Обновяват крайбрежната зона с европари

Община Русе е разработила 30 инвестиционни проекта, които биха могли да получат финансиране по програмата „Региони в растеж“ до 2020 година.

Обратно в новината

Коментари - Обновяват крайбрежната зона с европари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под парка напрвиха бетонен полигон за самоубийци - няма папапет , няма удобни "слизачки" към Дунав за рибарите , няма кьораво дръвче за сянка . Слизаш на бетонката и падаш , или припадаш . А Дакоолу дембелства и дебелее , в очакване на новите парички , които ще му подарят , като единствен печелещ ЗОП -ове . ПЛАН Б законен ли е ? Ако сме русенци , не трябва да крак да стъпва във вертепа на този шуменски еничарин. Да живеят НУНЬООЛУ , СТОИЛООЛУ и ДАКООЛУ - новите Алекови ездачи на нарда . Хвала на Бойко , дето курбан ни дава на нови изедници и ненахранени кръвопийци.

Браво на кмета-никой не е мислил до сега толкова за града-ако свърже Родина с центъра и с Чародейките ще е супер. Само са паркирането още не се мисли, но се надявам

И ще бъдат опапани от тандема Даков-Нунев !

Какви са тези байк паркове- колодрум!- хората искат велоалеи по главните улици за да се движат безопасно и екологично из града,останалото е идеи и аз имам много идеи ама не съм кмет имам врат ама нямам късмет.

най-важното е че ще имаме байк парк! явно ще е нещо много по-модерно и различно от алея за колелета..

Тази крайбрежна зона е обект на оглеждане и планиране от всички предишни кметове. Досега нищо не се е случило и може би няма да се случи и в този мандат. Русе изглежда като опустял и изоставен град с изключение на главната улица. Жалко!

Нашето общинско ръководство провежда само чалгаджийски мероприятия - леден фестивал, пясъчен фестивал, бирфест, рок и чалга концертчета, т. е. забавления. Не им ли е ясно, че не са избрани заради това, а за да се грижат за града? Наистина, не може и без забавления, но те са превърнали показността в основно занимание, докато всичко останало е на заден план. Пълни боклуци.

Ако спечели Пламен Стоилов - ще стане всичко това !

Тъй, тъй, наближават избори.... После ще говорим пак.

Точно така. Вече над 20 години, като наближат избори, започват да ни омайват как крайбрежната зона ще стане за чудо и приказ. Изтъркан шлагер.