Затварят нелегалната автогара пред ”Ал. Невски”

Туристически автобуси, които осъществяват екскурзии до София, ще могат регламентирано да спират в района на храм-паметника „Александър Невски".

Обратно в новината

Коментари - Затварят нелегалната автогара пред ”Ал. Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами няма да правим екскурзии до София. Няма какво да се гледа в тази клоака. Има далеч по интересни места в страната.

Гениално решение. Особено в частта за спирането пред стадиона... То и така там е мармалад, ами остава и колите, които откарват/докарват екскурзиантите, да се набухат в навалицата. А защо не и пред Народното събрание. Така и така там кибичат едни безделници, та поне мястото да се оползотвори.

Умно. Като ходих на екскурзия в Унгария имаше такива престои до час и хайде -следващия. Щом могат да го узаконят - по-добре, вместо да махат местят и пак де се нарушават правилата.

Случайна кметица случайно разбрала нещо, дето става под носа й от години.

TIREX

'туморното образование"на соф община така наричат въпросната никаквица ...с месеци не се вясва...

Искат и от автобусите да прибират пари, а? Видели са, че някой прави нещо, пък не им се отчита с рекет, и са решили да действат.

Едва ли не са плащали на някой, за да може там да спират автобусите. Явно са станали много тези, на които трябва да се дава пликче и затова сега "случайно" е забелязана тази автогара.

На Г-жа кметицата автобусите и пречат да прекара големия си джип до общината.Не стига че са заграбили всичко ами и автобусите които до 8.00 са се омели и те им пречат.Приказката на калпава ракета и космите и пречат много е валидна за тези спиоли в градския парламент. Хора идват избори, крайно време е да ги изметем от кметството. Много наглеци и крадци с котилата си се загнездиха там. Мислете като отидете на есен да гласувате, кого изберате.Да не стане така че да Ви забранят и да минавате от там.

И на кого пречат автобусите. Те обикновено тръгват между 6 и 7,30 сутринта, и се връщат късно вечерта. Мястото е в центъра на София и е удобно за много хора. Мислех че кмета трябва да помага на хората, а не да им пречи.

На тази Г-жа всичко почна да и пречи.Май е време да дойде друг с нови виждания за благото на хората а не за собствения и джоб.

Ако пък някой се сети да направи автогари (или официални спирки) в крайщата на града (или по-вкрая на града), за да не се бутат рейсове и пътуващи по централните улуци към Централна гара, Нобелова награда ще получи.

Избори идват некой лев трябва да се ваеме

Що бе? Да не би автобусите да вдигат шум и да пречат на депутатите да си подремват сладко сладко в парламента? Решавайте колосалните проблеми на държавата, а не се занимавайте с глупости!