Варна посреща лятото с обновени шадравани

Варна ще посрещне активния туристически сезон с обновени шадравани.

Обратно в новината

Коментари - Варна посреща лятото с обновени шадравани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и да са фонтани, от АБВ ще бъдат опикани. Партията АБВ не разрешава, някой си да се разхубавява.

Чешмичките ще оправят ли? Защото пак са потрошени и неработещи. :-)

Браво на кмета иа ГЕРБ, Варна е перла на България и досега бе изнасилвана от БСП и ДПС

Браво, я - яхна яко Варна, щото не й стигаше само ТИМ! Колкото до перлата, можеш да я видиш, пък даже и да помиришеш, в Максуда, в Корбсо, в "Елпром", в бетонираните курортни комплекси и осраните плажове... Иди най-добре да си пийнеш бистра водица от Шокъровия канал!

А твоето червено Гуци,само грухтя в кочината и нищо повече,нали?!

Стойчо, май много духаш супата,а!

Наистина правят се доста ремонти из града не се отразяват по телевизиите защото не е нещо важно,така излиза. Ако бе6е София досега всеки ден щяха да набиват на хората по телевизиите какво се извър6ва . Сега скоро ще започнат да излъчват от морето като завладеят журналистите морските курорти уж в командировки ,малко остана до началото на сезона.Всеки ден ще показват и градусите на морето и на въздуха.

Варна посреща сезона мръсна, шумна и разкопана, със стария кмет и стария ТИМ, с разбитите тротоари, с паркирали автомобили, с шадравана в Градската градина, който се "ремонтира" вече 2 години, без фабрики и заводи, с опустошена Морска градина! Да продължа ли изброяването?

Шадраваните са обновени миналата година! Във Варна няма журналисти , които да отразяват бързите промени в града т.е. направата на детски площадки, извършващите се ремонти и други дейности. Къде сте журналисти?

ами в София са или около София