Дерето в “Максуда” отново превърнато в сметище

Дерето в ромския квартал “Максуда” във Варна отново е превърнато в сметище.

Обратно в новината

Коментари - Дерето в “Максуда” отново превърнато в сметище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екстра. Ноември не е толкова далече. Ама после да не им дават пак помощи. Да ги дави и да се махат.

Те какви боклуци са се натрупали в парламен и правителство - даже цяла гнила Тиква има там те това никакво дере гледат

Сакън, не барайте визитната картичка на Варна. Който пристига с влака (по работа или на почивка), се налаждава на тая гедка първо.

"Дерето в Максуда е сред потенциално опасните. При проливен дъжд, водата може да залее постройките близо до крайезерния път." Ми да ги залива хлебарките бе. Екстра!

Нека циганите да напълнят дерето с боклуци- дъждовният сезон започва скоро и пороят ще отмие всичко излишно. После пак ще има сълзи, сополи и призиви за помощ. От цялата популация в този район, само прасетата заслужават да бъдта спасени.

Решението на въпроса е едно - пускайте фадромите и ново строителство. Мястото е златно и трябва този цирей да бъде отстранен!

Значи ли че и аз Българина мога да си гледам прасе в центъра на Варна.Ако аз не мога а те могат със сигурност ще спечеля дело в Страсбург за дискриминация защото са нарушени човешките ми права да гледам прасеца в широкия център на градът. Няма да се занимавам с това,но правилно ли е? Защо плащаме данъци за да бездействат институциите ли? Да си седят зад бюрата докато целия град стане една голяма кочина. Жалкото е че на общинарите не им пука защото повечето живеят във вилните зони предполагам.

... ти случайно да си ходил из града напоследък - града си е тотална кочина в момента и не само в циганската махала. Но иначе циганите трябва да ги махнат от там задължително.

Ако си Дочо Булгуров, може...