Арестуваха мъж за побой над полицай

46-годишен мъж е задържан за 72 часа заради побой над полицейски служител, съпротива при задържането и нанесени материални щети в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха мъж за побой над полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната пияна русенска свиня...

Това требе да е болния Сидеров - Фикуса. Полицаите ша му са извинат! Воглаве с министрите на полицията и съдилището.

В Кравария такива направо ги перфорират с по 5-6 булета!

В подготовката на полицаите да бъдат включени задължителни тренировки по бойно Самбо и Японско Жио Жицу!Да тренират задължително про инструктори от Русия докато станат истински мъже в униформи!Без специална подготовка,ще си останат ТЮФЛЕЦИ и МУФТАРДЖИИ!

естествено имена липсват следователно ще му се размине

и на този ще му се размине. затова хората бягат от тази държава (свестните май отдавна избагаха). ще дойде време, когато тези подкупни съдии, прокурори, полицаи....ще бъдат потърпевши от престъпления, извършени именно от престъпници, давали рушвети, за да им се размине. нека им. дребни душици!

На мангала-хулиган да му откъснат главата от кръста!казах!

А за българските хулигани? Забележка и мъмрене пред колектива ли?

ти не се обавдай там, ясно?

Сега да му хвърлят един як бой и нека да реве за правата на човека и да се оплаква в Страсбург. Ако го направи - още една поредица от яки кютеци. Такива изроди от друго не разбират. Не съм апологет на соца, но тогава милицията си биеше яко и изродите, които се осмеляваха да се проявят по някакъв начин и да станат достояние на останалите, бяха пренебрежимо малка част от населениетол

Е ти много ларж излезе... ти ли ще платиш обезщетението, което ще отсъди съдът в Страсбург? Бой, и после държавата ти плаща 20000 евро... голямо наказание, няма що! Не ти се е отразил добре соцът - сега да се направим на големи биячи, пък после ще му мислим как да плащаме... И така си продължаваме да плащаме за глупости...

Ако е циганин - нищо няма да му се случи. Все пак те имат право да си правят каквото искат.

Ако това беше в САЩ, новината щеше да е следната: "Шофьор на катастрофирала кола нападна полицай, след което беше застрелян". Докато в БГ новините са такива, оправия няма. В коя друга държава циганите бият полицаите, танцуват върху колите им, късат им пагоните, къртят дупки в улицата, за да не минават коли по нея, дънят музика седмици наред, и всичко това безнаказано?