Русенските онколози подновиха протестите

Медиците от Комплексния онкологичен център в Русе подновиха протестите си днес.

Обратно в новината

Коментари - Русенските онколози подновиха протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да имитират работа и да вземат заплати. Администраторите трябва да бъдат намален до минимум. Стига синекурни сладки служби за сметка на всички нас.

Като не сте доволни от българските лекари никой не ви кара да ходите при тях.Лекувайте се в чужбина.Да ви видим с вашите български "осигуровки",гиди използвачи мръсни комунистически.

ЦЕнизъм!!!.Какъв неграмотник!!! И тръгнал да плюе лекарите???

Поквара и ценизъм облечени в бели престилки!Тези,в голямата си част превърнали се в изкусни далавераджии,които си позволяват да сквернат професията ЛЕКАР стачкуват и заплашват,че са могъщата партия на белите престилки.Със сигурност са ДЪЛБОКО ПРОГНИЛА СХЕМА ЗА КРАДЕНЕНЕ.ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ИМА РЕОРГАНИЗАЦИЯ ЗАЩОТО ЩЕ ИМ БЪДАТ РАЗВАЛЕНИ УТВЪРДЕНИТЕ ВЗАИМОВРЪЗКИ ЗА ОГРОМНИ КРАЖБИ-ЗАКАЧИЛИ СА СЕ В ЕДНА ОБЩА СТРУКТУРА ШЕФОВЕ НА ВСИЧКИ НИВА,ЛЕКАРИ,ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И СНАБДИТЕЛИ,СЕСТРИ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА СИВО "ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ".И ВСИЧКО ТОВА РАБОТИ ЗА НАЩО ОГРАБВАНЕ,УБИВАНЕ И ЕКСПЕРИМЕНТИ.Не случайно болшинството българи предпочитат да се самолекуват вместо да попадат в лапите на "лекарите" ни.Тези дълбоко порочни болнични служители НЕ ДОПУСКАТ ВСИЧКО ЩО Е КАДЪРНО И ЧЕСТНО.ТОЧНО ТЕ ПРОГОНВАТ НАПУСКАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ЦЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ,КОИТО В ЧУЖБИНА ПОЛУЧАВАТ ПОЛАГАЩОТО ИМ СЕ ПРИЗНАНИЕ,А ТУК ОСТАВАТ КОРУМПИРАНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ.

повече от митничарите, лъжат повече от циганите и крият доходи! Кадърните отидоха в белия свят, а тук останаха шарлатаните. Болниците са държавни, така че каквото каже Москов - това ще е! Досега не протестираха и здравеопазването стана на нивото на Бурунди. Явно Москов ще им спре измамите и се гърчат.

Така цвили кон когато му спрат зобта...