Шефът на МБАЛ се дегизира като беден болен

Директорът на русенската болница д-р Иван Стоянов се е облякъл като просяк и се престорил на болен, за да провери дали лекарите му си вършат съвестно работата.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на МБАЛ се дегизира като беден болен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На фона на всичко ,което се случва с българското здравеопазване не се стърпях да не изразя тук възхищението ми от хора като д-р Стоянов!Браво ДОКТОРЕ и БЛАГОДАРЯ от името на пациентите!!!

Босове под прикритие.

Браво-о-о-о! Така трябва да правят и другите директори, за да се убедят сами в сигналите на пациентите! Още по-лесно е, ако Здравното министерство използва метода на "тайния агент", т. е. изпраща мними болни и проверява качеството на обслужването. Защото репликата "Като съм казала да чакаш, ще чакаш!" я чуваме много често ......

Какво повече да кажа, казват го и другите, но толкова рядко чуваме добри новини, че не се стърпях и аз. Отново Браво!

Едно голямо БРАВО! Хора като този лекар връщят надеждата, че не всичко е загубено!

Мене в първа градска с инсулт ме пратиха да пия валериан и да дойда на другия ден?????

Tия там не са за да спат и ебат. Aко искат тва има паради на разврата, хората умират от такива измекяри недоклатени-лекари и сестри.

ха,ха НАГЛИТЕ НАЧАЛНИЦИ ПОЧНАХА ДА СЕ ПРАВАТ НА АМЕРИКАНЦИ И ДА ИЗИСКВАТ БЕЗ ДА ДАВАТ. ИНФАРКТ ДА ТЕ ФАНИ НА МИГЪ!

Скотчо, мойто момче, иди в Русия да се правиш на критикар и да ругаеш американците там.Може и дача да ти подарят.

Иван е интелигентен Мъж и Пич. Познавам го лично. Д-р Стоянов на какви ли работи не се е Нагледал и Сблъсвал в Съдебна Медицина. И сега Иван и д-р Стоянов, като Директори, са Едно Цяло. Те такива Хора трябват на "халосаната" ни страна. Браво Иване, Браво Д-р Стоянов, Браво Директоре. "Стреляш като със Смит&Уесън.

Ами като не си познават началниците ...

Както би казал Бутера: "Колко комплексарско".

Айде, сестрата го отнесе, че е пазила съня на нощна смяна докторите.

А, тя самата доброта... Следващата може да не е толкова услужлива и да не пази сънят им. Вече си има и извинение.

Аз лично имам прекрасни впечатления от д-р Стоянов.Той не се поколеба да ме освидетелства срещу безобразието на една негова "колежка",която осъдих.

Разказвал съм - набързо припомням. Преди 3...4.. години. Чакам пред спешното в Русе. На ония дървените пейки. Скъсан прасец - нищо кой знае какво, ама нали лекар трябва да види. Към 19 часа. До мен, един такъв - голям, здрав, със странен вид на носа и сплескани уши. Бе личи си, че е борче някакво. Повръща кръв. Директно на плочките. Чакаме. Ама локвата кръв стана огромна. Говоря му - пич, или ти е кръвнала язва, или си направил перфорация - лошо е. Пича звъни на звънчето. Излиза една сестра - с формата на буца. И му крещи "Ще чакаш колкото преценя !". С очите си го видях - хвана я за врата и и каза "Ако ти шибна главата в този ръб на стената и колегите ти няма да те спасят". Точно след 30 секунди се разхвърчаха едни носилки, едни бутилки кислород. Не знам какво стана след това, но тази просто бе на момент време от насиране. Видях всичко това с очите си ! И втрещяващото - тези които чакаха на пейките /спешните/ заръкопляскаха. Ако трябва - ще погледна из документите и ще ви кажа точна дата - кога се случи това.

Ами като ръкопляскате на мутрите следващия път пред спешното така и ще си пукясате ,поради липса на лекари.Защото го заслужавате.И никой няма да ви ръкполяска, зашото няма да липсвате никому,комунистически и долни

Предвид нивото на българските лекари, по добре да си внесем виетнамски шамани. По квалифицирани са от нашите друиди.

Аз ще пиша,ама питам-какъв е резултата?Отговор:Кучето си лае,керванът си върви.

Е В А Л А !!! На тия от спешното сакЪн да не им нарушиш спокойствието или нощния сън. Евала на доктора, че малко им е "РАЗТРОИЛ" нощното спокойствие и вероятно позамислил дали ще върнат следващия просяк. Дано стане традиция няколко пъти в годината да ги проверява по този начин...та да ги държи непрекъснато на "стенд бай"... Искам да им видя изкривените физиономии, като им връчи заповедите за нарушение или уволнение....!!!

Така трябва да бъдат проверявани всички държавни структури! Ако на някого не му се работи, има други безработни, които ще се справят много по-добре! Поздравявам директора на болницата, д-р Стоянов, за нестандартната проверка!

браво на доктора!!!

Поздравления за подхода доктора! Няма друг начин да бъдат уличени в мърлящина! Сблъсквал съм се преди време с отношението на персонала на спешния център и за мен остана впечатлението за съществуването на една излишна и невършеща работа медицинска структура! Дано успее да ги поразгони и да остави само истински желаещите да си вършат работата! УСПЕХ ДОКТОРЕ!

Истината е, че ако нямаш пари, на никой не му пука за теб. И това не е само в болниците, а навсякъде и за всичко. Хората са станали алчни и зли същества, без капка състрадание.

ВИНАГИ е било така. Винаги. Всички са се кланяли на царе, императори, чорбаджии, работодатели, а не на просяци и бедняци. И винаги ще бъде. Не го отдавайте на съвремието.

Не лъжи! Така е последните 25 г. Преди не беше така. В цивилизованите страни също не е така. Може би при тези, сред които живееш да е така, но това е достойно за съжаление изключение.