Крадци на медни жици разкопаха засята нива

Във Второ РУ е започнало разследване за кражба на меден проводник в местността "Под ормана" в землището на Русе, съобщиха от русенската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Крадци на медни жици разкопаха засята нива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега да засее, някой , крадците да му платят и загубите също и да ги излежат -отделно да ги съдят за кражба

Един колега запита колко ни струват на година циганите-отговарям,по-скъпо от сапуня....

Значи може да ги впрегнем да работят, остава само да им се отнеме почетното гражданство от управниците.

За бой са тези, които изкупуват. Ако няма кой да им плаща, няма да ровят. Лесно могат да се ограничат тези простотии.

Колко пари ни струват циганите ли? Като изчислим загубите от неплащане на данъци и осигуровки, всички видове помощи, щетите от безбройните кражби и покриването им, разходи за арести, следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, болничното им лечение, разнасянето на болести, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Сметката от преките и косвени разходи за издръжката им надхвърля 10 милиарда лева на година. За нас това е двойна загуба, защото тези пари вместо да се добавят към стандарта ни, те излизат от джоба ни. Ето защо сме бедни...

Това например е пряк разход за собственика на нивата и косвен за нас данъкоплатците. Задавали ли сте си въпроса колко пари ни струват циганите на година?

След като това което е останало от държавата не може да се справи с крадците, не ни остава нищо друго освен да вземем нещата в свои ръце и полека - лека да им "обясним" по адекватен начин на въпросните паразити че това така не може да продължава!

Ами берат си бакър ората... Интересното е друго, че ако тия същите се опиташ д аго изкопаят това и им даваш надница колкото ще изкарат от кабела или дори малко повече-веднага ще ти отговорят, че за без пари те няма да работят.Като е да краднат обаче явно е друго - в кръвта си им е :)

А ва бате, изкарахме някои лев за празника . И ние сме хора.

Докато не започне бесене с кабели няма да има оправия!

то циганте работят не е кат вас да стоят.Копат и вер селям. Една добра идея за социалната им интеграция - копане на канали за градска инфраструктура.

Нали щяха да спат изкупуването на метали?Май мафията на изкупвачите надделя. Когато ми откраднаха оградната тел я намерих в един пункт, който се държше от бивши полицаи. Повечето собственици на пунктове за скраб са такива.

Аз като ви казвам ,че ни трябва революция .......вие не та не. На ви сега ....пък и по лошо ще става.

Едва сега пишете, на нас колко пъти ни крадоха телефонния кабел през полето, брой и чет нямат и после чакаш да отстранят кабелната повреда.