Свлачище затвори крайбрежната алея във Варна

Огромно свлачище затвори крайбрежната алея във Варна. Пукнатина е тръгнала и в основите в земните маси, укрепващи моста по пътя Варна-Златни пясъци.

Обратно в новината

Коментари - Свлачище затвори крайбрежната алея във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайбрежната алея е за пешеходци и по нея не трябва да се движат коли, както и в целия Приморски парк. Строежите и допускането на коли в прака съсипаха Морската градина и предизвикват свлачищата.

Мили варненци,съсипахте си земята с вашата алчност,а околностите в посока "Зл.пясъци"бяха едно райско място...Продължавайте да строите палати,товарете земята под тях и ще се уверите във отговора на природата.

Пишман морската столица потъва и става горска столица.

Aми, в село Cофия как е??

София не потъва в свлачиша, а расте, но не старее. Пък и София е истинска, а не псевдо столица.

zeddd

Преди няколко години точно там правиха мащабни дейности против свлачището. Толкова и са я свършили...

Всеки римлянин строител, от преди 3000 години ще се изсмее на бай Тошовите некадърници ! Неправилно поставената бетонна колона извън центъра на тежеста на моста,с една плитка "лапа" под нея,не би издържала годините експлоатация !!!

Обърнете внимание, когато пътувате в този район, за какво безконтролно, безразборно и несъобразено с нормите застояване става въпрос... Сигурно по някаква случайност все още не се е случила някоя огромна трагедия - собствениците на крайбрежни хотели, вили и заведения, ведно с всички гости, да ги търсят някъде в морето...

По времето на Тодор Живков нямаше свлачища защото нямаше безконтролно строителство

Много от сегашните свлачища си бяха активни и тогава.

Не пич, просто по времето на тодор живков не можеше да прочетеш в дир.бг, че има свлачище. То даже и за аец чернобил не можеше да прочетеш. Пък и да прочетеше, нямаше да можеш да коментираш, щото ще лежиш в някой лагер. Всъшност тогава даже не можеше да напуснеш комунистическия рай България към някоя загнила капиталистическа държава ахах, за да видиш как се строи под контрол. Защото най безконтролното строителство си бяха панелките на тодор живоков и заводите правени по атуални преди десетилетия технологии.

Ами остава водния път!

застроявайте още, тя природата ще ви плати! човек страда единствено и само от своята алчност.

....да....Aлчността,....само смъртта я побеждава!!