Коментари - Москва: Не искаме да играем на пинг-понг с Лондон | dnes.dir.bg
назад

Москва: Не искаме да играем на пинг-понг с Лондон

Москва предупреди, че решението на Великобритания да екстрадира 4-ма руски димпломати, защото Москва отказва да предаде Луговой, обвинен в убийството на Литвиненко, ще има сериозни последици.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Не искаме да играем на пинг-понг с Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците дори изясниха от кой завод е изработен плутония използван за убийството.А вие се чудите, как така ще искат да съдят един престъпник, който е използвал ядрено оръжие на британска земя. Господи, идиотите в тази държава несвършватл

Такива като теб съм ги слушала - Ботев и Левски - терористи, Атентаторите от Буново - борци за свобода. Не ми се четат повече простотии, достатъчно родоотстъпници имаме в родината , за да чета и тези отвън дето драскат. Била съм 3 или4 пъти в арабския свят, повярвай ми не са толова хрисими и безобидни . А че Руската федерация е домът на чеченците - само ще се изсмея. Вземай си хапчетата по- добре или се обади на доктора да ти изпише по-силни. Последното бше приятелски съвет.

Другарко Сладка, с какъв морал изтъкваш три атентата на фона на систематичния геноцид над клетия чеченски народ?! В Чечня е Червената армия на брой повече от мирното население! Там всеки месец мрат повече деца от колкото еднократно в Беслан благодарение на бутушките(пардон обидих те имах предвид братушките). Ще кажеш с християнския си морал ама те са мюсулмани, виж ги как изглеждат! Ами как да изглеждат бе кокошко Сладка, като нямат стряха над главата повече от 10 години?! И за последан път ще ти отговоря на празните въпроси. Да национално освободителните борби се водят на територията на самата държава. Държавата на Филип Тотю е била Турската империя и той е водил борба от Дунава до Цариград. Държавата на чеченците е Руската федерация и точно там си я водят борбата, ясно ли ти е другарко Сладка. А това, че ти обичаш Россия и мразиш турците си е само твой проблем нещастнице, само че историята не е наука на любовта или омразата, а на фактите. А факт е, че варягорусите са заробили повече от 160 народа. Ние Тукту, хан на мъдри българи и глупави Сладки червеношапки , КАЗАХ!!!

О, безумни ми хане, благодаря ти че ме осветли колко чисти борци за свобода са чеченците. В какво заблуждение бях досега ,прости ми господи. Те, лошите руснаци сами си спретнаха бомбата на пазара, училището в Беслан, атентата в Операта. Как можах да бъда толкова сляпа и да не видя че невинните деца в училището си ги избиха самите гадни мръсни кръвожадни руснаци. Само една черна мисъл ми минава през главата - национално освободителните борби не се ли водят на територията на самата държава и що за освободителна е тази борба в която отиваш в друга държава и изтребваш невинни деца. ТОВА ДРАГИ МИ ХАНЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ СЕ НАРИЧА ТЕРОРИЗЪМ.

СЛАДКА - не си вгорчавай живота да спориш с Хана Тукту -хан на психодиспансеризиран Той ся се пени ама ако си имала по-дълго време възможността да му четеш коментарите ще се убедиш, че и той прави грешки. Сигурно като се запени и си оплюва клавиатурата и не вижда буквите. Прости му - тя природата го е наказала достатъчно.

Другарко, това с Филип Тотьо илюстрира твоята тъпота. Разбира се , че ще мразиш мравките, които нямат друга възможност освен да хапят краката на червеният слон, който тъпче мравуняка им. Погледни историята и ще видиш, че всички борци за незавизимост по света са били слагани в графа терористи. Само, че не ти уйдисва случая с Чечня, защото там се борят срещу твоята втора родина, ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО. Ако имаха танкове бъди сигурна, че чеченските терористи щяха да воюват срещу окупатора на родината им с танкове. Филип Тотю не е имал оръдие и затова е воювал с нож и пушка, но това не го прави терорист, както и оръжието на чеченците не е определящо да им лепиш етикети, точно ти неграмотнице.

Извинявам се за грешките в бързината. На Иванчо ще му кажа само че не е неграмотност да пропуснеш или подмениш някоя буква, тъй като о се намира до И на клавиатурата. А освен че сте дребнави , сте и прости. С Хана въобше не ми се спори - това за Филип Тотю ме разби. Ти едва ли не изкара чеченските разбойници герои. Евала на теб.Като толкова милееш за тях - да ти купя самолетен билет за Чечня и дано те ощастливят рязаните карабини.Слабо ме интересува дали в Англия имат или нямат доказателства срещу Березовски, той отговаря пред руските закони, ок?

Хе-хе. В психиатрията пак са пуснали тока :-)

сладка (не зная къде си сладка), я да се опитаме да използваме твоята логика универсално! Значи, турският султан иска от Румъния да и предаде нашите хъшове, понеже Филип Тотю да речем . . . (ако не знаеш неговите рязняци режеха главите на турските войничета). Само не ми обяснявай , че и той не бил кримиБнален. Става ли така сладка кокошчице?! Лелче, дай на някой специалист да ти прочете пръднята дето си изсипала, за да те светне колко ЛогОчно ти сече пипето! В Англия със случая Березовски се занимаваха дълги месеци съдебни инстанции и постановиха, че деянията за които го изискват не са наказуеми там. Същото е и в Русия. Убийството на човек там не е наказуемо и не го предават на англичаните. Разликата е в това, че в Россия така е решил бащицата Путин а не съдебна инстанция. Ние Тукту, хан на мъдри и сладникавотъпи българи, КАЗАХ

Смени си ника на неграмотна - по честно ще е някак...

Жалка гледка си ти. Само не казвай пак, че като юродиви се правиш на луд за да говориш истината. P.S. Cъболезнования на семейството ти

Не те знам българин ли си , тъпанар ли си? за Хана знаем че е психично болен и пак не си е пил хапчетата днес. Ако не знаеш мутрата Березовски има издадена присъда - той е доказано виновен. Лугавой още дори не е съден. Освен това Руси беше поискала екстрадиране и на Закаев за престъпленията в Чечня ( ако не знаеш неговите рязняци режеха главите на руските войничета). Само не ми обяснявай , че и той не бил кримибнален. Изобшо нещо мъгливия Албион взе да дава много убежище на разни там убийци, терористи и престъпни мутри, които са си намерили спокойно местенце там. Логочно е и Русия да откаже размяна щом надутите англичани се правят на интересни. А ти си извади главата от задника , че само с лаене и плуене не става, трябва и ъкъл.

Нищо ново - Русия не се е променила през последните 300 години. Който крие убийци е съучастник.

Браво на Путин! Абсолютно съм съгласен с бг !

Ve4e se vizdat rezultatite ot prozapadnata propaganda-Rusij-lo6 sveta voda nenapita..Pro4ete li njkoi ot vas za6titnici na zapadnata kauza kolko struva ''otrovata''.Cen na tij njkolko grama plutonii e desetki miliona $.dali ako njkoi iska da otrovi njkakva miziturka -policai-,koito sega e predstavjn kato nai varl KGB-st 6te6e da izpolzva to4no tova.Ima hiljdi vida otrovi koito ne ostavjt sleda i pri4injvat estestvena smart(udar,infarkt i t.n.).Blagodarj za vnimanieto malki promiti pile6ki moza4eta.

i duma ne moje da stava da si igraeme na ping pong, po skoro na mejdukontinentalen ''teniss''....:)

Тукту математиката от основното ти образование е плешива.

Абе цената на ускито ,може и да не падне но , интересне с котиравките на BP ,каво ще стане Справка ШЕЛ

Тъкмо се чудех дали не са спрели тока на психиатрията. Ама слава богу не са. Имаме вече пряка връзка оттам :-)

березовски е официално обвинен в източване на Аерофлот,а лугавой е заподозрян.дума за сравнение не може да става ,а

някои хора са толкова ограничени,че нищо друго не могат да родят болните им мозъци освен да плюят бг,да обиждат хората тук и т.н.олигофрени сме заради такива ,които освен думата олигофрени друго не са научили в училище.който не харесва тук,вместо да обижда излишно,да си ходи-границите са отворени и ще маправи услуга на останалите да ни лиши от олигофрен.всеки,койо е недоволен от скапания си живот,да не почва да обижда ,а тактично и интелигентно да си излезе от форума

Москва предупреди, че решението на Великобритания да екстрадира 4-ма руски димпломати...ще има сериозни последици. Ауууу и сега поради липса на алкохолици в Англия ще падне цената на уискито и производителита на гроздова ще фалират. Българските ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ от патриотични подбуди няма да пият уиски и трезви, което е твърде шокиращо за тях ще гласуват за бат Бойко. Бат Бойко, борец срещу всяка мутра, ще ограничи достъпа да честни руски бизнесмени да пребивават в страната ни, което ще доведе до нов спад на цената на алкохола. Тогава ще настане истинското Пиянството на един народ и ние Хан Тукту фиркан до козирката ще яхна държавните дела. Интересно, на тоя Путин някой не му ли казва, че вече никой не взема на сериозно блъфовете му?!

Прави са братята руснаци! Англичаните откриха оръжия за масово поразяване в Ирак и Блеър закара там невинни англичани, а нашата подлога НМ закара там и българи! Нещо обаче ги няма тия оръжия... После осъдиха и агента на Либия (Меграхи май че беше) за Локърби, ама сга май че не е виновен... Та как да им вярваш, че са открили някакви доказателсва за Луговой?! Англичаните изглежда си мислят, че да си роден на острова означава да си априори над останалите. Нещо, което ти позволява да трепеш невинни български бармани и да предопределяш българската история за векове напред. Пък и не разбират от пиене...

London iska da sadi ruskia muzik, zashtoto e izvarshil ubiistvo na britanski grazdanin i e vnesal nelegalno v UK silno opasen radioaktiven element. Ne moze i duma da stava za sravnenie s Berezovski, zashtoto toi ne e nosil plutonii v Moskva i ne e ubival ruski grazdani. Rusia e diva aziatska darzava sposobna na vsichko. Tam cenata na choveshkia zivot e prenebrezimo niska, a nacionalizma bezkraino goliam.

България се е превърнала в земя на олигофрени

Големи гьонсурати е раждала тази Империя на злото, независимо дали е царска Русия, Съветска Русия, Съветски сьщз или Путкинова Русия. Големи гьонсурати, шъ знайш.

Защо се мерите с другите бе боклуци?Кой друг щеше да позволи това, което става в Либия. Доживотните затворници нямат държава.Това са само българи и палестинци.

По големи боклуци от англичаните няма.Хак им и атентати и всичко.Браво на Путин.

АБВ, най-мръсна роля в нашата история след 1918 година играе РУСИЯ.

Kat Rusia niama vtora, tai opasna za sveta, tya e istinska otrova, tya e palna gnusota.

До сега най-мръсна роля в нашата история е играла Англия.

А Русия на малко ли човека е поискала екстрадацията? Защо наистина не им предадат Березовски, нали уж и той невинен? Ама нали сега в България вятърът все на запад духа, та и ние сме съприочастни с Англия.

Bam bam tisi politichiski lumpen.

Браво на Путин! Гледа интереса на Русия. Англичаните да предадат на руснаците бандитите, включително и чифутчето Березовски, чиито екстрадиране Русия е изисквала, и след това да предявяват претенции! Англия е пълна с руски мафиоти, намерили топло убежище там след като са окрали маса пари от Русия.

Zashto da ne iskate, to vse edni i sushti hora upravliavat i v Moskva i v London... tova e licemerie, a za licemerite se govori nai-dobre v Novia zavet

Какво перде трябва да си, за да кажеш: британските действия усложняват и дори правят невъзможно сътрудничеството между руските и британски правоохранителни органи. Ами че естествено такова сътрудничество няма, след като Русия отказва да предаде заподозрения Луговой ! Ако са сигурни, че е невинен защо не отидат да го докажат в съда? В такъв случай не е ли нормално Англия да изгони колеги на Луговой, които вероятно подготвят следващо убийство ? Не е ли по-добре да не допуснат следващо похищение като ги изгонят, вместо после да ги искат от Русия и тя да не им ги дава ?

kakvo namesvate tul Shell, alkohola i partiata:-)Otzad napred: shotlandzite shte oblekat pantaloni, vodkata shte se pie kato voda, a na Shell shte mu otkadnat, ako ne niakoia para, to niakoia slujitel/ka :-) No...za da se pokaja kompetentnno - s dve dumi - onia Alex4o obra peshkira za razlika ot Berezovsii, koito sahto si go zaslujavashe, no...angli4anite si ostavat sashtite Bleiki, kakvito biaha !