30 кораба пристигат за ”Бриз 2015” край Варна

Над 30 бойни и спомагателни кораба ще вземат участие в националното военноморско учение „Бриз 2015", което ще се проведе от 3 юли до 12 юли.

Обратно в новината

Коментари - 30 кораба пристигат за ”Бриз 2015” край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От участващия личен състав каква е бройката на българите? Това да не е аналог на учението "Щит-82"?

Това някаква увеселителна програма за привличане на туристи ли е?

Руски бомбардировач имаш предвид, но това няма как да стане в Български териториални води. Ама Путя колко памперса смени заради танка Абрамович дето ни дойде на гости?? И сега бълват гущери с пълни памперси.

"В разиграването на различни бойни ситуации ще се включат ...два самолета от българските Военновъздушни сили" Грешка! Да се чете "...ще се включат ...дваТА самолета от българските Военновъздушни сили"

200 (ДВЕСТА) самолета е имала БНА преди ни сполети демоНОкрацията.

те нямат пречистване на фикалните системи - чисто синьо море ЧЕСТИТО ОТ ГРИЖИТЕ НА НАТО ЗА НАС

Изкара рубла, а ? :) Още 50 такива поста и ще имаш доларче.

Всеки, който не е сляп и луд, е "рубладжия". Само зомбитата сте "демократи", идеалисти.

az shte uchastvam samo,povtaryam SAMO s dva /2/broya shturmovi ptichki SU 37,i shte se poluchi golyam marmalad na uchenieto...nyakakvi repliki???

Техника трябва , само с личен състав не става.

ЕеееееХ , друго си беше Варшавския договор , пак се тренираше война , ама срещу други . Времената се менят , само промитите мозъци на бившите възпитаници на ВВМУ остават . и ако имаше по малко и покачествени служители на МО и МВР , които да не смучат от нашите данъци тлъсти заплати и ранни пенсий , може би щеше да има пари и за нови и повече кораби или самолети за армията.

dsco@

Ееееех, ако парите за образование бяха повече ....

Дано времето е хубаво и няма вълни,защото инаце си е..... и т.н.

Трябваше да напишат ".... и всичките два летящи самолета на българската армия...."

най-накрая ще нападнем русия и ще свалим диктатурата както направихме в ирак

dsco@

Нали все драскате, че Путин ще напада и затова НАТО настанява войски около Русия. Чак сега изплю камъчето. Точно "демокрацията" като от пост-иракска, либийска, сирийска диктратури обединяват руснаците както никога след WWII.

В ученията участват:България,Румъния,Турция,САЩ.Ако има как и Украйна и Грузия да се присъединят.И картинката да стане пълна.Русия на Путин се ползва със всеобщата ненавист на своите бивши сателити и републики! А защо е така?И има ли някой който да не знае?

От изброените само България влиза в графата "сателит". Румъния беше доста опърничава и в конфликт последните десетилетия с руснаците. За Турция и сащ да не коментираме какви сателити са, че е смешно,а?

Ти какво - виждаш в бъдещето ли ?!

Десислава, какви ги приказваш? В учение край България ще участват 1 български военен кораб втора употреба и 29 на САЩ? Заедно правим НАТО? Срещу евентуалния агресор в Черно море????

Тези учения създават много добри условия за провокация, която да послужи за начало на една "хубава" ТСВ. Гръмваш един, примерно, български кораб, обвиняваш Русия и...

На 2 Октомври,1992, американския боен кораб Саратога, по време на учения в Егейско, море изстреля две ракети срещу турския боен кораб Мюевент вследствие на което загинаха 5 и бяха ранени 15 турски военни моряка...