Глоба и с фиш на неправилно паркиране в Бургас

Градският съвет в Бургас реши общинската администрация да може да налага глоби за неправилно паркиране и с фиш. Санкцията е от 30 до 50 лева.

Обратно в новината

Коментари - Глоба и с фиш на неправилно паркиране в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

the_fool@

За да има "сила" и за да не може да "падне" пред съда трябва да се вкара като закон, а не една областна администрация да си решава.. Поредния абсурд! Хубава работа, ама българска!

"Глоба и с фЕТиш на неправилно паркиране в Бургас" ;) Заглавието е тук с копи и пейст но си позволих да добавя и 2 букви за разнообразие!

Какво да правим, като няма места за паркиране. Особено във кв.Възраждане е кошмарно. И сега продължават да се строят нови кооперации без да се осигуряват места за паркиране (по 1 място за паркиране за всеки апартамент, както е по закон). Най-лесно е да се налагат санкции. Първо осигурете места за паркиране. Вярвайте ми, никой шофьор не би паркирал на забранено място, камо ли на тротоара ако има места за паркиране. Общината първо да прочисти улиците от излезлите от употреба коли. (стоят със спаднали гуми от години и заемат и малкото места за паркиране - пак за кв.Възраждане говоря).

И като няма къде да се паркира, дай сега глоби. Та това най-лесно бе нашия. Общината не е осигурила парк места, но въвежда глоба за неправилно спрелите. Демек - нахуйва го без смазка. Като много ревеш ей ти фишче, оправяй се. На много места тротоарите могат да се обособят като места за паркиране. Колко пари се източиха от тази синя зона си нямате представа!!!

"А както е известно глобите с фиш са необжалваеми и следва да бъдат платени в 7-дневен срок" ?! Кой олигофрен написа това ?

В олигофренските среди е разпространено това мнение. Обжалвал съм подобен акт успешно.

Адвокате, адвокате, прочетете ЗДП!!!

Точно така,дори е малко.Който няма къде да паркира да се движи пеш.Време е и в България при разрешително за строеж да има задължителни паркоместа.Но при нас мафията-държава за това не мисли.

Глоби до дупка! Писнало ми е аз да обикалям 30 мин да търся къде да паркирам докато някой тарикати спирът където им падне - върху трева, тротоар или на завой. Въпроса е тази администрация с какво раб време е? Дайте един гореш телефон да звънят хората и да подават сигнали! Така е в белите държави и всеки спазва закона, защото в момента на своеволие някой звъни и глобата се оформя за минути.

А паркинги и паркоместа допълнително кога ще има осигурени?! Във Възраждане и Лазур например?!

деер

Е , как тогава ще се чувстваш подтиснат, ако всичко е наред?! Нали разни некадърници трябва да си избиват комплексите върху нас?!

деер

Когато акт падне в съда, да се глобява написалия го!!! И тогава ще видим как кметът ще намира работа на безработни да бъркат по цял ден в джобовете си.....

деер

Пак хейтърчето се разцъка на минусите....

да повярвам че досега това яне е било възможно. абе хора вие в кой век живеете. в Европа ли или... по нормално от това да се пишат такива глоби които не могат да се обжалват няма. трябва да е масово и постоянно и то в цялата страна