11 фирми искат да санират панелките във Варна

Само четири варненски фирми са проявили интерес към обществената поръчка за саниране на панелните блокове по националната програма в морската столицата.

Обратно в новината

Коментари - 11 фирми искат да санират панелките във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продавам си външната част на панела. Който иска да идва и да санира. Начална цена 1€. Да не ме занимава с документации, доставки на материали и други ангажиращи дейности. Все пак и аз ходя на работа, а в почивните дни и отпуските си почивам. След и по време на санирането са си мете боклуците. От вътре апартамента ми изглежда според моите и на женами разбирания. От вън нека да е задължение на градската управа, ако иска да се фука с града си.

Интересът във Вн бил слаб - ами като се знае, че зад него стоят Лили Касичката и Ипон-Боко, как да си дават жилищата хората? А и списъкът с фирми вони на далавера - все световно неизвестни, но пък свързани с управниците. Ще краднат, ще поделят, ще фалират и - мил пардон, госпожо...

Абе те не са неизвестни - напротив, известни са с това, че са близки на един основен фактор в града ;-)

За какво да кандидатстват фирми,като всичко предварително се наглася и конкурса или търга е само за заблуда.Реално "нормална" фирма е абсурдно да спечели каквата и да било обществена поръчка.

е завишен броя на сдруженията в другите големи градове. Те изнасят съвсем други числа. Това за реклама на санирането ли е?

Това е абсурд.Само във Варна има сигурно стотици фирми,а 4 са кандидатствали.Какви са били условията,явно затова е този зор за саниране,за да се усвояват средствата от правилните фирми.

най-лесният начин за "нареждане" на даден търг е поставяне на "правилни" изисквания. За съжаление това ще е поредното лапане от страна на изпълнителите за сметка на изпълнението, а крайния потребител, понеже ще му е "безплатно", няма да се оплаква.