Коментари - “Оперативно интересни” хора в GSM-ите на Велев | dnes.dir.bg
назад

“Оперативно интересни” хора в GSM-ите на Велев

"Проверяват се мобилните телефони на простреляния бизнесмен Манол Велев. В тях има и номера на “оперативно интересни” хора."

Обратно в новината

Коментари - “Оперативно интересни” хора в GSM-ите на Велев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кажете нещо весело!:-( Аз тази Весела Лечева я знаех само като шампионка по спортна стрелба, хм, прославила България. Ега ти - сега какво се оказва :-(

На какъв език искаш, стане да го преведа - на български ли? Ами ще ти го обясня просто: едно е на улицата да срещнеш някого, друго е случайно да го срешщеш /познавате се от детството или от студнтските години/ и трето е - да го срешаш често, особено в интимна атмосфера...е, това няма как да разбереш от телефона :-)))))

Доставени са съвсем пресни бизнесприспособления като бронежилетки, каски, щитове бронирани автомобили параходи и тротинетки. Молим заповядайте и приятен бизнес по български.

А бе, учудения как мислиш, дали па ако беха отишли в некое друго районно нещо щеше да е по-различно а ?? Едва ли брато, едва ли!

няма никви данни за няква връзка с когото и да било. Виновен убития! Да се готви следващият!

защо точно в трето районно са си обявили документите за загубени много чудно??????????????? си и отговор ама нека службите сами си отговорят

Гоце,Гоце какви съветници имаш!!!!!!!Скапана държава!!!! никой да не гласува!!!!

Как така Весела хариза всички спортни имоти около зала Универсиада на Манол, а за исканията на ЦСКА и Левски за спортните им бази, те получиха по един гол кур за Левски и кур за ЦСКА съответно?

Може би Весела е виждала телеуказателя му!?!

Не, не. Човека няма нищо общо с мафията. Каква мафия бе? Къде я видяхте тая мафия? В Италия има мафия, в България няма мафия. Няма корупция, няма измами, няма далавери, всички бизнесмени са почтени, всички чиновници карат с по една заплата от 250 лева, пенсионеритеживеят доволно и щастливо със 100 лева пенсии, децата растат, щедро спонсорирани от държавата със 150 лева месечно. Какво искате бе хора. Ми ние сме по-добре от швейцарците... Само мрънкате за някаква си мафия... Каква мафия? Няма мафия. Ей го, и министър пред(сед)ателя ще ви го каже:В България мафия няма! Всичко е илюзия и лоши представи в главите на българите! Хайде, със здраве! И следващия път като дойдат изборите се изпокрийте пак, така, както всеки път до сега. После пак ще ни обясняват какво имаме и какво нямаме и колко сме добре...

Самопроизвелата се олигархия е обявила война на народа и народа я провежда. А войната е най-лошата човешка страна. В нея няма милост и няма морал. Който е започнал войната, трябва да я спре, защото никога няма да я спечели !

СИЦИЛИАНСКА МАФИЯ В СОФИЙСКО- МАНОЛОВСК ВАРИАНТ.

Shto za hora ste - edin iska da mu sprat aparata v bolnicata, vtori - psuva, treti - da pitat jena mu za nomerata v telefonite mu. Ako tozi e maj - jena ti znae li vsichki nomera v tvoya aparat. Samnyavam se. Ako gi znae- govori losho za teb.. Pk se chudya - hora li ste ili omrazata vi e obzela izcyalo ? To samo sas zloba ne se jivee..

За този шегобиец всеки ден е първи април.

АМА БОЙКО КАК СКОЧИ ДА ЗИЩИТАВА ПЕТКОВ- ИЗРОДИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ А БОЙКО Е НАЙ ГОЛЯМОТО ДС!

македонци - съби, но като имат български паспорти - не трябва ли да се наричат българи? И защо в нашата европейска държава се дава аванти на оперативно интересни хора, а се правят, че другите не съществуваме (най-малко) или ако ни забележат - само ще ни усложнят живота още повече.

оперативно интересни хора - от днес нататък така ще се нарича мафията в България. иначе звучи много недемократично. днес серго получи ръкописно писмо от Буш, в което тои го поздравява за реформите в България. ами не иде да се употребяжат такижа думи.НАЛИ?

бизнесмен съм и комунист също, готов съм да защитавам комунистическата идея ,не с оръжие в ръка , само след няколко години и вие ще пеете комунистически идеи ,но дали ще знаете ,че правите това, погледнете по-внимателно такнаречените капиталистически държави ,та те одавна са пеизпълнили плана на коминтерна ,всеки работи каквото му харесва и получава колкото му трябва, а тези на който не им се работи получават колкото нашенци работещи там.....още някой да мрази комунизма....и да има нещо против комунистите....

До BIZNESMEN OT 20.21 Това ли ти е бизнесът бе,сделка да завъртиш?Като си много отворен защо не кажеш,да произведеш нещо.Поне едно болтче или една гайка да нарежеш или каквото и да е друго? А то сделка - далаверка.

Хора, вземете се образовайте, не всички, дее, но нивото на писане, с тези грешки- елементарни, е много- много ниско. Колкото и да е, може да се постараете да пишете грамотно, може и да пробвате- сигурно можете... Бъдете така добри да се поправите, нали сме европейци- малко по- на ниво да сме, моля?!?! Така повече ще ви тежи мнението... А, това, дали е бил, бил е.. но дали ще го бъде....???? МВР знае всичко, МВР прави всичко, МВР е просто част от държавата. Каквото се каже, МВР върши. Желанието и инициативата идва от по- високо ниво. Така че, главата не ще си отреже другото ... Кого ли лъжат управниците? Нямат нужда от действие. Нещата са така, както са нужни и трябва да им служат. Всичко хубаво.

Бизнесът му чист, никой не го е заплашвал, а два от трите куршума в бронежилетката. Трябвало е да носи и каска.

оперативно интересни?!?! що за термини?! май думичката бандюги не им харесва на мафиотите

Прокурора Кокинов познава ли някой от мафията, за да твърди, че Манол Велев няма връзки с нея ?

С таз уста и с тоз акъл уверено вървиш по стъпките на Манол.

БИЗНЕСМЕНЕ НЕ СЕ СЕТИЛ ТОЙ ДА КУПИ И ПРОДАДЕ ,АНА НЕГО СА ГО ПРЕДЛОЖИЛИ,НИЕ ДАЖЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПЪРВАТА ПОКУПКА ,НА НАС НИ СЕ ПРЕДЛАГА .ВЕЧЕ НА ВТОРАТА ЦЕНА ,ПО СКЪПАТА,/ПОНЕ 100 ПЪТИ/,ЗА ПЪРВАТА НЯМА РИСК НА КУМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗЧАДИЧИЯ ФАБРИКИТЕ И ЗАВОДИТЕ СА ДАДОХА БЕЗ ПАРИ/,

безнесмене.,невинен да даказване на противната е за да се създаде правова държва. комунистите на това ни научих няма доказателдства , няма престъпление -има доказателства. кой манол Е осъмнал за един ден с толкова пари. честни бизнесмени на прехода. съдници сме поне морални и ИМАМ ПЪЛНО ПРАВО НА ТОВА.

Nishto chudno!

какъв етози език, каква завист, сетил се човека да купи и прододе и го прави ,активен от Берковица до Русе и печели ,вие си седите пред клавиатурата рискове не поемате и защо, защо не се огледате , да поработите сделка да завъртите пък тогава ще видим какво, какво ще говорите , вие като пазарувате от магазин на преспъпник имате връски с организираната престъпност ли? всеки е невинен до доказване на обратното и Манол не е подсъдим ,а пострадал и вие не сте съдии...

АМИ ЗАЩО НЕ ПИТАТ ЖЕНА МУ ЗА ТЕЗИ ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИ НОМЕРА ?! еГАТИ ПОЛИЦИЯТА, ЕГАТИ КОМУНИСТИТЕ !!! НАЛИ Е ОТ БЛИЗКИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИЦИ - ЗАЩО НЕ ПОРАЗПИТАТ И ДРУГАРЯ ГОЦЕ ПЪРВАНОВ ?!

strannoto v sluchaia e che saprugata VESELA do momenta ne reagira. Tia e na mnogo visok darzhaven post i bi triabvalo da kazhe neshto...Mediite sashto osiguriavat medien komfort, kakto obiknoveno... taka che v nashata bananova republika vsichko si e po staromu.

Koi kakvoto trsi tava namira.Tova koeto se sluchi s Moni,Go zasluzavat vsichki komunisticheski BOGATASHI!

CIA OT 16;47 TI OTKRI AMERIKA.MOJE DA TE NOBELIRAT ZA ORDEN STARA PLANINA KATO SIMEON4O.

Всичко знаете,но...защо не действате или само чесането на езиците е достойно мероприятие?

НЯМАЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА ИЗКЛЯЧАТ АПАРАТИТЕ НА ТОВА БЕЗМИСЛЕНО ПОТДЪРЖАНЕ НА ИЗТЕКЛИЯ МОЗЪК,ЧЕ МНОГО ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМА СМЕТКАТА ДЕТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПЛАТИ,НАЛИ ПРЕДИ ДНИ ПИСАХА ,ЧЕПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ДО НИКЪДЕ НЕ СТИГАЛИ,А АЗ НЕВИЖДАМ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ РАЗЛИКАТА.

emi toi e vrazkata mejdu upravliavashite i mafiotite pere im paricite sega da mre kat e takav al4en

Може да са сгрешили човечеца:)

Яяяяя,нали целия му бизнес беше законен?Ама то така е тук нали,всичко е законно и МВР издава фалшиви паспорти.

Единият бил тоз,ама не - онзи,другият бил сестрин син на братовата му дъщеря,третият щял да е той,но се оказало ,че е друг,а пък онази била сестра на близначката си........ Който е писал тази статия и който му е дал тези данни за какви ни мислят? Куцият натаковал сакатия,и писали кьоравия за свидетел.

засега нямало данни за връзка на Велев с мафията - тия как си я представят мафията ... и кога става ясно, че човек има връзка с нея.

Докога ще говорим с недомлъвки и няма да назоваваме нещата и хората с истинските им имена? Като са толкова интересни защо ги криете?

ТОЧНО ТАКА ГОСПОДИН ЧОЛАКОВ ,В РУСЕ НАПРАВИ СЪЩОТО,МАНОЛ ВЕЛЕВ И ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА КУПИЛИ,ПОСЛЕ СЪЩИТЕ ПРОДАЛИ /ЕСТЕСТВЕНО НА ДРУГА ЦЕНА/,ПОСЛЕ С РАНГ НА МИНИСТЪР СТАНАЛИ,И НАВСЯКЪДЕ ДО ПЪРВАНОВ СЕДНАЛИ/Я НА ВОЛЕЙБОЛА ,Я НА ДРУГИ МЕСТА/.

мръсни комунисти и техните слуги ,мутрите са голяма напаст само смърт за тях

V 3 RPU IMA 4OVEK DETO TI GI VADI ZA PARI...

Дано не са телефоните към M-tel, че тия мошенници крият и лъжат най-безобразно българският СЪД за информацията , която имат.

г-н Комисар много оперотивно интересен език използвате днес - просто ме напушва смях чист кристално чист...хахаха

Хора,няма нищо да се промени,ще останат само апелите към...кого?!Няма кой да ви чуе,не сте ли наясно?

А кой ги е прострелял явно не е важно.

Много интересно е, след като Манол Велев има бизнес-приятели, които са оперативно интересни, как той самият не е попаднал досега в тази категория!

Момчето Сергей очевидно е знаело какви номера е имало в телефона на Велев, след като веднага след стрелбата отряза, че покушението трябва да се свързва с крими-общността у нас ...