Кога и къде ще спира топлата вода през лятото

“Топлофикация София“ обяви графика за спиране на топлата вода по квартали в столицата заради подмяната на 37 км тръби и основни ремонти в ТЕЦ “София-Изток“.

Обратно в новината

Коментари - Кога и къде ще спира топлата вода през лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де, в Изток или Изгрев ще спира, или в най-лошия случай - и в двете ?????

Топлофикация трябва да плати на абонатите си неустойка за причинени неудобства. Сметките ни за ток трябва да се поемат от топлоГрабация. Какво е това чудо повече от месец без топла вода? Ама си мълчим и ще се къпем като едноръки с канчето, в по-добрия случай бързо, да не свърши водата от бойлера.

Топлофикация ли е. И на вас да ви ........ ката. За какъв чеп спирахте вече водата в Младост за седмица

изненадан съм да видя почти липса на коментари под тази изключително важна новина, 40 дена без топла вода в повечето жилищни квартали на софия е безумие, очаквам епидемии, такъв биологичен експеримент не е правен никога до сега, а никой не коментира!!

Тя новината си остана и така слабо коментирана и миналата седмица. Явно хората не се къпят.

не знам, но публикувания списък за периода на спиранията на сайта на топлофикация е умопомрачителен - повечето спирания са по 42-3 дена, такова продължително спиране на топлата вода исторически не е имало, не знам някой мисли ли за здравословните рискове - остави къпянето, миене на ръце, съдове и т.н. за мен софия се превръща в биологична горища-зона...

И с коментари, и без коментари все тая. Никой не ги чете и едва ли някой пък ще съобрази с тях и ще си направи някакъв извод.

важното е, че метрото вози до бизнес парка на чехльо и потните пътуват да бачкат за американците