Промяна в маршрута на автобус 111

Автобусна линия 111 ще се движи с променен маршрут, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Промяна в маршрута на автобус 111 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На българина никога не може да се угоди. Мърмореща нация, където никъде другаде я няма.

Дали е мърморене е доста относително. Държави, в които повечето неща са в ред - няма толкова мърморещи. От друга страна е редно когато човек не е доволен - да изразява мнение.

3евзек

Движението на възмутените печели в Барселона. Без коментар.

Какво ревете , слезте от колите и бегом в метрото . Дянков искаше само митницата да измести в Русе и го обявиха за луд , ти пък цели министерства . Доста чиновници са от провинцията , такъв само с полиция може го върна на село .

Пуснете нормални автобуси по линия 204 БРЕЕЕЕ

Чакайте да видите Гранд Каньона като започне да се строи. Те тогава ще видите и Сахаров и Малинов :)

Задръстването по Малинов сега е по-зле отколкото докато правиха метрото. Чакаш 8 светофара, за да минат 3-4 коли. Ужасно е

ДА ИЗМЕСТЯТ 60-70 ПРОЦЕНТА ОТ МИНИСТЕРСТВА И ЧАСНИ ФИРМИ В ГОЛЕМИТЕ ПРОВИНЦИАЛНИ ГРАДОВЕ ДА ЖИВНАТ МАЛКО И ТАМ ХОРАТА......... НЯМА ДА ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ БОРБИ ЗА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА НЯМА СЕ ДАВАТ МИЛЯРДИ ЗА НАДЛЕЗИ ПОДЛЕЗИ АБЕ ЩЕ Е СУПЕР :)

В петък реших сефте да пробвам след близо година чакане "новия Малинов" след ремонта и ооо кеф. 20мин от БПС до ХМС заради идиотите решили да правят тротоари баш в пика на движението ... повече никога няма да минавам по тоя булевард - направихте едно кръгло нищо.

боли го някои за тебе ахахаха

Боли ме и мене, както казах близката година не планирам да стъпвам на този т.нар. булевард. Просто проведох малък тест да видя какъв ремонт са направили и как е в час пик - както и очаквах - греда.

ПРЕЗ МАРС ЗА ЛУНАТА ТА ДО ЛЮЛИН-1

чудесно, прекрасно, общината се сети да се поправи, макар и малко. НО! не виждат ли общинските съветници, инспекторат и който още взема заплата от нашите данъци, в каква кочина се превърна Младост???? то не са задръствания, колите се движат само в едно платно и то защо? не е заради разширение на булеварда, а за да се слагат тротоари на места, където почти няма пешеходци!!! всички автобуси в младост 4 спират на различни спирки! велоалеите са безумни! 113 е с променен маршрут, който вече не ползва никого! и какво ли още не...

аиде де никои не ползва....от промяната 5 пути сам работил там и си се возят сущото количество пенсионери защото им е по-удобно от метрото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.