Коментари - Съдбата на медиците ясна във вторник, може би | dnes.dir.bg
назад

Съдбата на медиците ясна във вторник, може би

Висшият съдебен съвет на Либия, който трябва да реши съдбата на българските медицински сестри и палестинския лекар, ще има ново заседание във вторник. Това съобщи официален източник от Триполи.

Обратно в новината

Коментари - Съдбата на медиците ясна във вторник, може би | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не съм изтрещял... Пред парламента и Министерски съвет съм винаги, когато трябва. А колко помнят хората си личи по коментарите им... Така че - хайде с мен пред МС и Парламента!

POLEKKA, POLEKA. GRESHKA SLED GRESHKA I NA KRAUA STAVA EDNO NISHTO. AKO SVARZAHTE OBESHTETENIATA S POMILVANETO, ZASHTO POLUCHIHA PARITE...PARVO OSVOBOJDENIETO - POSLE PARITE. TAKA PARI SE NE DAVAT.KOITO POZNAVA DOBRE ARABSKIA MANTALITET SHTE RAZBERE CHE AKO PARITE I MEDICITE SA V RACETE IM NE OCHAKVAITE DOBAR IZHOD.AKO SME NEVINNI KAKVO OBSHTO TRIABVA DA IMAT NASHITE MEDICI S OBESHTETENIATA.OSVEN PARITE NA KADAFI MU E NEOBHODIMO DA IZLEZNE ׂׂCHUST& PRED NARODA SI..KAK...AKO GI OSVOBODI SPUKANA MU E RABOTATA..DA NE ZABRAVIM KOI STOI ZAD NEGO I NAI VECHE NAD NEGO BOG ISUS ILI ALAH...TRUDNO MI E DA SI OBIASNIA - DO KOGA LITOZI HRISTIANSKI SVIAT SHTE SI POZVOLIAVA DA IGRAE ROLIATA NA FRAER....I ZA SAJALENIE ATEISTA SE IAVIAVA NAI LEKATA JERTVA NA FANATIKA..., ZSHTO...OTGOVORITE SA EDINSTVENO I SAMO V NAS.

Ало умната, ти от кой век си? Може ли да си толкова умствено ограничена? Като ние няма да ги плащаме,моля отговори кой ще плаща? Ако ми кажеш,че на циганите не плащаме ние помощите,водата и тока заначи се съмнявам дали имаш какпка мозък в главата си. Не обиждай предварително,защото от такива заблудени овци като теб не можем да се оправим.

Аз мога ди ви кажа от къде ще се съберат парите. Плажните чадъри и шезлонги се предлагат по 6 лв /12/ до 18 лв на плажа като не се издава квитанция или се издава невалидна. Българите много добре знаят, че по този начин не се плаща ДДС но си плащат все едно, че е нормално. От това фирмите правят 360 000 лв на ден оборот или 36 000 000 на сезон. Това означава, че над 7 милиона лв. не постъпват в ДДС и още два пъти по толкова като други данъци, т.е. 21 милиона лв и то само от чадъри на плажа и шезлонги. А на колко места не вземате касова бележка?

Че абв е грандиозен тъпанар, това е ясно! За съжаление обаче е прав с фактите за внесената кръв, любовници и т.н. Сестрите са били най-удобни за натопяване. Костов и Михайлова си чесаха ушите, защото искаха да махнат тогавашният посланик там (който между другото беше единственият който реагира адекватно, всичко е документирано) и да изпратят едно тяхно протеже. Не мога да разбера, зашо не им е потърсена на тях съдебна отговорност, при положение, че в такава криза 6 месеца посолството стоя без посланик, а временоуправляващ беше бившият преводач на посолството Румен Петров - въпросното протеже, който беше върнат 3 години преди това за изнасяне на класифицирана информация от посолството. А 6 месеца след мълчанието, посланик отиде един от най-големите алкохолици на външно? Защо никой не си го задава този въпрос?

Дано този път ги оправдаят.Измъчиха ги горките.Намериха начин да ни изнудят либийците.А дългът който имат към наща държава?Какво става с него?

Виждал сьм прости и неуки хора ама като тебе абвне бях срещал до сега.Май от азбуката повече от абв не си научил,чел си бил незнам си какво...нищо не си чел ДРУГАРЮ а вземи прочети това което си написал

Побеснелия-8,14 ч/ Айде ,тоя пак изтрещя!Вземай си хапчетата редовно,бе,толкова ли е трудно.Стига си повтарял неща,които ги знаят всички! И каква ти е гражданската позиция,да пръскаш плюнки до небето ?Другите и те си имат своя позиция и си я изразяват както искат,но без истерия като тебе.Като си толкова ербап,знаеш къде е парламента,знаеш къде е мин. съвет и президентството,ходи там,псувай,протестир каквото искаш,ама стиска ли ти?Смешник!

НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ДРУГ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ТЕЗИ ПАРИ.ИМА НАЧИН ДА НИ ГИ ЛЕПНАТ.НАЙ-ЛЕСНОТО КОЕТО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ Е ДА НИ ГИ ПРИСПАДНАТ ОТ НЯКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА.

До тия, дето пледират за вина на сестрите. 1. Тези сестри са си имали началници, а никой техен (либийски) началник не беше заедно с тях в затвора. 2. Не вярвам в демоничното заразяване, организирано от жени, които, по принцип в джамахирията не се ползват с особени права и власт. Мюсюлманите по навик се крият зад жени. И също по навик, малтретират жени. 3. Ако се съгласявате с всеки душманин, че нашите са виновни, скоро няма да сме свободни. Един вид, някой насилва дъщеря ти и ти се съгласяваш с него, че тя си го е търсела, щото е курва. 4. Вас ако пита човек, най-добре би било сестрите ни доброволно да умрат, че да нямаме проблеми заради тях. Слушам ви и си спомням добрия стар Сталин - няма човек, няма проблем. 5. Относно рекета - виновна е Либия, а не тези жени-заложници. Либийците са терористи и бандити. Виновни са българският министър-председател външен министър и посланик в Либия по онова време. 6. И главно: никоя от сестрите не е искала нищо от България. Те и не биха могли да искат, запрени и матретирани в затвора. Наша длъжност е да сме с тях, за да не се учи всеки чуждестранен бандит да посяга на наши хора! 7. Най-лесно е беззащитни хора да бъдат изкарани виновни. 8. Загиналите преди време в Арабистан български шофьори също са едни от нас. Участта им още веднъж говори за безгрижието на българските управници, които не са научили арабските негодници и целия свят, че никой не може да посяга на българин безнаказано!

Бива липса на мозък, ама такава грешка на природата като тебе си е направо феномен. Елементарната човещина изисква всеки невинен независимо къде по света и кой е да се защити. Животът е един за всеки и никой не заслужава да е жертва на чуждата политиканщина.

Ох, безродничета, сладки! Ох глупаци късогледи.... Все някой започва като латерна Молиш за прошка само ако си виновен! Какви са тези глупости, бе! Те молят за прошка именно защото са невинни, а досега нашите дипломати и политици нищо не направиха за тях. Спомнете си, че дори филипинското правителство изтегли своите, които иначе и те щяха да са участници в заговора... А сестрите ни просто искат да живеят - това е нормално... Не е нормален начинът, по който изтръгват това от тях - с осем години префинено психологическо мъчение под сянката на смъртта - аналогично на показанията, изтръгнати с електрическия ток преди това. Резултатът - Либия дере кожи поради некадърието и безхаберието на управляващите ни, а ни връща смазани и физически и психически хора... Та в името на коя кауза да се разделят геройски и мъченически като партизани на разпит с живота си, без да кажат и дума? Във ваше име ли, дето само знаете да плюете, ама не дай си Боже вие или някой ваш близък да пострада? Или на плеядата управляващи ВИП персони? Егати държавата сме! А относно прословутите 400 милиона - ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! И в момента крадат от вас всички! Дори само подкупите, които се раздават за строителни разрешителни са милиардни! Така че - тук е гнилото и тук трябва да се преборим за правата, парите и пенсиите си! Всеки трябва да има гражданска позиция. Аз моята си я отстоявам непрекъснато, а вие, мрънкащите?

Как ще е умен Кадафи?Та той повече от 30 г.е полковник.При нас за две години от лейтенант ставаш генерал.Не са ли гениални нашите ?

Хайде да се свършва с този процес, че ми писна да чета и слушам навсякъде за това кой колко плаща, от кого са парите и т.н. Има толкова по-важни неща,някъде някой бере душа,някъде някой в момента умира.

Защо никой не се интересува и никой не пита откъде и кой даде на сестрите заразените банки с кръв, ако наистина е вярно твърдението, че са използвали такива?

Чел съм че отговорен либийски ръководител и търговец е внесъл в Либия заразена кръв купена от Европа. После сестрите имат началници лекари,нима те нямат вина за широкото разпространяване на заразата? Сестрите са страшно виновни защото не са спазвали законите на Либия, а една от тях е била любовница на местния политически водач,противник на Кадафи. След като Костов и неговите отрепки забатачиха нещата,аз лично бих приел варианта да оставя Кадафи да ги убие. Прекалено много българи ще загинат по много причина поради липсата на тези стотици милиони които ще плащаме на Либия.

Какво стана с делото срещу мъчителите, организирано от Борис Велчев? НИЩО! Изоб той направил ли е досега нещо? НИЩО! Точно като своето огледално копие, изработено от българската пропаганда. Бойко Методиев Борисов! Иначе и двамата имет супер рейтинг

vinovni sa i triabva da si ponesat zaslujenoto !!! A ne nie da pla6tame zaradi tiah! prostitutki targovzi na krav i kakvo li o6te ne !!! interesno mi e vie lizemeri ako niakoi nemarliv lekar zarazi deteto vi dali bihte go iztarguvale ???!!!!!!!!!niamam dumi za lizemerieto vi!

До Българин: Каква професия упражняваш, стандартни нещастнико, та преценяваш кой е за жалене и кой не? С тези разсъждения не заслужаваш да ти хвърлят и 5 стотинки.

Форумът е пълен с Поп-Кръстьовци ! И всичките повтарят едно и също .Със сънародници като вас човек да се чуди дали да ходи някъде навън или да си наляга парцалите в змииското гнездо. Добре , че в ЕС не са дегенерати като топ данъкоплатците в този форум !

И да не се дават кеш парите ,а с/у дълга на Либия,тези пари пак са били ограбени от бълг. народ,бай ви Тошо не ги е давал от бащиното си наследство.Между другото,като отидат в Либия им отнемат паспортите,а нашето министерство какво е направило по въпроса?Да беше предприело поне реципрочни мерки спрямо либийците в България.Изобщо тези 8 години нашата държава през цялото време беше в поза партер и либийците постигнаха това,което искаха.

ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ БЪЛГАРИ! ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ С БОЛКАТА И НА ДРУГИ БЪЛГАРИ! ВИНОВНИ ИЛИ НЕ,ТЕ СА НАШИ СЪНАРОДНИЦИ! СТИГА СТЕ ИЗСИПВАЛИ НЕВЕРОЯТНИ КОЛИЧЕСТВА ПОМИЯ ПО ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ АДРЕС/ИМАМ ВПРЕДВИД ПОЛИТИЦИ И МЕДИЦИ/ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОПАДНЕ В ТРУДНА СИТУАЦИЯ В ДРУГА ДЪРЖАВА! И ДА ЛЕ ЖИ В ЗАТВОР ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ Е НАПРАВИЛ

Либийците за пореден път се изгавриха със сестрите и с България. Ще протакат колкото се може повече и смятам, че няма да има никакво помлване. Още повече, че парите, доколкото разбрах, вече могат да се изплащат, и е невъзможно да се съберат подписите на всички родители. Съдът във всеки момент може да каже - ама вижте, не всички се подписаха, а това значи, че не всички са съгласни с помилването. Днес ми допадна изказването на адвокат Харалампиев, който без заобикалки, без подмазване каза, че е песимист /аз твърдя, че е реалист/. Спомнете си Надка, която като латерна повтаряше, че вярва в либийския справедлив съд. Ще ми е много интересно някой да я подхване да коментира цялата тази ситуация и своето бездействие като външен министър.

MOLISH ZA PROSHKA SAMO AKO SI VINOVEN!!!!!!!!!!!!!

Невероятно е какви коментари може да се прочетат!!!С кампанията Не сте сами за първи път в моя живот видях българите да действат като истинска нация...заедно,което е повод за малка гордост.Да се говори за пари,когато става въпрос за живота на невинни хора,българи е просто отвратително.Това можеха да бъдат нашите майки и сестри!!!Мисля,че някои хора трябва да се срамуват от написаното!

Първо, невинни са. И второ, дори да не са, пак съм на тяхна страна, щото са наши. (Българин) Ти сигурно и българските педофили и убийци подкрепяш... нали и те са 'наши'... Не мога да повярвам, че някой може да мисли така...

Парите ще ги плащаме ние. Затова правителството трупа бюджетен излишък. Надявам се все пак, либийците да проявят достойнство и четейки простотиите, които пишете по техен адрес, да не ги помилват. А нашите сестри нямат достойнство наистина. Един нормален човек нямаше да иска от сънародниците си да гладуват дори ако трябва да го спасят от смърт. 450 млн. са по 70 и нещо милиона на глава. За доста по-малко хора с чест са слагали край на живота си. Презирам ги.

UDIVENA SAM, 4E 99% OT KOMENTIRALITE SA TOLKOVA ZLOBNI I PROSTI XORA. I VSE ZA PARI GOVORJAT I TANKI SMET4IZI SI PRAVJAT .TOLKOVA LI NE RAZBRAXTE, 4E NJAMA DA IZLEZNAT OT VASHIJA DJOB ??? NO OT DRUGA STRANA NIE NISHTO NE ZNAEM ZA OBVINENIJATA SRESHTU SESTRITE, A SMARTNA PRISADA NE SE IZDAVA TOKU TAKA SAMO S GOLI OBVINENIJA. SIGURNO E, 4E NE SA ZARAZILI DEZATA NARO4NO, NITO 4E SA DEJSVALI SPORED NJAKAKAV 4UJD PLAN, NO I SAZNANIETO IM EDVA LI E BILO NA DOSTATA4NO VISOKO NIVO. IMALI SA NESHTASTIETO DA SE SLU4AT V LOSH MOMENT NA LOSHO MJASTO. VSI4KO OSTANALO SA GLUPOSTI. KADAFI GI IZPOLZVA MNOGO UMELO DA IM PREXVARLI VINATA VARXU TJAX I DA SE OTARVE DA NE PLASHTA DALGA KAM BG. KAKVO SHTE PRAVJAT S PARITE RODITELITE NA ZARAZENITE DEZA NE E JASNO. DALI SHTE GI IZPOLZUVAT ZA LE4ENIE NA DEZATA SI, SASHTO NE E JASNO, NJAKOI MOJE BI DA, NJAKOI NE. ZA NAS E PO-VAJNO ZJALATA TAZI MRASNA ISTORIJA DA PRIKLU4I I MED. SESTRITE DA SE PRIBERAT V BG.

бпагодаря ви за това допълнение.четох по чежди сайтове и стана ясно че са невиннни но нашите адвокати и власти не си свършиха професионално работата и са некомпетентнни.защот те като имат закони и формалности никой ли не ги знае и защо получиха толкова пари и защо се пъддължа цяло послоство и посланик??2просто не е за вялване чак че са толкова глупави нашите и неуки.дължат тука компетентните хора а тези които нища не могат да кажат...ужас ме обзема

Парите ще ги плащаме ние. Затова правителството трупа бюджетен излишък. Надявам се все пак, либийците да проявят достойнство и четейки простотиите, които пишете по техен адрес, да не ги помилват. А нашите сестри нямат достойнство наистина. Един нормален човек нямаше да иска от сънародниците си да гладуват дори ако трябва да го спасят от смърт. 450 млн. са по 70 и нещо милиона на глава. За доста по-малко хора с чест са слагали край на живота си. Презирам ги.

АЗчо, щом всеки месец плащаш по 500 лв. данък от заплатата си, хич не си за жалене. Ако данъкът ти е толкова, колко ти е доходът, а? Ние по 500 лв. заплата не можем да докараме, ти толкова данък плащаш. Знаете ли моята гледна точка относно сестрите? Първо, невинни са. И второ, дори да не са, пак съм на тяхна страна, щото са наши. (Пък и такива ужаси им минаха през главите, телата и душите, че и да са имали вина, платили са си с лихвите.) Знайте го, прочее, че всеки българин в чужбина би могъл да бъде на тяхното място! Относно кръвнината и шариата на арабските маймуни. Откога разправям, че реформи трябват в Арабистан. Много от техните закони са беззакония и нарушение правата на човека в нормалния свят! Ако настояват да я карат както си знаят, да вървят на друга планета!

много завистлив народ, ей. Всеки от тези които е писал по тема, с малки изключения, с мисли ако бяха дали тези много пари на мен аз какво щях да направя с тях.... и затова и затова завижидат, че ги дават на хора които наистина незасложават да умрат! Вие които завиждате, променете си мисленето и може би някои ден и на вас ще ви дадат голяма сума, но само ако сте ги заслужили! А до тогава само завиждайте.... и се изяждайте от яд че за вас никой не дава и 1 лв!

потресен съм от развръзката,но същевременно и облекчен-в крайна сметка всичко е било за пари...

Oko za oko.....posegnat li nashite sestri,sushtoto chislo tehni grajdani v BG si zaminavat...

Парите се дават, за да им се отмени смъртната присъда, а не за да се докаже, че са невинни ! А щом искат и помилване, значи се смятат за виновни!

арабинтерорист, затова ги харесвам евреите. Бият ги и ще ги бият докато свят светува.

истината до тук не ни е ясна но е вярно че делото то либийската страна се води напълно законно без никакви пропуски и уязвими места...защо нашите тук не направиха подобни ходове и да се намесят компетентно...тези адвокате не стават...не знаят и не могат да излязат насреща защото не са свикнали да РАБОТЯТ като либийците

Жалко е,че освобождаването става под такава форма,нетипична за европееца.Но според ислямските обичаи това си е нормално.Също както и умелите измами,и умелото използване на прсловутата състрадателност и човеколюбие на немюсюлманите.Разбир се,на цял свят е ясна истината,а именно,че те са НЕВИННИ. Имам предвид на нормалната част от света.Другите са озлобени малоумници просто.А това,че ние нямаме политици,е така,но е съвсем друга тема.Имаме някакви поставени от мафията изпълнителчета.И така-всичко е глобална политика,а и тези пари няма да са от вашите джобове,не се бойте,не стойте толкова низко..! Аз,който почти сигурно плашам повече от може би почти всички които тук са писали,не бих съжалявал,дори ако тези пари биха били от Бг-бюджета.А те (сестрите),ако са истински християни,не би трябвало да се самоубиват,това е забранено (понеже прочетох подобни мнения).Картите можеха да се изиграят и по-добре,но ние нямаме политици (предвид и ниското качество на населението в Бг).Може би Кадафи и неговите съветници затова са специално избрали България.От друг народ съмняващи се в невинността просто нямаше да има.Но българите са просто..уникални в злобата си към ближния..-:( А нашият премиер още не може да се научи как тези цигани мюсюлманите го цакат всеки път (изглежда му харесва, той на това е вече свикнал от Доган-:)!

за Кадафи само Рейгън

4iq be6e ideqta cqlata durjava a se namesi v tova delo.da pokajat kolko sa zagrijeni za noroda si?ami kolko o6te bulgari gi sudqt v 4ujbina za tqh nito duma a? sudat si e sud moje bavno da deistva ili burzo v dadena durjava no v pove4eto slu4ai stiga do istinata. tova e pulna ludost s tova obe6tetenie i pro4ie

Ne moga da povqrvam na o4ite si...Kak moje dA ima tolkova zlobni i PRAzni hora......Za6to nari4ate sestrite Pe4albari...za6to e taq zloba i mrusotiq v negramotnite vi izkazvaniq...kak moje da ste Tolkova OGRani4eni Napravo vi sujalqvam...sujalqva i Rodinata,za tova 4e trqbva da preturpi glypaci kato vas Az vqrvam v nevinnosta na sestrite Dori i da se plati ot bulgarski djob za svobodata im-to neka bude A na bez4estnite mohamedani ot Libiq- Bog vijda vsi4ko-6te platite za vsi4ki muki koito ste pri4inili...Svini islqmski

tuk za 400 000 000 li stava duma ili za 400 000....sviat mi se zaviva kato vidia za kakva suma stava duma....Taia durzava se upravliava ot lumpeni....nali biaha nevinni....iskam da popitam sled kato sa nevinni zsto ste plastame tazi cudovistna suma....gospodi boze....naikoi see poburkal...ta tazi suma e ogromna za vsiaka durzava...kamo li nashata murzava durzavica....a tezi sestricki ne sum mnogo siguren ce sa nevinni....daze izobsto...az licno imam cest i ne bih nabutal bednata durzava v koiato ima tolkova bedni i bolnu bg deca.....ako sum nevinen....ne bih se suglasil durzavata da me otkupuva ..tolkova skupo...bih poiskal sopuko....kato samuraite v Japan.....tia sestri sa pulen tashak....kude im e cesta....zasto edna ne kaze...az sum nevinna ...ne iskam duzravata da me kupuva..da plasta reket..iskam kadafi da me ubie...no ne da se plastat 400 miliona za glavata mi....da vidim togava onia tarikat kadafi kak ste reagira......vsicko e iasno..tezi sestri...niamat cest...i dostoinstvo....tia sa si prodali dushite i predi i sega.....ebah ti mu i sluckata...a nie niama kakvo da dadem tuk na bednite deca v BG...bolnicite ni sa v bezobrazno sustoinie....niamam dumi...tova e ogromna greska da se plasta na tia reketiori.....smurt za vsicki arabeski....mamka im mrusna...

Не обвинявайте горките деца, моля ви! Те са обречени и в тази мизерна държава едва ли им остават и няколко години живот, изпълнен с мъки, болести и страдания... Но нашите невинни сестри напълно заслужавта участта си! Те са били с една спринцовка инжекции на 10-20 деца, те не са възроптали срещу ужасните условия в болниците, те са имали влогове по стотици хиляди долари, те са съхранявали празни банки от кръв в хладилниците си... Тези алчни твари не са се интересували от нищо друго освен от това да им текат долари! Защо сега да им плащаме от нашите пари? Да това са наши пари! Лично аз всеки месец от заплатата си плащам по 500 лв данъци има и много други като мен. Питат ли ме дали искам тези пари да отидат за българските болни дечица или за откупуване живота на някакви съмнителни хора, обвинени в употреба на алкохол, проституция

Каква сделка,бе?Нали съдим мъчителите?Я,стига сделка.Как така сделка,нали не е свършило делото на мъчителите у нас?Да не са забравили да кажат на бг консул в Либия,че ние тук ги съдим?Пак нещо се разминаха службите,мама му стара или нещо нас ли ни разминаха,че тъй ни напиха с размита боза? Смърт за мъчителите!Те да плащат.Аз не плащам на никого.

Сестрите нали са невинни?НЕВИННИ СА! България нали не признаваше вина и Калфин каза,че няма да плащаме нищо,защото са невинни. Вече се разбра,че са виновни и че се молят да ги помилват и обещават,че по-вече няма да правят така в Либия.Обаче аз пак не мога да разбера защо ще плащаме,бе,нали са невинни?

Потресен съм от некомпетентността и глупоста на 99% от писалите по-долу... Извадете си главите от собствените задници и прочетете малко по въпроса. 1. Плащането на кръвнина е задължително според ислямските закони на Шариата при наличие на убийство. За да се помилват осъдени на смърт хора по техните закони е задължително да се платят пари! 2. Парите НЕ ГИ ПЛАЩА България! Т.е. не ги плащате вие с данъците си (които в прочем болшинството от роптаевщите по-долу не плащат). 3. Сестрите са невинни. ТОЧКА! 4. В така наречената молба за помилване никъде не се споменава признаване на вина! Никой никога не е признавал вината на българките и палестинеца с изкл. на Либийския съд. Прочетете малко чужди медии и ще придобиеет представа. Медицинските сетри винаги са твърдяли и продължават да твърдят, че са измъчвани за да признаят измислени престъпления. Това и до сега е така. Никой, повтарям НИКОЙ, не е признавал че са виновни. Молбата за помилване е юридическа необходимост за да може Висшият им съдебен съвет да разгледа случая. Колкото и да са тоталитарна държава и всички решения да се вземат от Кадафи, все пак тази държава си има закони и бюрокрация като всяка друга. Така че молбата за помилване и плащането на кръвнина са нещо напълно рутинно за съдебната система на Либия, а и на повечето ислямски държави.

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПЛАША,ТЕ СА ОТИШЛИ ТАМ ЗА ПЕЧАЛБА КАТО МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ ,КАКВО Е ТАМ.ЗА НАШИТЕ БОЛНИ ДЕЦА СЪБИРАТ ПАРИ ЧРЕЗ ОБЯВИ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ,А ЗА ТЕЗИ ПЕЧАБАРИ НЕ СЕ ЖАЛИ НИЩО,ЧЕ И ПАЛЕСТИНЕЦА НАПРАВИХА БЪЛГАРИН И НА НЕГО ДА ПЛАТИМ.ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ГО ПРАВЯТ БЪЛГАРИН ,ЧЕ ДА МУ ПЛАЩАМЕ.ЗА НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА ,ЗА ПАЛЕСТИНЕЦА,ИМА.ПО ГОЛЯМО БЕЗОБРАЗИЕ НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ.

otgowor do 11111 Takiwa kato tebe sa za sram i pozor da nosjat imeto Balgaria . sigurno si 4owek koito w tozi ziwot nisto ne postignal i njama da postigne a samo plüe . Ne te e sram da goworish za SESTRITE taka . da si se priberat ziwi i zdrawi i da iztrijat ot saznanieto si tezi koshmarni GODINI .