Пешеходец загина на пътя край Летище Варна

Пешеходец загина в катастрофа на магистрала "Хемус". Инцидентът е станал снощи около 21:20 ч. малко след пътен възел "Летище - Варна", съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Пешеходец загина на пътя край Летище Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи човека си карал по автомагистрала ХЕМУС и блъснал някой който решил да ходи по нея....? ми кво прай тоз на магистралата да го питам и що не се разхожда през деня в парка а вечерта по магистралата. ако в германия тръгнеш по аутобана и те утрепят и роднините ти ще плащат за това че си се шматкал на неправилното място. ако не успеят обаче да те блъснат ще те приберат властите и така ще те глобят, че цял живот няма да искаш да чуеш камо ли да видиш магистрала.Както се казва в случая малоумници под път и над път но и НА път

И сега следва парадоксът - хем самоубийството не е наказуемо, хем някой ще има обвинение за непредумишлено убийство........

Но все пак е хубаво да се съобразява скоростта с обсега на фаровете и възможностите на шофьора и на спирачките. Да караш на сляпо никога не е добра идея.

Както и да ходиш по магистрала (най-вероятно и без светлоотеразителна жилетка)...

Ти сериозно ли? Значи карам си по магистралата с 90 (че то по-надолу накъде, все пак е магистрала) и изведнъж отдясно ми изкача някакъв стопаджия с вдигната ръка и върви към колата, т.е. средата на платното.... аз какво да направя, след като е облечен в тъмни дрехи и го виждам на десетина метра, след като изскача от сенките??? Добре че не го блъснах.... Според вас аз с колко трябва да карам по магистралата, за да мога евентуално да спра без да ударя пешеходец, който изобщо даже няма право да бъде там?