Бежанци се разбунтуваха, МВР прати полицаи

Размирици в Центъра за настаняване на бежанци в столичния квартал "Военна рампа" предизвика намесата на полицията. Пострадал е един служител на реда.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци се разбунтуваха, МВР прати полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде са, буйстващите ги товарите и стоварвате кой от къде, може преди т'ва един кютек да им се хвърли, че да споделят с бъдещите прийждащи, че т'ва тука не им е бащиния.

Айде стига глупости бе!!! На всеки е ясно ,че всички те искат европейско тескере и за това са тук. В турция да не би да има война и да са застрашени там ,че дават мило и драго да се прехвърлят в България. Ако съм комендант на бежанския център всички които създават напрежение ще бъдат арестувани и депортирани в обратно в турция!!!

К'во мили и драго бе пич, то границата с турция може да я мине всеки. Тия си минават отвсякъде, където няма граничен пункт, турците хич не ги еня, нашите хващат около 10%, после толкова не им пука, че ходят по шосето и стопират автомобили за превоз. Мило драго таралянци, просто никой не ги връща, идват дажамийте им тука, паспорти им дават, работа си намират, после ти споделят за Алах и те тека, халифат насред Европа....

Я да ги пратят в щадски бежански лагер т. е. в затвора и да видим ще дигат ли патардия. Който е недоволен да го връщат откъдето е дошъл. И ние сме недоволни ама не ни обръщат внимание, най-много да ни спретнат някой Политически номер.

На влака и обратно в Турция, като тук не ви харесва!

МАЙМУНИТЕ - С КОРАБИ И В АМЕРИКА-ВЕЛИКАТА СТРАНА НА ДЕМОКРАЦИЯТА,ДЕТО ГИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

маимуна си ти. срам ме е че съм българин когато попадна на субект като теб. ама защото си отворен, продаи си къщата, събери пари и им плати на хората превоза до америка. ама после не се оплакваи когато те арестуват за организиране на незаконна имиграция, много си прост.

значи идваш в чужда държава и започваш да налагаш своето мнение и да се бунтуваш. Хаха и ко прави нашата администрация ? В лагерите за имигранти след 1989г. в Германия само да се опиташ да кажеш нещо повече или да направиш бунт и айде чао. Слага ти се забрана за достъп до Германия и влизаш в черния списък. А тук тия нашите НЕКАНЕНИ ГОСТИ ИМ СЛУГУВАМЕ И СЕ НАДУПВАМЕ!

Ами, вместо да ги считаме за неканени гости (каквито са, но не от хубаво), можем да се поучим от тях. Като не ни харесва как се отнасят към нас институциите ни, и ние можем да се бунтуваме.

с кого бе с смотаняците българи ли хаха? Че те ще те предадат още на първата приказка. Хич и не смятам на всички предлагам да напускат България и да я оставят на бойко и бойковчетата.

Бежанците не се държат неадекватно.Вместо да са доволни ,че сме ги подслонили ,те не недоволстват .Нека ги пускат по-бързо със статут и да ги няма.

дкми

Да си ходят - там, от където са дошли! не стига, че не плащат нищо, живеят на наш гръб, ами и недоволстват... няма нужда!

да ги пратят в Ислямска държава да им се порадват

Утре ще се развикат "Алах акбар" и ще искат българките да ходят облечени спроде нормите на исляма. Както стана в Харманли. За тази пасмина най-точна е поговорката: " Ти го пуснеш под миндера, то се качва отгоре."

Борисов дава ли си сметка чии интереси защитава?! Тези циганори вече безчинстват, нападат майки, тийнейджъри, в Хасково има вече няколко случая на нападения с нож, побои над български младежи, кражби, както и по дворовете на хората, като от нашите цигани........До кога и защо тези неща се крият от широката общественост?!

Българският говнарник пак се разсмърдя извън обичайната си дупка. Добре, че едни нещастни хора със съдбата си ни показвата какво представляваме.

Ники чакамете с мурат в клуб липс.колежките от амнести също ще дойдат

Нали есеки влязъл трябва да бъде проучен какъв е.Каква е гаранцията,че има влязли терористи, които са предизвикали това.Ако много бързат да отидат в друга държава, там може по бързо да им издадът визи.А и се знае,че държавата дала виза, след време се задължава да си ги прибере, в слъчай,че са заминали за други европейски страни.

Докога ще ги държите тук и да ги храни бедният български народ. Пращайте ги в Америка и без това те ги докараха до тук.

пратете ги обратно бе!!!

За българите също се бавят дела и всякакви административни процедури, нали!? Тези хора идват в чуждата държава и нахалстват. Не може да искат привилегии.

Просто те си търсят правата, а ние - не!