Джебчийките от Игнатиево още са на свобода

Близо месец след акцията на НАП и МВР джебчийките от Игнатиево, които крадат във варненски молове, са на свобода, установи проверка на Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Джебчийките от Игнатиево още са на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това доказва, че МВР и прависъдието работят в подкрепа на крадлите!!! А кой подава тона на тези институции? Г-н премиер, не е добре за имиджа Ви, че не можете с едни джебчийки да се справите...или може би не искате? Толкова ли сте обеднели в ГЕРБ, че опряхте до рушветите на мангалите? Достойни сте само за съжаление!

Абе,да не би,да са свършили пачите пера с които галят джебчийките,а?!...

Платили са си , на свобода са! Какво не е ясно?

На свобода са защото им се създават условия за живот според традициите. Трябва да крадат без никой да ги закача.

И да пишете и да не пишете, няма оправия - да започваме да учим цигански.

Ти учи. Аз не..! До последно ще си говоря на БЪЛГАРСКИ. Не съм предателка и не вдигам бяло знаме.

на снимката мангалката е сас шалвари .циганите носели шалвари в потурландия ха ха ха......

ОПЕРАЦИЯ "БУЛДОЗЕР" В ЦЯЛАТА СТРАНА.! ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ КЪЩИ,КОПТОРИ,ПАЛАТИ СЪБОРЕНИ. ВСИЧКИ САМОНАСТАНИЛИ СЕ В ЧУЖДИ ЖИЛИЩА И НЕПЛАЩАЩИ НАЕМ ГРАЖДАНИ ИЗСЕЛЕНИ И ГЛОБЕНИ. ЗАКОНЪТ Е ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.! ПРОВЕРКА С МЕТАЛОТЪРСАЧ НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ КВАРТАЛИ ЗА ЦЕННИ МЕТАЛИ И НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ. КМЕТОВЕ ,ПОЖАРНА И ЛЕКАРИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ С ОХРАНА В МАХАЛИТЕ

а ония нещастници в Гърмен им разрушиха кюмезарниците, а крадците с палатите си живеят царски.

господа,писачи първо задайте си въпроса кой от това село направи град, даже лента резна.

Полицията прави акции само след телевизионни репортажи,как не ги е срам и ста4ки правят

Плюете комунизЪма, ама тогава нямаше как джебчия да си построи дворец. Даже и магазинерите и склададжиите внимаваха как крадат.

Еее, нали затова направиха демокрация, за да могат спокойно да крадат всички апаши и бели и църни. Само дето останалите не знаеха какво им се пече на...

Голям резил за полицията и общо за държавата.Затова циганите и другите престъпници си развяват байряка-знаят,че няма наказание за тях.

Смърди ми на комунисти! И преди червените да подскочат, ще напомня за снимките на Бако със СърГей Станишев по време на местни избори. Може аз да съм в грешка, може да е станало случайно. Да са се срещали докато са се разхождали. Може... Всичко е възможно....

Да излиза наказателния отряд и всички до стената от депутата дето ги пази до полицая и чак тогава и крадлите. Я по един бой и им вземи всичко и да видиш.

Считам, че преди да се пипа съдебната система, трябва да се проведе акция "чисти ръце" в МВР. Без покровителството на полицията не може да съществува такава битова престъпност и цигански рекет примерно в Централни софийски гробища.

След тези репортажи в белите страни подават оставки шефовете на МВР, НАП и прокуратурата. В булгаристан просто си го преместват от левия в десния крачол и продължават да броят.

Незнанието е майка на тъпотата. Как, бе, умнико, по един телевизионен репортаж ще бъдат задържани хора. На ли обвинението в престъпление изисква да посочиш в постановлението кога е станало, къде е станало, какви точно вещи са отнети, на каква стойност и кое е пострадалото лице. Ти от този репортаж да видя някаква такава конкретика? Нали просто казват, че това им е основното занимание и нищо друго

Вие си слагайте минуси, но по-добре прочетете чл.194 от наказателния кодекс

Мангал!!

човека е прав,което не ми попречи да му сложа минус-ама такива са ни скапаните закони-щом никой не е се оплакал,няма престъпление...друг е въпроса,че тия мангалки са ужасно нагли..и ако не друго поне един хубав бой заслужават,което и щеше да стане при едно друго управление..

Абе умньо, явно трябва да дойдат полицаи от Румъния за да открият и съберат доказателства за тази "конспирация".....

Нека МВР и прокуратурата, а с тях и НАП да отидат на екскурзионна обиколка по всички тези къщи, чиито стопани не могат да дадат смислен отговор за произхода на средствата за тях. Обиколката да завърши с дружески банкет на "замъка" на кмета на Неделино...Ако нямат средства за това - да се обърнат към "спонсорите" си, притежаващи имотите.

има защо, нали?

Някой да е очаквал нещо друго да се случи???

Много ясно, че ще са на свобода. Защото ако си отворят устата, ще лъсне цялата истина за тези, които са получавали подкупи. Никой не реже клона, на който седи.

А ТЯХ КОЙ КОЙ КОЙ ЩЕ ГИ СПАСИ ЦИГАНИТЕ ОТ ГЪРМЕН БАТЕ БОЙКО , А ЕЗИ С ПАЛАТИТЕ

Да докарат багерите и за този палат.