Коментари - Натириха екип на ”Дискавъри” с камъни и бухалки | dnes.dir.bg
назад

Натириха екип на ”Дискавъри” с камъни и бухалки

Екип на телевизионния канал "Дискавъри" е бил заплашван с бухалки и замерян с камъни през нощта по пътя от Димитровград за Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Натириха екип на ”Дискавъри” с камъни и бухалки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А СЕГА ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ТИЯ МАЙМУНИ. ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ С ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ 500 ЛВ. И НИЩО. Е ТОВА Е ТО БЪЛГАРСКА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА. ХОРАТА НИ ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА, КОЯТО ЩЕ СЕ ГЛЕДА ОТ МИЛИОНИ ЗРИТЕЛИ, А НИЕ КАТО АБОРИГЕНИ ГИ ЗАХРЪЛЯМА С КАМЪНИ И БУХАЛКИ. БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

Тримата са задържани за 24 часа.Obicham da gledam kak v Rusija chegetata bijat takiva neshtatnitzi do posirane i chak togava gi pyskat...

не мога да разбера какво се опитват да ми кажат хора,които използват обидното булагристан или други такива подобни.обиждате себе,като показвате ,че няма какво друго да напишете освен обиди по бг.защо е този ултранихилизъм и открита неприязън към стрнанат ви.да не би да става само тук,баси.прмитивни сте вие,които генерализират за себе си и народа си.направили са го конкретни хора,а не целия народ.за тях пишете,а не за примитивно бг и обиди от този род.

Дискавъри снимат по целия свят,но сигурно само в нашия бантустан са били посрещнати така.

Следващия филм на Дискавъри ще бъде за примитивното население в България. Ужас, голям резил ...

Вариантите са два. Или тези турци го правят умишлено, за да подронват авторитета на България, или както вече някой написа по-долу, за да си защитават иманярската територия. В този ред на мисли ще ви кажа, че вчера (неделя) бях с компания около Рилския манастир и група цигани, идвайки след нас, направо се опитаха да ни наредят да се махнем, защото видите ли това било тяхната полянка... Чудя се кога истинските българи ще започнем да мислим като едно цяло, като една нация и ще се хванем дружно да си защитаваме интересите... било от политици, било от малцинства, които вече започнаха да се качват върху главите ни и да ни извъртат ръцете за всяко нещо. Не позволявайте самите вие да затъвате в политическото блато и да се делите по партии. Проблемите са ни общи, както са общи и враговете ни - политици, корумпирани чиновници, разни малцинствени групи, които работят против България.

Bratia Bulgari,po vsichko lichi che prestupnicite sa turci giveeshti v Bulgaria,sramnoto e che nashite pravitelstva ostavi tazi sgan v Bulgaria da ni zasramvat s prostotiata xarakterna za Anadola!!!

абе какво им е Мюмюн? Ей само името на България петнят. Една голяма екскурзия и за тях.

до lomski: Абе, ломски какви пари, съкровищата са световно достояние /не всичко е пари/ а самият филм е безплатна реклама на страната, ама докато има такива неандерталци по пътищата и такива сметкаджии като теб не знам какво да си мисля.

Само така бой това е екстремно предаване трява да платят на хората за създадения екшън

Уважаеми граждани от селски произход като ivan.shishmanov от 14.18ч.и rrrrr от14.21ч.Това не са селяни,селските хора са по нивите и се трудят за да има такива като вас какво да ядат.Това да си селянин не е срамно и би трябвало да се прави разлика между селянин и престьпник,но затова трябва малко акьл,какьвто вие изглежда нямате.И на края вие сьщите погледнете в корена си ,бас дьржа че е селски.

Tova ne e novina za strana, v koiato preobladavat aborigenite. Shteshe da e novina ako se beshe sluchilo v France naprimer.

Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

Кой доде по наште земи, трак, трак с бухалката по главата. Тук е Тракия, да се знае.

България е страна, пълна с примитиви. Броят им непрекъснато расте. След още едно поколение нормалните бели възпитани хора ще са абсолютно малцинство.

Браво! Е такива като теб крепят България. Нещастник!

mnogo dobre e da ni vidqt kakvo prdstavlqvame

Diskavery snima i shte pravi pari ot tezi filmi,i to mnogo pari,a kakvo vliza v djoba na Bulgaria?

Дааа ?!?! майче са настъпили интересите на някой ИМАНЯРСКИ клан . Тея селяндури сега трябва да ги тикнат в пандиза по за 2- 3 годинки (при всички положения има законови условия за това, стига някой да има желание да ги приложи) та да им олабят халките, а не да ги задържат 24 часа и да ги пуснат !!!! Хората дошли от такова популярно предаване, със стотици милиони зрители по цял свят, да ни направят малко реклама, която ще е от голяма полза за туристическия ни бизнес, а разни прости селяндури се правят на бабаити - СРАМ И ПОЗОР !!!

Най-сетне нещо свежо! Точно така трябва да се процедира с всички ТВ екипи на Дискъвъри - бой, бой и пак бой. Ще ми снимат в България, айде де, келеши с келеши.

pro4uhme se v cql svqt pak .. ujasss

Абе тия изроди що са нападнали Дискавъри, що не нападнат тия, дето предават войните на живо и насъскват и манипулират света. Върховна простотия!

Не мога да разбера защо в тази Държава имената на бандитите и лицата се крият.Не трябва ли да ги познаваме за да се пазим по добре

ha,kakvo se o4udvate?Te v Dimitrovgrad vsi4kite sa ot selqnin nagore...

Защо всички бандюги винаги се изписват с инициали. Те са по-защитени от всички спазващи закона и потърпевщи от тях.

Тия олигофрени излагат цялата нация. Трябват суровни накзания за подобни малоумници, дано случая да не се отрази негативно за страната ни.

ЩЯХМЕ ДА СНИМАМЕ ФИЛМ НЕАНДЕРТАЛЦИ ОТ 21-ВИ ВЕК В БЪЛГАРИЯ.

Драги сънародници, Не виждате ли, че това е филмче, съшито с бели конци - само и само да се лепне петно, защото Дискавъри не ходи всеки ден и навсякъде да снима наистина уникална култура; пак парите организираха едни нищо - и това ще отмине, а тези, които го поръчат, заедно с изпълнителите пак ще си киснат в удобната блатна кал, създадена от самите тях.

Ей така се създава добър имидж на страната ни.. като добавим и този, които ни създават политиците не се учудвайте, че в цял свят ни гледат като престъпници и отрепки - каквито май всъщност сме.

Това са олигофрени. За съжаление това е България. Май заприличваме на Афганистан. Камъни и бухалки...

ЕБИ МУ МАЙКАТА...като прочетох заглавието реших, че действието се радвива в папуа - нова гвинея или уганда ...просто не е истина....баси

nali se se6tate za etnicheskata prinadlejnost na napadatelite. slagam bas, che sa s tymen ten i to ne ot zagara po plajovete.

Този инцидент не е изолиран случай. Това е нормална действителност по пътищата, където самоуправството е единственият валиден закон. За това съм склонен да обвинявам единствено и само полицейската власт, която е затънала в блатото на корупцията до уши и не й остава време да налага спазването на закона от рушветчийство и печалбарство. Искам да напомня на независимата журналистическа гилдия, че тя също е абдикирала от основното си право и задължение - да инфорира обществото за набоели проблеми и да фокусира вниманието на властта върху тях. Защо няма едно журналистическо разследване за корупцията в полицията...?

Какъв прекрасен имидж за Булгаристан! То май само тракийскто злато що годе ни прави европейци. Всичко друго като се почне от полиция, законотворци, бисне и политици плаче за бой. Ама откъде такива герои да поведат масите

bravo sega tzql svqt 6te razbera kakva strana e bulgaria gord sam 4e sam balgarin

Що за народ сме ние! Съвсем озверяхме,не само навън,но и тук,във форумите!

Селяните нямат спиране

Нека да излъчат матриалите от работните моменти...

Тъкмо шанс, дискавъри да покаже съвременните обитатели на тракийските земи. Срам и позор!

селяните са показали пословичната БГ гостоприемност

Eto tova e pichove i tozi put ne propusnahte da posramite Bulgariq, tupi selqnduri!

Сега знаят какъв филм трябва да се снима за България.

Пълно е с гниди!! Няма ли кой да ги мори?!?!?!?!?!

Това са били некфи диви селяни , просто нямам думи....

Пичове, познайте етническата принадлежност на тия, дет са тръгнале с камънье и дръвье.

Браво Булгаристан. Коефициента на интелигентност, на българина вече е под сомалийския. Европейци.