Засякоха пияна русенка зад волана

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние е започнато срещу 39-годишна жена, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Засякоха пияна русенка зад волана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зашеметяваща новина и голям катаджийски подвиг. Направо за световните медии - за японеца 60 полицаи, а за женицата само 2 катаджии, чист сексизъм.

А иначе сериозно - трябва да й вземат книжката за няколко месеца и сериозна глоба (примерно 1000 лв.). Толкова много хора загиват заради пияни шофьори! И пак продължават да пият и да карат такива като тази овца (съжалявам за обидата, но си я заслужава!). А иначе "ушев" значи "ченге". Чел съм 2 версии - едната, че имало някакъв си голям МВР шеф навремето, който се казвал Ушев. А другата версия е, че по времето на комунизма тайните служби постоянно "слухтели" кой говори срещу властта, следели хората и т.н. и оттам идва "ушев", т.е. че постоянно надава ухо :)

Явно е казала "Въобшше не съм полицай, госсс'ин пиян".

На пиян акъл не е чула въпроса "Кво ше прайм ся?"

Книжката трябва да се вземе.

Добре, че въпреки цялата свинщина на съдебната ни система, тя не се ръководи от разни коментатори. п.п. Не, че се хваля, но нямам загубено дело срещу ПП-КАТ Русе.

Някой ще ме осветли ли кой е този Ушев? По стени и стълбове чета какво ли не за Ушев.

"Ушев" е жаргон. Презрително наименование на слабообразован човек, докопал се до държавна служба, избягващ да плаща осигуровки /здрави и пенсионни/, разчитащ държавата да го облича, да му плаща транспорта, пенсиониращ се 20 години преди учителя или хирурга, обичайно презиран от съседите си. Най общо - това е "ушев"

Симо Симов

Като бях малък, така викаха на милиционерите - от това, че слухтят какво говорят хората и гледат да им направят някоя мизерия, ако чуят, че не говорят каквото трябва.

Може ли повече подробности ? Патрул на КАТ ли я е спрял за проверка или след кратко затишие всеки ушев може да си проси когато му скимне ?