Топ 5 на любимите места за почивка на варненци

Варненци и гости на града подредиха най-предпочитаните плажове във Варна и околните курортни комплекси в класацията "Топ 5" на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Топ 5 на любимите места за почивка на варненци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години Златните бяха наистина привлекателен курорт, заради гората, алеите, чистия пясък и море. Сега, след презастрояването, унищожаването на гората и липса на зеленина, както и постоянните проблеми с канализацията (която е предвидена за 4 пъти по-малък капацитет), много често първа алея става лайняна алея, в морето не е рядко срещано явление да ти се залепи на лицето фекалия от авариралия канал, а в северния край на Златните вонята е непоносима от уж пречиствателната станция. Жалко, непоправимо жалко е това, което алчните хотелиери сториха на това прелестно място.

Всяка събота и неделя през лятото на плажа в Камчия се събират над 3000 човека .По регистрационните табели на колите се вижда ,че преобладаващата част са варненци.Огромен плаж,никой не ти ходи по главата ,близо е до града.А за мен лично най-хубавото е,че мога да спра до плажа с колата си и да не мъкна всичките такъми на децата по баирите.

По същите причини аз ходя до Шкорпиловци, други пък ходят на Паша дере. Направо ми е чудно кой от Варна ходи на плаж на Златните? Това може да го пише само журналист от София

Тази статия очевидно е писана от незнаещ, недочул или незнаещ, като прекалено много звечи като реклама на Златните, но всеки, който е наисина от Варна или е живял дълго време в града ще потвърди, че не Златните са плаж номер едно.

Та значи ....за тия дет не са от Варна Златните и Св Елена ги бива но за там пътуват нововъвлечените Варнанлии и подобните им Шопета за нормалните хора от Варна и региона Златните нит са мит нит мечта Просто ние Варненците не сме лекета с главно Л а хора-новмални живеещи в ненормална държава

Обикновено се казва ВАРНЕНЕЦ, ВАРНЕНЦИ. Е, новозаселилите се бивши селяни могат и ВАРНАЛИЯ да казват. Както са ги научили в родните им места.

Браво, голямо браво на коментара. Никой, ама никой във Варна от Варна не казва 'Варналия'.

Страшна гнус са плажовете в залива. Само от Галата на юг са читави, все още.

много варненци почиват на планина,не на море

донякъде за фичоза и кабакум може да се съглася, останалото е измислица, южния и офицерския само вечер заради баровете, там се къпят само пришълците!

По принцип Фичоза е любимият плаж на варненци, най-вече нощем. По-младите, най-възрастните и спортистите харесват Офицерския плаж заради Гьола, но определено не е любим :)

Малка вметка - това са любимите места на новите варненци и на гостите на града. Особено на тези, които са на гости на новите варненци.

от родителите на варненци преди 40 г. са пристигнали от селията, а сега дремят по детските площадки:)

Това може да е класацията на варналиите...

Ти от къде си по-точно ? Тази дума 'варналия'.... дори трудно я прознасям, пък и ме заболяват ушите като я чуя.

Konstantin

От Варна съм мойто момче, не съм "варналия"...