Премахват опасни дървета от центъра на Варна

Шест дървета с влошено състояние ще бъдат премахнати в центъра на Варна. На тяхно място садят нови 22.

Обратно в новината

Коментари - Премахват опасни дървета от центъра на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След споменатите "опасни" за варненци дървета, нека ги последват и гората от саморасли чворове и сухи пънове в Общината.

Е крайно време беше! Само преди месец, два доста големички клона от дърветата до шадравана, се пльоснаха на метър - два пред мене. За малко да отнеса дръвцето :)

От доста време гледам че премахват опасни дървета-нищо лошо! Но вземете повече садете! от 10-15 години града само с цимент,асфалт и боклуци се пълни!

преди месец и половина съм сигнализирал на тел. 112 за 3 изсъхнали дървета на ул. Дрин, между светофара с Владислав и #13, но никакъв резултат няма. Тези дървета са изсъхнали поне преди 2г., клони /засега малки/ падат при всеки вятър. Това е оживена улица, както от към автомобили, така и пешеходци. Дано не стане някоя злополука, че тогава да се сетят господата управляващи!!!

Плащало се било. Общината ти дава телефон на фирма която извършва такава услуга но се плащало. Естествено разбираш предполагам, че това е някоя шуринайкеста фирмичка.

Плаща се, ако е в двора на баба ти. Ако пък можеш да режеш (имаш трион, не те е страх от високото и т.н.) вземи стани и ти такава фирма. Лични наблюдения показват, че гражданите страдащи от мързел най-често обвиняват общината.