”Арена Русе” отваря за Лили Иванова

Многофункционалната спортна зала „Арена Русе” ще бъде готова в срок и ще отвори врати за концерта на Лили Иванова на 23 юли.

Обратно в новината

Коментари - ”Арена Русе” отваря за Лили Иванова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази зала е поредният хомот за общината на този беден град.

В концерта на Лили Иванова е спомената годината. Иначе добър опит за смешка.

споменава годината. Да не би да е 23 юли 2016? хахаха

"Бутер", ти няма ли да кажеш нещо?

Нямам какво да кажа, комплескарче... Дано има с какво да напълните залата, че в Русе, освен баскетболистките друг спорт не ви е остнал. А онази столица, с чието летище толкова се гордеете, си има и зала, заради която във вашата големи концерти почти няма да се случват

Е, ще бъдеш горчиво разочарован. А кой е комплексар....., има един такъв в този форум, оскотял от злоба нещастник, дали не си ти? Ай сега бЕгай пред Александър Невски да мЕташ гюбеци.

Когато има пари нещата се случват бързо. Срока за изпълнение е напълно реалистичен и съм сигурен че ще успеят да приключат в срок.

Остават наистина точно 2 месеца, но, когато минавам покрай залата и това, което виждам, силно ме съмнява, че ще успеят да я завършат. Оптималният срок е септември, освен ако не се работи денонощно. Сметката е проста - 40 раб.дни * 8 часа са 320 работни часа, ако няма извънредни. Понякога работят и в почивните дни; хайде, сложете ги 400 часовете. Погледнете и Вие до къде са нещата , ама обзалагам се с Гном Даков Спортнозалов, че ще преместят срока най-малко с месец.

Кво им пука на четящите дали те съмнява или не? Съмнявай се насаме, само спам и себефръц под повечето статии. То и моето мнение не е по същество, ама ме провокира...

Хайде, ако обичаш, научи се да пишеш "докъде" като цяла дума и тогава разпростанявай мислите си под формата на коментари за събития.