Експерти: Джебчийството във Варна е с протекции

Полицията в морските ни градове и села паразитира върху престъпността. Това заяви експертът по сигурността и бивш главен секретар на МВР проф. Николай Радулов.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Джебчийството във Варна е с протекции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето се вика системата е такава. Ако сложат някой принципен, ще му подлеят водата за нула време - или трябва да си като тях или ще ти видят сметката, това е играта. Мълчиш си взимаш си там мижавата заплата и останалото компенсираш с кражби. Шефът за да задържи постта се отчита на тези отгоре, пълни партийните каси и така до без край...Уж сме демокрация, а пък не сме. Трабва да се спре с назначаването на постове. Трябва избори...Ако шефът на полицията във Варна се избира от хората за 3 години няма как да прави така. За да задържи поста си ще трабва да дава на всички, а няма как, единствено ще трябва да отговаря пред хората. Друга особенна важна позиция са шефовете на НАП.

бати наглите полизаи,да ги уволнят всичките,пулна мафя е варна,да зивее тим тим тим

Нека Нова телевизия да заснеме и проститутките,които работят на стария път- Варна-Бургас!!!!

А проститутки по Владислав Варненчик

ОПЕРАЦИЯ "БУЛДОЗЕР" В ЦЯЛАТА СТРАНА.! ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ КЪЩИ,КОПТОРИ,ПАЛАТИ СЪБОРЕНИ. ВСИЧКИ САМОНАСТАНИЛИ СЕ В ЧУЖДИ ЖИЛИЩА И НЕПЛАЩАЩИ НАЕМ ГРАЖДАНИ ИЗСЕЛЕНИ И ГЛОБЕНИ. ЗАКОНЪТ Е ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.! ПРОВЕРКА С МЕТАЛОТЪРСАЧ НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ КВАРТАЛИ ЗА ЦЕННИ МЕТАЛИ И НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ. КМЕТОВЕ ,ПОЖАРНА И ЛЕКАРИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ С ОХРАНА В МАХАЛИТЕ.

От кога Игнатиево е меката на джебчиите и на големите къщи - още от преди 89 година.Защо сега се повдига този въпрос?Пак някакви политически игри.Защото циганските босове са вдигнали цената и на кмета на АКСАКОВО много му се виждат.Никой няма намерение да спира джебчиите, а кой да купи Игнатиево за изборите.Миналия път го направиха град и с по 50 лв излъгаха циганите, сега нещо цената се вдига 50лв. са малко.Затова е тази дандания, а от това може и кмета на Варна да спечели.

А с какви протекции са Черепа и Гриша захарния, както и всички български олигарси? И как спечелиха милиардите ?

Експерти: Джебчийството във Варна е с протекции. Неексперт: Престъпността в България е на власт от 26г.

26+45

Ами тези шефове на районни дето покриват престъпността КОЙ ги назначавал, да не би окръжните и областните шефове!? Ами, тях пък КОЙ ги е назначавал...

Че то всеки малоумник би стигнал до тоя извод само за 2 месеца работа в полицията. Такова нежелание ли има да се борим срещу бандитите?

Моля, посочете едно хубаво нещо от така наречената демокрация!

НИдей тъй! Питай програмисти, хомосексуалисти, цигани, турци, престъпници, кучета, краставици, кокошки... къде е по-хубаво в демонокрацията или при социализма и ще разбереш.

А защо Нова телевизия не на прави репортаж и за джепчийките в София, които са едни и същи, "работят" необезпокоявани вече 25 год.,разпределени по райони на градския транспорт.То се видя, че полицайте са само фигуранти, макар че ги познават и дори знаят имената на джепчийките. Е нема такава държава!!! И докога така???

Chefo77

Защото, Ели, София си е на Боко. Във Варна, обаче, властва ТИМ и след като е така, трябва да бъде опорочена и показано най-черното в нея. Затова са и постоянните лоши новини оттук. Не че другаде ги няма, просто оттук са интересни в момента.

чия е София,но там, след сигнал от тролей или автобус, се качват униформени или цивилни полицаи,затварят се вратите и "птичките"кацват на клончето.Задържат ги,"разговарят" с тях и откраднатото бързо се намира Не че пак не ги пускат.

Супер ми е смешно , как Българите започват да се възмущават като видят нещо подобно - свързано с полицията... Има градове - като Варна , София и др. - където думата полиция - не съществува... / ако изключим 2-3% - да кажем честни и съвестни/ - там са нагли счетоводители - смятащи колко са изкарали бандитите в тяхната област / проституция , наркотици , кражба на коли и др./ - и искащи си постоянно - техните 30-40-50% - за защита... В по-малките градчета - да кажем че има пасивни полицаи - малко страхуващи се от такава наглост - и кретащи си до пенсия .....

А за подобните на "тия" ... от гр.Левски; с.Аспарухово обл.Плевен ;квартал "Чародейка" на гр.Русе, гр.Павликени; село Старо Оряхово,Варненско и т.н. ... нещо няма ли да разследват ?

Няма кой друг да разследва освен журналистите!! Полицаите няма да свършат тази работа! Тях ще ги видим само ако някой тръгне да се саморазправя с гетото. Тогава се струпват много полицаи (скрити явно за такъв случай) и започват да бранят циганите!

в грешка си - бранят работодателите си .

За 25 години не само че тъпчем на едно място ами и вървим назад и надолу! Ако чакаме тази държава сама да се оправи, просто няма да стане. Знаете, че във властта са едни марионетки, дето мафията им дърпа конците - съвсем просто е. Не ми ли вярвате?!

Не, не ти вярвам. Лафа за добрия народ и лошите политици на някой друг, моля. Ще ми обясниш ли как от такъв добър народ се получават такива лоши политици? Не е само шефа в РПУ-то. Цялото РПУ е. Мога да приема, че 1-2 поради някакви причини са чисти. Не е само кмета. Цялата община е. И т.н. И кой бачка по тия места? Хора от народа, нали?

От 09.09.1944г. в България действа Изкуствен Подбор в обществото - търсят се гадове и тъпаци за назначаване на ключови места, като полицията, например. Това, че в администрацията е пълно с гадове и тъпаци, не означава, че и народът е такъв, като цяло. Народът си е читав, само дето е заспал. Трябва да се събуди и да вземе властта в свои ръце. Примерно, чрез пряка демокрация.

То така е и в парламента

Така ще бьде докато чакаме някой да ни оправи!!!!!!!!!!!!! Демокрацията не е най доброто управление, но по добро не е измислено. Единствено една НОВА ЧИСТА ПАРТИЯ ПОВЕДЕНА ОТ ЧИСТИ И ЖЕРТВОГОТОВИ ХОРА, която чрез избори вземе стабилно мнозинство може да промени нещата! Спомнете си че пьрвото првителство на Бойко Борисов подаде оставка тогава когато се сьздаде реална опасност от сьздаване на наистина ГРАЖДАНСКА партия!!!!!!!!!

Граничари превеждат хора през границата; митничари организират канали за контрабанда;доктори подписват на здрави за инвалидност в ТЕЛК;полицаи, прокурори и съдии пазят извършители на престъпления и т. н. и т. н. .Такова морално падение не е имало в нашата история. Държавата България, член на ЕС, уверено се е запътила към закриване...

И като се замисли човек, че това са все "ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ", на които ние плащаме с данъците от мизерните си заплати! На всичко отгоре и се пенсионират много по-рано, с доста по-високи пенсии, с превилегии.... егаси държавата!

Пропусна това, че "държавният служител" осигуровки не плаща. Иначе се пенсионира по-рано и с по-голяма пенсия...

Всичко във Варна е с протекции.Не само джебчийките,дори и държавните институции във Варна работят с протекции. Варна вече е най-долнопробния град и хората още по-долнопробни.

A ти от кои си тогава, от горнопробните ли?

Налага ми се поне по веднъж на седмица да пътувам до Варна от години. Със сигурност, за съжаление, мога да твърдя, че този красив някога град се е превърнал в едно бунище! Няма толкова занемарен, мръсен, скапано изглеждащ и сив областен град в България! А това с проститутките и джебчийките - естествено, че става с протекцията на полицията и оправданията на разни корумпирани паразити само потвърждават показаното в репортажа!

Пълна чистка на проклетите, корумпирани гагаузи! Бъчвата на Бойко да действа, че на народа му писна!

Докато има балъци,ще има и тарикати.

Простаци,като теб!...

Полицията е най-корумпирания орган. Те не са на страната на "жертвата" и не нейната сигурност преследват.....На тях винаги им е малко и искат пари, нищо друго. Не ги интересува как ще ги получат - с или без човешки ценности.Те играят с престъприците и няма човек в тази стрна да не потвърди това.

Нали има закон за незаконно придобито умущество? Защо на никой не му прави впечатление, как богато живеят някои социално слаби? Грабежи, проституция, организирана просия, наркотици, нелегални цигари и парфюми! Като се разходи човек по пазарите в София и ще ги види как необезпокоявани си предлагат услугите под погледа на пазещата ги полиция. Всички знаят, но се правят на слепи.

Идат избори управляващите да спрат с плащането под масата и да вземат мерки, щото може да ги изметат от властовите позиции! ЕС-а и той ни натиска да намалим корупцията и да оправим съдебната система и полицията. Така, че се задействайте!?

репортажът на Нова телевизия е страхотен. Всички нормални хора се възмущават, но не и полицията. Те се възмущават от това, че ги занимават с това, вместо да ги питат за статистика..... Те са едни статистици..

и защитници на престъпниците ... това е тяхната хранилка, държавата заплатата е текса ангажимент

Журналистите ги "занимават" с надеждата, полицията да си свърши работата - след като е получила сигнала , да вземе да провери и разбие тази схема. Вместо да си свършат работата, полицаите напускат обидени, че ставало дума за охранители, а не за тях?!? Ами че нали те имат право да разследват охранителите, какво има да се обиждат? Сега журналистите да отидат до военна прокуратура и да провокират разследване, защо полицаите не си изпълняват задълженията и не разследват даден им сигнал! Би било добре да се свърши работата докрай и да има резултат. Иначе журналистите да ни информират нас, каква полза има- ние и без друго си знаем какво се случва във Варна.

Изглежда,че журналистите са по-борбени и по-смели от полицаите!

Ха добър ви ден, чак сега ли разбрахте.