Признание за Русе на бизнес форум в Лондон

Община Русе е отличена с флаг и сертификат за инвестиционна привлекателност на международен бизнес форум в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Признание за Русе на бизнес форум в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрият кмет на Русе до сега! Задължително ще има втори мандат!

Браво на кмета! Да продължава се така!

Форуми - друг път - мижи да те лажем. Мислят си че нещо правят - само пране на пари

" с решение на експертно жури на Европейската бизнес асамблея, съставено от преподаватели и учени в Оксфордския университет" Е хайде сега, на кмет много дълги бии ръцете, чак оксфордските професори купил да му правят евтин PR. Направо цял Оксфорд и половин Кеймбридж е в малкото джобче на герберите. Ма това хейтърите и троловете не усещате ли колко сте смешни?!?!

Няма такова експертно жури, съставено от учени и преподаватели от Окфордския университет. Просто седалището на тази частна организация (EBA), която продава сертификати и награди, е Оксфорд. То затова тези награди се продават на африканци, казахстанци, руснаци, българи... Това е законен бизнес, макар и неетичен. Жалкото е, че хората се хващат на тази жалка пропаганда. А въпросът е - кой е платил това безумие? Как са отчетени парите?

Кой лъже? Ти или Дира?

Това е купен сертификат от частна организация (EBA), която се занимава точно с това - да продава сертификати и награди на нищо незначещи хора. Потърсете в google: europe business assembly three dots На първия линк е обяснена схемата. Вътре има и препратки към снимки, на които се вижда самата бланка, с която се поръчват наградите. Интересният въпрос е - колко точно е платила Русенска община за този пародиен пиар.

Айде, жалейките, излейте си мъката подобаващо, не ни напрягайте само с 2-3 думи. Отивам за бира...

Жал ми е за русенци заради този гном - векереец!

Изобщо не ми е жал ! Като хората ги предупреждаваха, че трябва да се гласува масово, русенеца си казваше "хайде, и без моя глас може". Което опрости нещата за Стоилов и в частност космопотаеца - трябваха едни пари и един циганин Върбан. Воалла. Не ми е жал ! Всеки си носи отговорност за всяка секунда от скапания си живот в Русе.

Този "гном" обаче излезе добър кмет, движи много проекти и града не можеш да го познаеш. Нищо общо с предишните. Мацоло-Веселиновските и Кутевските троляци да се разкарат.

Русе ? Бизнес ? За Бога, та това е оксиморон !

Пак сме над средното ниво като за деиндустриализирана държава от сервитьори и камериерки.

Браво Русе го заслужава! От както е кмет Пламен Стоилов градът започна да възвръща европейския си облик.

големи тарикати общинарите - задника ще си съдерат да си изваждат измислени кетапи само и само да кажат че нещо са свършили Карапчански си направи една разходка до Албиона и се върна с грамота да я размахват пък Русе потънал в мръсотия и разруха а русенци бягат

Гадно е друг, а не ти, да се разхожда, а?

Замислих се, че е изключително гадно някой да си прави вояажи с МОИТЕ пари. В този ред на мисли, колко всъщност ни струва картончето и знаменцето ? На нас, плащащите данъци, такси, лицензи и какво или още не на община Русе ?

аз там съм бил и при това на свои разноски и неведнъж - а тоя мизерник вместо да свърши нещо реално им слугува на тия казнокради и им реализира пиар схемички и трикове с кетапчета и други фишеци