови да дадат и 5 литра кръв за 2 долара.......!!!!!!

Mosad e na linia

Питай майка си дали е било така.

Moze li da se viarva na general Kurcho Kurov?

И още нещо, агенте. Като се мотаеш в интернет, сигурно знаеш, че има и информация, която да те накара да се замислиш. Не кой знае колко дълбоко, ама явно и това ти иде много, та предпочиташ да не я четеш. Приказките на Ханс-Кристиян Андерсен са къде-къде по-приятни... Прав си. От което те е гнус, не е вярно, нали?

Можеби,обърни внимание на заглавието(кои тайни служби са замесени-Англия-вина Либия беше италианска колония.Извода?

Нямам претенции да знам всичко, агенте. Имам претенции да мога да мисля, макар и не титанично. На тези, които не могат или не щат да мислят, им се прилагат масово изобличителни терминологии като конспирация, антисемитизъм, както и други формули на мисленето. И като си въобразиш, че което ти отърва е вярно, по-добре ли се чувстваш?? На такива като теб се крепи светът хахаххаха, в сегашната му форма. Разбирай го както искаш, аз предпочитам да си оставя вратата отворена, че и друго може да е, а не това, което старателно и последователно ми натрапват, ок? Хайде със здраве. Забележките ти не ве обиждат, ако ти е густо, давай нататък.

Абе не се кръщавайте българин и българка, че ме е срам от вас някакви подлоги на Кадафи. Да не ви плаща, бе българи? Аз съм бесен, че са посмели да инквизират български граждани, това ме обижда и възмущава.