Русе става столица на грамотността

Русе е домакин на инициативата „Бъди грамотен“ навръх светлия празник 24-и май.

Обратно в новината

Коментари - Русе става столица на грамотността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да а квартал селеметя е центъра на центъра на грамотността

Все ще се намери Един Глупак, да се мъчи, да "такова на Метеното". Този тип Глупаци са най-силни точно в това. Жалко, че и тук се е намърдал един такъв Пос....ерко. А Инициативата е точна На Време и е Прекрасна.

То ако ставаше за ден.....

ограмотили са се

Нека хейтенето и плюенето започне... СЕГА! Онзи дежурния, с "бутера" къде спи?

Тук съм комплексарче, разбира се, че съм тук :) Но не позна - одобрявам инициативата - дано се понаучите малко на родния език! Ще започна с по-лесните думички: бутер - масло пласта - пазарна торба (НЕ ЧАНТА!) трамвай - релсово ектрическо превозно средство, тролей - електрическо превозно средство, подобно на автобус но захранвано от контакта мрежа хлор - газ, който не става за дишане въздух - онова което дишаш - смесица между кислород и азот най-вече! Като го запомниш, ще пиша още, да не ти дойде повечко информацията

Тук си свиньо, не съм се и съмнявал. Сън не спиш за да ни плюеш града, и за да задоволиш патологията си.

А в твоя тежък случай, също и: "психопат" - такъв като теб, "комплексар" - такъв като теб, "анонимно нищожество" - ти.

Тролей е онуй нещице,което се закачва там горе на жиците,за да може да се движи тролейбусът.Дали успях да го обясня простичко?!

контакта мрежа - контактна мрежа

Хаха, добре го каза на боклука

Мерудията ви се нарича на български магданоз, а мерудия е едно друго разстение се нарича мерудия. И ракъта, главъта на български са ръката, главата. Оливията на български е олио. За бутера вече казахме. Това не е обаче фундаментът на грамотността разбира се. Браво на Русе за стремежа към знание и да толкова многото инициативи в образователната област!

Истината е, че цялата държава знае, къде живеят най-комплексираните селяни, само в самото село самочувствието е на шест, те за това не обичат много много да излизат от него, за да могат да си ядат праз с бутер