Пиян германец вилня в хотел на Златни пясъци

Варненският районен съд глоби със 100 лева германски турист турист, нарушил обществения ред и спокойствие в Златни пясъци.

Обратно в новината

Коментари - Пиян германец вилня в хотел на Златни пясъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как биха реагирали в Германия при подобна изцепка от нашенец?

А на Слънчев бряг вчера са намерили двама туристи - англичанин и ирландец умрели от алкохол. А сезонът току- що започва.

Сега време за оплюване на руснаците туристи, които за разлика от западняците които идват тук главно да се напиват, повечето руснаци идват с целите си семейства, даже с бабите и дядовците на почивка, а не на алкохолно натравяне. Да ама руския турист е гаден щото е руснак. Нормален западняк няма да дойде на почивка в тая клоака наречена българско море.

Това са преобладаващите туристи, които идват у нас - лумпенизирани алкохолици преживяващи от социални помощи в техните страни.

Има едни нагли Руснаци в вилната зона на Дружба За района пак отговаря 5-то ПУ на златните. Тези Руснаци се държат непристойно Напиват се ,викат , чупят ,заплашват управителите по заведенията. Но полицаите на тях нищо не им правят . Това как ще го обясните ?

той ще ги оправи!

Само 100лв.? Язък! Пък аз тъкмо понаучих някои немски думи "шнеле шнеле","вундабар" и "гут".

Западно изпадналите идват да се напиват ; арабеските да еат наши циганки ; само българите отиваме на "почивка"

Голкия и сега как ще си плати глобата, тея нашите законодатели са изверги и обирджии!!! Нямам думи!!!

Глобили го 100 лева...джобпари за него...50 евро... Мой приятел ,българин ,който работи в Германия (не ходи по барове и да се шматка) ,а РАБОТИ като ТИР-аджия ,бе глобен там само защото е надхвърлил с 20 минути регламентираното му време за кормуване (пак повтарям ...за работа) с цели ...500 евро..и то не по негово желание ...просто е трябвало да премести камиона на някакъв ферибоот и времето не му е стигнало ,а и ферибоота няма да го чака я...Така ,че в Германия тези 50 евро ...за нищо ги нямат...както и нас българите за ...ХОРА !

Това ако го направи във Гърция,затвора му е сигурен,и защо за Немците глобите са 100лв а за Българите за неправилно Паркиране 200лв,този Борисов Тиквата иска на народа да прибере паричките им.

Официално откриваме алкохолишкия сезон по бг черноморието - пияндурите да прииждат.