Коментари - Руски самолет в огнената битка в Старозагорско | dnes.dir.bg
назад

Руски самолет в огнената битка в Старозагорско

Руски самолет ИЛ-76 с преносимост на 40 тона вода пристигна с два екипа за потушаването на огнените стихии в Старозагорско. Пожарът при Стара Загора е локализиран, но при село Дъбрава не е овладян.

Обратно в новината

Коментари - Руски самолет в огнената битка в Старозагорско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е нека и аз да ти открия грешка: комунест сигурност д-р Евгений Желев не е комунист, ами се прави на нещо такова.

Ок! Щом казваш, че не поставям припинателните знаци, където трябва, прав си. Но въпреки това, д-р Генчо не става пич. Това е чичо.

До имам. Не си добре с пунктоацията, ако знаеш какво означава това. Иначе, и аз бих гласувал за Кирил Желев, ако има такъв кандидат-кмет и не е комунест или турчин, но не и за Евгени Желев.

имам чувството, че някой прави цензура просто Кирил Желев мамата си трака. Ще гласувам за него Той е човека той Издигам инициативата на президента на фирмата - Пожизнени кметове, нека избора започне СЕГА

Студенте,кмета на Ст.Загора се казва Евгени Желев,ако не вярваш,питай баба си.

Да,политика е като сме тъпа и продажна нация.защо да не ни опожарят втори път. Нима да се изненадам, и цялата Средна гора и Стара планина ако подпалят. И да ни изгорят живи в някоя църква. Алооооооо, къде сте, спите ли или сте по хотелите си по морето?Алооооооооооо ШИПКА да не пламне.... Алооооооооо, управляващите?

Вижте- в Стара загора наистина много неща стават Евгени Жеков го наричат съсед, защото има много имоти желев- като бай ганьо, дожстоен за роман Но почакайте дайте му трети мандат и тогава ще видите за кво става дума Така че търсете доказателства -имате време още 4 години още един мандат

Стига си шепнал пък дори и това да е баба ти На баба ти

В подкрепа на Чичо Ви и до Микена. Извинявам се за късното включване. Другаря Желев и цялата го обкръжаваща клика са алчна, корумпирана клика. Дребните и средни предприемачи в Ст. Загора реват до бога и са с вързани ръце. Докато не подадат където и комуто трябва плащат лихви по теглени кредити, въртят на празна шайба и чакат само господ да им помогне, защото в нашата Община всеки ги спъва, бави, търси им под вола теле ако не снасят. Да си помислят младзите старозагорци за гласуването. Да се стегнат наесен, да заключат бабите и дядовците в къще с девет катинара до края на изборния ден и тогава да ги видим Батман Желев, Батманка другарката Нейкова и всички вмирисани на алчост и корупция. С поздрав до младите и здравомислещи хора. Леля Ви

Така чакахме дядо Иван през 1877г.Сега обаче трябват китайци за залесяване,че от много чакане всичко изгоря.

Ей, МИКЕНА, очиведно се наблюдават сериозни деформации в говора и мисленето - приоритетно и мажоритарно са думи, използвани от групичката. на площад Народно събрание, която народът храни, за да го краде тя. Говори по-нормално, по-човешко е все пак. А колкото до пожарите, склонен съм да мисля,

Да се спре изсичането на горите от дървената мафия. Хванат ли някой с изсечени дървета било то в каруца или в камион, веднага без обяснения в затвора. така ще се сложи ред в държавата. Първанов и Станишев да се събудят, защото така ще пламне и цялата държава. Тя не че не е пламнала. Май на воят ни за помощ се отзоваха не САЩ, а братушките и пак ги плюйте. Иначе и Стара Загора щеше да гори днес, така както е горяла по турско.

Защо Русия, защо Русия. Руснаците си имат техника, с която ходят да гасят и срещу заплащане. Да им благодарим, че тоя път ни минават по тънката лайсна, само горивото на самолета ще се плаща.

Ако има подпалвачи на пожарите, да платят щетите по пазарни цени и да бъдат избесени по изгорялите клони за назидание. Нека сега видим реакцията на еколозите! Аз лично съм впечатлен от бързата и обща дейност на хората за потушаване на пожара, впечатлен съм от кмета на Стара Загора Кирил Желев, който е навсякъде с хората и ги поощрява и ръководи в трудното им дело! А баба каза за самолета амфибия, изпратен от Русия, че затова не се плюе в стар кладенец. В смисъл, че много народ оплю Русия, но сега от никъде другаде взорът надежда не види! Много тегоби ни постигнаха-много сме грешни, много лоши приказки издумахме и лоши неща сторихме, Господи, шепне още баба!

Момчета и момичета, Парво, пишете на кирилица. Нали не искате да сте българи? Второ, не винете пожарникарите. Виновни сте вие, защото не ходите да гласувате и оставяте комунистите да печелят избори с гласовете на циганите, включително и батмана ви Евгени Желев. Циганите палят гората, за да могат после да си събират дърва за огрев. И ченгетата го знаят, само че не могат да арестуват електоралните единици на Желев точно преди изборите. За това, продължавайте да не гласувате, плащайте данъци да храните депутати и цигани и псувайте в блоговете. Вече всички старозагорци миришем на цигани, т.е. на дим.

Пожарите край Стара Загора са умишлени. Отдалече се виждаше как са запалени от няколко места едновременно. Сега основния приоритет трябва да е законово да се забранят всякаква сеч и износ на дървесина. Да се гласуват жестоки наказания за каквото и да е палене на огън в близост до гори. Обстановката в Стара Загора беше апокалиптична, изключително рискова за населението. Алчнит изверги дето поръчват и извършват палене на горите да горят в пъкъла.

Moje bi Rusia triabva6e da prati edni drugi samoleti da bombardirat tupia BG parlament i cialata sgan koiato e tam.. I e vreme da se zapo4ne da nalagat smurtni nakazania za tezi al4ni izrodi koito paliat gorite za da gi sekat....ina4e niama re6enie...samo s gasene ne sta

Ще се опитам да обясня на хората за какво става дума, по отнощение на този самолет - няма самолет амфибия ИЛ-76 - те такова животно нема. По света хората гасят с един тип смолет , масово искам да кажа и това е Канадския CL-415 - той си е за това направен въпреки че може да се ползва за много други работи. Имат до нас и гърците и италианците, а може би е крайно време и ние да го имаме ....Този самолет сън го виждал как гаси ....бива си го ...само да не каже някой че няма пари!!!!

СМЕЛО НАПРЕД С РУСКАТА ТЕХНИКА ЩА СЕ ОПРАВИМ ЗИЛОВЕ, МОСКВИЧИ ,ЛАДИ И ТЕМ ПОДОБНИ И НАЙ-ВАЖНОТО ГОЦЕ ШОФЬОР !

когато има бедствие се помага. и не ми побира акъла защо пак се изтресохте с таз русофобия НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ, сякаш сте църни мангали а нямате славянска кръв... всъщност, може точно това да е причината.

пожара до с. Дъбрава, близо до града и циганската махала е умишлен, запален от три страни.Това каза още вчера началника на пожарната. Местен ТВ канал е излъчил кадри с веселящи се цигани ,танцуващи кючек по случай пожара. Мангалите ще имат далавера от него. Не случайно е запален в момент когато пожарникарите от целия регион са ангажирани в другия пожар ,разгорял се ден по рано в райнона на селата Дълбоки, Колена и Оряховица. Много странно е поведението на общинари и кмет, скъсаха се да се хвалят по медиите как действали бързо съгласувано и и точно, но защо няма мобилизация на доброволци? Аз например искам да се включа, но не мога, подстъпите към пожара са отцепени и никой не пускат там. Вчера са обявили за мобилизация и час след това обявяват че се отказват ,като призовават хората да не идват повече. Подстъпите към пожара са отцепени с полиция! Съобщават че 180 души се борят с пожара, що за тъпотия? Можеха поне 10 000 добролци да съберат и да се справим за часове.Почивни дни са все пак. Вместо това в момента научавам че около с. Дъбрава пожара пак се възнобновява. Кмета се хвали че огнеборците са успели да защитят населените райони и всичко било под контрол. призовава хората да си стояли у тях ,да си слагали кърпички с вода. Сякаш има опасност от масово задушаване. Глупости! Ами гората? Сигурно контролират как да изгорят възможно повече горски масиви. Сега ще разследваме чии са горите. Който продава обгорелите си трупи той има мотив от пожара! По закон собственниците на гора нямат право до секат ! Могат само до 5% , като са длъжни да залесяват на мястото на всяко отсечено дърво. Затова спекулантите собственници на гори предпочитата да палят собственните си гори, за да продават обгоряла дървесина. Завода Габровница в община Павел Баня е единственния който работи с обгоряла дървесина, собственика е турчин. sporedzakon

Slojete si raka na sarceto i si preznaite:Kmeta,moje da e kral mnogo,no mnogo napravi za grada.Postignatoto se vijda!!!Za drugite neshta se iskat dokazatelstva...

Ало-о-о-о! Ти къде живеещ , човече! Ако беше от Стара Загора щеше да знаеш колко много краде другаря Желев! В Стара Загора това не го знаят само пеленачетата. Питай бизнеса как пищят от него, освен онези които му спонсорираха кампанията. В тази община рушветите са разпределени - кой за какво да взима- между кмет, зам.кмет, гл.архитект - ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО!!! Това не го е имало даже по времето на Андронов. Бил най добрия кмет - ГЛУПОСТИ. А да си чувал за манипулиране на изборни резултати чрез бъркане по чувалите с бюлетини - така се избира. ИЗОБЩО КАКВО ЛИ ТИ ОБЯСНЯВАМ. В СТАРА ЗАГОРА БЕЗ ДА ИМА ЗА ДРУГАРЯ ЖЕЛЕВ НЕЩО - НИЩО НЕ СТАВА. ТАКА ЧЕ КОЛКО ДОБЪР КМЕТ Е ГО ОБЯСНЯВАЙ НА ТЕЗИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ ГРАД - КАЖИ ИМ И КОЛКО НЕ Е КОРУМПИРАН - ПЪК МОЖЕ И ДА ТИ ПОВЯРВАТ.

къде са американските другари на СерГейко и бай Гоце?!

браво на пожарникарите и на всички доброволци! Гасил съм подобен подобен пожар и знам какво е. Чудя се само колко са ни искало руснаците за самолета и колко ЕУ или НАТО. Даром няма нищо. Явно руснаците са били по-скромни.

Вместо да говорите глупости, беж към пожарите, да гасите, вместо да хабите нерви и време в писане на неща, дето ги пишете за ваше удоволствие и кеф. Стягайте се, време е.....!!!!!! Чакаме ви да се докажете!!! Бедата не пита- идва... Вижда се кой е приятел, кой е враг- по делата им ще ги познаете.....

Абе деца, я да ви попитам, имате ли някакво обяснение ЗАЩО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СМЕ ЧЛЕНКИ НА ЕС, ПАК СЪВЕТСКИТЕ ДРУЗЯ НИ ГАСЯТ ПОЖАРИТЕ??

Да го д......те всички многознайковци.Ако не беше Русия още щяхте да горите. Чакайте на Американците те такъв х.... ще Ви забодат ,че ще се чудите. Жалко ,че и продажното Българско Правителство гледа на Американците като на богове

Ти наистина си уникален индивид със супер ограниченото мислене. Ядно не си успял да се наядеш с пари и Руснаците са ти виновни. А кой беше с изказването, че само Руснаците са търсени за помощ. Това не е вярно и евроструктурите за взаимопомощ също са били запитани. Просто Руснаците са били или първите или единствените откликнали.

ei, pak do Rusia opriahme. a inache sme golemi priateli s NATO i USA. Jalka rabota. Evala na Rusia, che pak ni pomaga s kakvoto moje

Много правилно е казал тук някой, че дано дядо Иван ни спаси пак от Ахмед.

Е, и какво излезе накрая - единствената страна, която ни помага е Русия! БРАВО НА РУСИЯ!

Ей микен Казват че желев бил голям крадец ти да знаеш нещо за тва

amerikancite shte gi vidim samo kogato imat interesi da bombandirat nqkoi naokolo. za pojar u nas nqma da doidat. na nas vse bratushkite ni gasqt pojarite!

Han Putku da vzema da prati i toi ednin samolet ot kadeto e .... .

kakvo stana pak do rysia opriaxme kude sa amerikantzite

пожара на Аяэмото започна от циганския квартал.Поне Лозенец да беше изгорял.

kade sa amerikanskite samoleti?v irak?

щом БСП иска горите и ги взе от другарите си, то те им ги дават, но вече готови за по-лесно изсичане. ДПС никога не се оставя да бъде изиграна. Такова нещо им се случи само за 4 годишен период след 89-та и то така яко бяха натикани в ....... Но от 2001 се намериха с другите като тях - с отворени големи задници , готови всичко да лапнат и при първото леко съмнение, че може другият да вземе повечко,веднага започват пазарлъци. А народът започна да приема всичко това за нормално. Сега вече, като виждат че горите им се изплъзват, започнаха пожарите. НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО.

Вие,които освен да плюете във форума и друго не можете да правите,някога виждали ли сте огън на живо?Знаете ли,че водата и огънят са неуправляеми стихии?Евгени Желев е един от най-къдърните кметове в страната и докато не започнем да мислим приоритетно и гласуваме мажоритарно,няма да сме на ред.

Това правителство вероятно съвсем не се е откъснало от корните на комунизма и съвсем не е наясно, че България е пълноправен член на ЕС и че при бедствени ситуации има право да потърси безвъзмедна помощ от всяка страна- членка на ЕС. No Comment

Кво се подиграваш бе!!! Ако не беше Евгений Желев нямаше да има самолети

Da vpregnat kaka Emel da gasi.

Абе защо само когато има зор управниците - и предишни, и сегашни, молят Русия за помощ? Иначе само НАТО, САЩ и ЕС им са в устата. Е*ати гадните политически отрепки и нагаждачи. Що ли не се намери сила да ги натовари на самолети и да ги спусне с парашути в огнищата на пожарите. Сигурно ще се опитат да ги изгасят без капчица вода, само с плюването си, което са отренирали добре през последните 18 години. За да не се случи това, ще е добре да измолим и няколко самолети-цистерни с гориво, които да кръжат отгоре и да подържат огъня докато цялата мръсна пасмина изгори.

ruskijat samolet e pristignal sled kato dr.Petkov se e obarnal kam ruskija poslanik za pomo6t. za6to ne se e obarnal kam drugi,go pitajte nego ,kakto i za6to njama nito edin zaloven i sankzioniran za palejite

bahti pedali da zapalqt gorite v stz samo za pari mislqt