6-ма обвиняеми за срутилия се хотел ”Вероника”

Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвинения на шестима души за смъртта на четиримата работници при срутването на хотел “Вероника“ в к.к “Слънчев ден“.

Обратно в новината

Коментари - 6-ма обвиняеми за срутилия се хотел ”Вероника” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е първият нито последният случай с инцидент на строителна площадка. В крайна сметка хората загинаха ... и с това усещане на безнаказаност наоколо очаквайте нулев резултат при разследването. На всичко отгоре очаквайте строежа да продължи и то от същатата фирма или от нейн подизпълнител.

Много внимателно да пипа прокуратурата там, да не обвинят някоя от "нашите фирми". Да му мислят дребните изпълнители, как ще се изправят пред Темида между двете величия, циганин и мутра.

А Гергов - целят в бяло! Но ако го докопат близките на загиналите ...

СМЯХ В ЗАЛАТА !! Пропуснали са само загиналите да привлекат като най- виновни за събарянето ... ГЕРГОВ ЩЕ СЪБИРА ПЕЧАЛБАТА ОТ НОВОПОСТРОЕНИЯ СПА- КОМПЛЕКС !!

И в Румъния, и в Гърция тоя Гергов би влязъл в ареста до 24 часа след смъртта н аработниците. И от ареста щяха да му отворят една врата - към затвора. Съвсем ясна схема, съвсем ясно заобикаляне с подкупи на закони, наредби, правилници, и следователите сега се чудят как да не настъпят по мазола Гергов.

Защо не е привлечен като обвиняем собственика?Строителните фирми на своя глава ли разрушават,след като нямат разрешение за събаряне?Пак ли ще крием истината за да спасиме изтъкнатия "социалист"-милионер?

Ама как няма разрешение за събаряне... тогава е много ясно кой е извършил незаконни действия, като е наел тези фирми - Гергов е главният виновник за трагедията!