Зов за помощ за учителка от МГ ”Баба Тонка”

От МГ „Баба Тонка“ разпространиха зов за помощ, в който призовават русенци да помогнат за събирането на средства за лечението на учителката Недка Стоянова.

Обратно в новината

Коментари - Зов за помощ за учителка от МГ ”Баба Тонка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жа Стоянова е прекрасен педагок.През последните 10 години при нея са се готвили всички деца със изявени математически способности.На нея се дължат успехите на почти всички ученици на национални и международни математечески състезания и олимпиади.Умолявам ви,помогнете.Дано жената се справи с това коварно заболяване.

Много прилича на циганско телефонно обаждане за пари. ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ИМА "НЗОК" А който иска "нетрадиционно" лечение,врачки,тайландско,индийско с мантри и т.н.- той си плаща от джоба колкото да е "велик" Така че не пишете глупости-къде "нетрадиционно" лечение не е грабеж

Пълни глупости! Това е център за нетрадиционна медицина - каква спешност? Спешно е да отиде на химиотерапия в онкодиспансера, а това са просто дадени на вятъра пари. Съчувствам й, но тук просто имаме обикновена спекулация. Аз самият съм онкоболен от две години и много добре знам за какво става дума. Но който има излишни пари - да дава.

Де да бяха всички толкова разумни. Успех с лечението, че такива хора са ни нужни.