Ученик от Русе на II място по програмиране

Петър Няголов от МГ „Баба Тонка” - Русе се класира на II място, само на 1 точка от първото, в състезанието по програмиране CodeIT.

Обратно в новината

Коментари - Ученик от Русе на II място по програмиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление хиляди умни български деца живеят и са първенци извън страната ни . Защо стана така - вместо тук да са гордост за държавата !

Bсеки yправленец точи заби за такива yмни деца и младежи ! Tова са висококачествени балгари, които ще помогнат на Balgaria ! Bярвам го !

Ти като си неграмотен какво точиш зАби в компютърна тема. Balgaria написал - виж се колко си смотан само - келеш.

сладурче! успех!

Ама то в Русе и компютри ли имало? Аз пък не знаех...

Гледайтиииии, завиждайтиииии

аз, Aми лампата ти свети много слабо, затова не виждаш . има компUтри вbв всички градове и села вече ! имаме добри yчители ! имаме добри езикови гимназии в цяла Balgaria ! имаме добри математически гимназии и още, и още мога да изброявам безкраи ! Balgaria е страна на талантите ! положението в страната непрекbснато се подобрява ! A много си зависи и от нас самите - обикновените граждани ! Tрябва здрава рbка сbщо, за да озаптим, тези които не са вазпитани добре ! имах вазможност да посетя западна Eвропа и USA ! Zнаете ли, че при контеинерите с отпадbци минава полицuя и гледа кbде слагаш отпадbка ???!!! Mнооого ще сe замислиш дали да хвbрляш кадето ти скимне, защото палката и белезниците влизат в деиствие !!! и така трябва да баде, за да има ред !

Да нали не е шопче дай да оплюем детенцето!!!!

"Cамо Pусе"

maniana

Успех, момче! Надявам се след време да можеш да си позволиш да останеш в БГ, както направи шефа на "Мусала Софт". Когато си умен и можещ може да останеш където си поискаш.

Честитo, да не си посмял да оставаш в България! :-)

Е, у нас има и не чак толкова лоши места, стига само да успее да пребори русенското в себе си и да се изнесе максимално бързо