Арестуваха сводник по искане на Германия

Варненският окръжен съд задържа първоначално в ареста Георги Йорданов от Долни чифлик по искане на германските власти за задържане и екстрадиция на българина.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха сводник по искане на Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..СМЯТАЙТЕ, ЧЕ АКО ГЕРМАНИЯ НЕ БЕШЕ ПОИСКАЛА, ОНЯ ЩЕШЕ ДА СИ РАБОООТИ.....(((((((

НЕЕЕЕЕ. Няма да им го дадем. Другите държави осъждат на 20г. Брендо и др. Ние ги викаме тук на съд и ги пускаме. Няма такъв корумпиран съд като нашия.

абе седи си у Благарията, ве! Само некви условни заплахи да ти бе дала, тая "нема такава държава", ве! А там, у Германията-еййй, нема лабаво!

Проституцията в Германия е легална. Плащаш си данъци, осигуровки и т.н., дори и пенсия ще получаваш. Сводничеството от друга страна, не е законно. Ако беше взимал половината, нямаше да има проблем, ама друго си е да вземеш всичко и да врътнеш два-три шамара, за да се почустваш голям мъж... Ще ме извинява, ако наистина е невинен, ама кой ти прави такава постановка, защото не си му симпатичен??

Този не е сводник, а рекетьор. Сводниците намират клиенти и получават заплащане за това. Рекетьорите се занимават само с рекет - събират пари и част от тях ги предават на тези по-високо в йерархията (и/или полицаи).