Русенец прати камъни от булевард в Брюксел

Колет с камъни, използвани за ремонта на булевард "Тутракан" в Русе, бе пратен до председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер. Кметът сезира прокуратурата и ДАНС

Обратно в новината

Коментари - Русенец прати камъни от булевард в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Мариян Димитров и Бойко Никифоров са на заплата при Искрен Веселинов и Божидар Йотов за да правят такива театри. Защо мислите постоянно правят измислени петиции, протести, митинги и всякакви такива глупости? За да им върви заплатката ето за това..

А защо си мислете, че от ЕС не са замесени в цялата схема и че ще изследват материалите независимо? И те са в играта с нашите мошенници. Нали за да ти се отпуснат евросредства, трябва първо на тях да платиш и чак след това остатъкът се рапределя тук.

Преди час и половина минах точно през този участък от бул.Тутракан - идеално е отремонтиран.Не съм привърженик на никоя партия, но е важно да се казва истината, нали?

Информацията ми е следната-съставките на полаганото асфалтово покритие трябва да е от 18 съставки! Асфалтовите бази са взети от структури на бившите комунисти. Хайде сега, кой ще провери броя на съставките в Русенската асфалтова база? Нали затова се прави-Асфалтовата база да е с постоянни поръчки т.е приходи. Целта е положеният асфалт след година да е разрушен и положен отново с ново заплащане. А къде отива гаранцията? Питайте Кмета!

Бойко Никифоров е един платен циркаджия. Плаща му се от Йотов и Искрен Веселинов, за да прави подобни глупости, а той е най-обикновен мошеник.. Стига се излага вече, мисля, че ти е достатъчно за тоя живот..

Браво на Никифоров! Най после един човек да каже че ,,царят е гол,, Пътищата ни се правщт с некачествени материали и с икономии.За това се рушат толкова бързо.Освен това конкурсите ги печелят и близки на кмета и роднини. Нали виждате какви плочки слагат по тротоарите едва изкарват и 1 година вече са изронени и трябват нови.,ама няма вече пари....Да те е страх да ходиш пеш по тротоарите ще си съсипеш обувките,а аз лично няколко пъти падах ,още имам синини и белези. Вместо да си вземе поука кмета ,той тръгнал да се разправ с човека.

заслужават го,защото мислят само за себе си как да богареят,не и за нашия шибано-нисък стандарт,с 200 лв пенсии,обречени на геноцид,а те-лапат все повече,нашите са същите мародери с данъци и малтретиране на бедните пенсионери......

Така с еправи,русенецо, когато искаш да провериш дали нещата са в ред. И като кмета се прави, като искаш да сплашиш някого по глупав начин. Щом е гузен, простакът почва а врещи. А видимо кметът врещи. Само така, русенецо! Имиджът не се гради на кални камъни в строителството на нова Бългаиря, а в качествтно строителство. Който врещи за уронване на имидж, е гузен, не му е чиста работата! Ако кметът искаше да се разбере истината, щеше да поиска от човек една част от тези камъни и веднага щеше да ги даде за експертиза! Така би направил истинският човек. Явно кметът е човек от миналия век, от една вече затворена страница от историята на България. Само таки вахора напомнят за това минало. Някак си ми се струва, че стват все по-малко и това ме радва.

Бойко Никифоров е един платен циркаджия. Плаща му се от Йотов и Искрен Веселинов, за да прави подобни глупости, а той е най обикновен мошеник..

А какво е измошеничил? Нима някой има нещо против да се провери дали се позлват качествни материали?! Нима наистина някой има против?! И ако има, не е ли редно да си отговорим защо има?

Аман от "русенци". Търсят се русчуклии !!!

че кметът нарушава Хартата за правата на човека!! Никифоров може да изкара едни добри пари от джуджето, ако реши!

толкоз много кмета от това, което е направил Никифоров?! Нека се произнесат независими експерти. И ако наистина правите с кал пътищата с право трябва да ви спрат европарите, защото ги крадете! За разлика от българския, европейския данъкоплатец има друга представа за употреба на парите му от данъци и вноски. Мисля, че всеки е свободен да изрази мисленето си и Бойко Никифоров с нищо не уронва престижа на държавата, ако тя се държи на нивото, на което трябва да бъде!

Значи, когато управниците крадат пари е редно ние да си мълчим, за да не злепоставяме държавата...

Браво на Бойко никифоров, ама то на хората вече съвсем им писна от безумия!

Очакваш кмета да сезира прокаратурата за измамите, пък той човека тръгнал да гони, мама му..

Оставка на мафиотския кмет!

Тоя човек целенасочено уронва авторитета на България пред ЕС , в това е проблема... не толкова в камъните. Всеки нормално мислещ човек би се сети какъв срам за страната е самия факт, че някой е пратил камъни с такъв текст... Каквито и да са резултатите петното ще си стои...

Кмете, и ти ли пишеш тук ..!!??

Стои си твоята глупост, а не някакво петно. Не си наясно, че комунизмът свърши и никой не слага петна за цял живот. Иска се проверка, а не петна. Смущава ли някого проверката, значи не му е чиста работата. Никакви петна! Петната са по вас, дето говорите за петна.

И какъв е проблемът, че някой си е изпратил камъни? Ако всичко е наред, няма място за притеснения. Ако обаче нещо не е наред, и лъснат кражбите, кой трябва да се дава на прокурор и ДАНС? А доколкото знаем, точно от ДАНС са "гостували" няколко пъти на гербаджиите в Русе, и лично на кмета в кабинета. Дали е случайно?

Що за човек ще тръгне да краде камъни от строежите и ще ги праща до най-висока инстанция че и изпонаписал една камара клевети. А как ще докаже че тия камъни са взети от строежа? Кои са му експертите дето твърдели това и онова? Измислена скалъпена работа е цялото нещо и краен потърпевш ще е България.. Но какво може да се очаква от един дърт комунист...

аве къв е тоя измислен кмет да занимава данс със глупости за да отъвре боя и затвора???? като е крал да е мислил егати отмастителното джудже

Напиши си името, както аз пиша моето. Никифоров е смел, а кметът - уплашен - чак да го дава на прокурор....

Всеки ден пътувам по бул. "Тутракан" - по-неграмотно направен път - няма!! Непрекъсното се пука и е на "вълнички" /дупки/ и нищо не е направено за дупките край кръговото на Дунав мост, което беше открито триумфално от ГЕРБ Браво на Никифоров! Един смел човек!

Е сега ДАНС ще му обадят на тоя.

Аман вече от изкуфели дъртофелници... От глупостите си ще погребете страната!

Платените тролове на Никифоров са много доволни от господарчето си. Не ти минават номерата бе никифоров. ДАНС да те разсипят дано!

Цирк Балкански в Русе

Кметът сплашва граждани, дръзнали да се оплачат. Това си е жив комунизъм. Иначе методите на Стоилов са си ченгесарски.

Далеч съм от Русе и се радвам, че има такива хора, които не се плашат да се изправят срещу далаверите. Желая му успех!

тоя кмет действа направо като гестаповец - какви са тия сплашвания??? май се е самозабравил нещо - това не е поведение на европейски кмет а на вожд в Афганистан

браво!

Опълчил се срещу статуквото! Самозабравилите се управници си мислят, че са от гестапо и реагират неадекватно с целия държавен ресурс. Впрочем образът на България не може да е по-зле отколкото са го направили вече. Долу кметските клики!

браво на човека!

Евтини политически изяви е точната дума.

Тоя човек не осъзнава ли какво прави? Никифоров като се изкарваш такъв голям родолюбец даваш ли си сметка какво може да се случи с цяла България, като се опитваш да уронваш авторитета на България така? Не знам колко са ти платили, но определено си паднал много ниско...

Ей, аман от тролове като вас. Поне добре ли плащат?

много са ти объркани понятията - значи тия дето крадат не са виновни за лошия имидж на страната?? всичко тайно става явно и Европа всичко вижда - по добре рано да си понесат наказанието отколкото с години България да загива изяждана от такива долнопробници

Очевидно Никифоров си търси евтини политически изяви да се прави на голям герой...

Защо кметът сезира прокуратурата и ДАНС? Криминално престъпление ли е да твърдиш, че се строи с некачествени материали? Или заплаха за националната сигурност? Това е очевиден опит за СПЛАШВАНЕ! Сплашване на човек, позволил си да критикува властта. Нормално ли е според вас кметът да сплашва и оказва натиск на човек, позволил си да изрази мнение и критика? Нека излезе с опровержение, нека обясни, но защо с такива гестаповски методи? Нещо започвам да се притеснявам от този кмет...

Мацоле, и да се скъсаш, твоето леке Веселинов кмет няма да стане. Разбери.

Ами големи завалии са Бойко Нифоров и компания.На Бойко брат му бил служител на ДС и го изгонили за некадърност.Дърпа им конците оня дъртофел Сашо Стефанов,дето бил началник на 6 отдел на ДС и после директор на МВР в Русе и още се опитва да кадрува.Материиалите на Бойко/той е със средно образование и трудно пише/ ги пише зетя на Сашо Стефанов-Венцислав Венков Великов,който завлече половината град.Въобще са банда крадци и малоумници.Парички им дават от БСП да правят поразии.

лично Бойко и мога да кажа , че е далеч по грамотен от тебе, русенецо! Освен това и милее за града, а ти само гледаш да отървеш кмета, защото ако разследването се прави в БГ ще му се размине, но ако е от Европа - НЯМА НАЧИН!!!

Платените Тролчетата колкото и да драскат срещу Стоилов пак нищо няма да постигнат.

ххх, мисля, че тролът всъщност си ТИ. Крадецът вика "дръжте крадеца"

хич не се учудвам да са правили такива далавери - като го знам кмета и тия около него какви далавераджии са - алчни и ненаситни. както се краде сега никога май не се е крало

стоилов нещо много се е наплашил щом така реагира - дим без огън няма!!!

Абе джудже гламаво,преди малко минах по булеварда,толкова неравности,без нито една пешеходна пътека,без мантинела и т.н.Отиди до Букурещ и виж как се прави.За Германия не говорим,тя е на светлинни години от това което е булеварда.

струва си да спрат парите стига Стоилов и цялата му банда да отидат в затвора

Абе пич ти сляп ли си? Забелязвал ли си колко много табели от евро проекти има в Русе? Я си представи, че спрат фондовете? Ако не бяха еврофондовете абсолютно нищо няма да се случва в цяла България...

На този кмет и на всички общинари само това им е в устата " с действията си гражданина създава предпоставки за блокиране на еврофондове .." Представятели си ?! Няма значение дали тези еврофондове служат за доброто на народа, няма значение дали се ползват правилно и не се крадат .... важното е само да не се спират. Това е единственото, което интересува този кмет. Ами не си го и премълчава, а даже го използва като довод.

Ако тия камъни наистина са хубави и годни, нищо няма да им стане на еврофондовете, че някой си ги е пратил, проблем би се получило ако наистина с калпави, нали така? Още повече, че е хубаво да се усвояват европейски пари, ама само по предназначение и ако има повече контрол в тази насока хич няма да е излишно. Качеството на някои от ремонтите извършени до момента по европейски проекти е доста съмнително - все пак не искаме хубостта да трае до следващия мандат и тогава да се обвиняват и подизъплнители я снабдители и някой друг крив.

Това което те пращат са пре*икани камъни от ЖП линия, а на обекта с очите си видях, че ползват чист трошен камък които. Пак циркове.

Айде престанете с тоя черен ПР бе, защо не направте реални изследвания на материала в България преди да се опитвате да излагате страната пред ЕС? Много прозирате, на всички е ясно, че го правите с политическа цел!

щото никой не вярва на нашите изследвания и органи - толкова ли ти е трудно да го съобразиш?????? те Костинброд потулиха че това ли????

Бойко Никифоров си е бивш агент на Държавна сигурност и още не е отвикнал да търси начини да прави доноси. То цялото му семейство си е ченгеджийско, нали и брат му си беше член на ДС, та така.

а пък кметът е бивш от ВКР и?

Черният ПР няма край.

както и тролове като теб