Автобусните превозвачи протестират на летището

Десетки превозвачи отново се събраха на Летище - Бургас, обявявайки се срещу таксите за паркиране на аеропорта.

Обратно в новината

Коментари - Автобусните превозвачи протестират на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия тимаджии не се ли наяадоха?? Сега и в София ще сложат такса.. Ами те като не си плащат милиони такса за обсужване на самолетите им в София??????

Горките туристи! До преди няколко седмици туроператори се жалваха,че ги няма,а сега тези,които са се излъгали да дойдат,няма сой да им направи трансфера.Факт е,че не трябва да се вдигат таксите,но също така е факт,че тези туристи едва ли ще повторят да почиват в България-а по -лоша реклама от недоволни туристи едва ли има!

Ясно е, че няма права страна в такъв конфликт, но имат ли разумно обяснение, кое, какви причини, с какво паркинга е в пъти повече, че таксата да се увеличи от 80 на 400 лева. Защо заплатите на летището не са така "ударно" увеличени, при нарастващ трафик и такси не по-различни от тези на испанските летища. Защото не таксата от 2 лева за ден ще убие превозвачите, а безпринципността.

Смешна стачка за смешни пари. Като не ви се плащат два лева, ок. Те таксиметровите шофьори и градския транспорт ще си ги возят туристите, няма страшно.

много станахте платените коментатори....говорите пълни глупости...трябва да остане 80 лв за година таксата ,както си беше за тоя смешен паркинг даже са много ..кой ще ви обслужва чартърите тарикати...айде баста

Маа му стара! 60 лева на месец се искат от фирма-превозвач. И това било непосилно за фирмите? Да си намерят друго летище!