Кметът зове русенци за борба с вандализма

Ремонтирани улици и площади в Русе стават все по-често обект на вандализъм, каза кметът и призова русенци към по-активна гражданска позиция относно тези прояви.

Обратно в новината

Коментари - Кметът зове русенци за борба с вандализма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък ПРИЗОВАВАМ кмета да спре МАСОВАТА СЕЧ около града. Визирам районите на Образцов чифлик и хижа Приста и кой знае още къде. Дърво не остана покрай нашия град...

Като сте дали толкова пари за камери, сега ги ползвайте. Аз не съм на заплата, за да пазя храстите през нощта.

какво чакате? Намирате я, показвате я по телевизията за нейн срам и й давате една мотика да се поправи...

И на мен ми писна да садя цветя в градинката пред блока и да ги късат и изкореняват-на кого да се оплача?Въведете глоби!

Кмете, пусни записите по местната телевизия! Нали има предупредителни надписи, че зоната е с видеонаблюдение? Действайте!

Стоилов, пълчища от служители имаш. На смени могат да дежурят до всяка лапичка денонощно ! А не да мятат крачоли по улиците и да правят актове за неправилно паркиране, които на 100% се отменят от съда !

Ние очакваме кметът да защити нашата собственост /както е по закон/, а той се обръща към нас. Нали имаме КООРС, които се разхождат цял ден без да вършат нищо и получават заплати. Господин кмете, предлагам Ви да промените работното време на патрулите, да работят поне на две смени, включително събота и неделя. И да извършват всеобхватен контрол за замърсяване, шум, вандализъм и всичко останало за което са назначени, а не да се чудят къде да си "убиват" работното време.

Гражданино, глупости пишете! Дори при комунизма не всичко можеше да се покрие от милиция и служби и се разчиташе на доноси и съдействие от хората. А и позиция от сорта, не ме търсете за нищо, аз си плащам данъци, ми се струва асоциална и егоистична. Ако е така, поне не пишете коментари, какво ви интересува обществото?

До л2 Интересува ме обществото, затова предлагам решение. А що се отнасая до слухтенето и доносите, явно те са ваш специалитет.