Коментари - Засега нямало данни за връзка на Велев с мафията | dnes.dir.bg
назад

Засега нямало данни за връзка на Велев с мафията

На този етап не може да се говори за връзка на Манол Велев с организираната престъпност.

Обратно в новината

Коментари - Засега нямало данни за връзка на Велев с мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ СМЕШНИК КВА МАФИЯ ТА ТОЙ Е -МАФИЯТА !

Прокурорът познава ли някой от мафията, за да твърди, че Велев няма кантакти с нея ? Там с молби и договори не се влиза и регистрация няма. Значи, прокуратурата си познава мафиотите.

Кви връзки с мафията бе? Той е мафията. Лошото е, че няма хора с чисти ръце, които да погнат мафията. Мафията е окупирала всички високи етажи, като се започне от обикновен общински съветник и се стигне до президента Гоце. Вътре са и кметови и прокурори и дознатели и съдии. Има нещо подобно на клинични пътеки. Като се започне от следствието и се стигне до съда. Плащаш си (ако си наш човек може и срещу услуга) и минаваш по клиничната пътека, като накрая излизаш кристално чист. От време на време, по определен списък, се застрелва някой, който много е напълнил гуша и на когото му дойде реда. Но виновни няма, убийци няма, поръчители няма. Мафия. Който не мълчи, ще умре.

Да бе как ще има разкрития за убийството на Кюлев,като умишлено не се търси в правилната посока.И при Велев ще е същото.То бива наглост,но тук вече преминава всяка граница.И най-тъпите като нас,в този форум се сещаме,че убийството е поръчково,а убиецът наемен.И нищо общо няма измисленият му бизнес.Всеки знае,че трябва да се търсят спонсорите му.Те си създават бизнесмени,те си ги ликвидират.Пак ще кажат англичаните от Таймс,че бедните завиждат на богатите и затова едва ли не ги убиват.Едва ли не,че сме в епохата на Робин Хут.Само дето такова нещо няма.Мафията е завзела управлението на тази държава и всичко става по нейните правила.А ние се правим,че лапаме мухи и се борим да оцелеем при този геноцит.

Ама така като говорат господата политици за мафият, поне знаят ли я коя е тая мафия бе...Имена имат ли хората в нея...До сега едно име не са споменали...

Само спортни деятели,спортисти и бивши комсомолци управляват тази държава.И я докараха до дъното.Те и себе си до там докараха.Но си мисля щом тези,дето ни управляват са толкова зле, сигурно ние народа сме много тъпи.

ДА БЕ ДА - НЕ ВЕРВАМ

Ама стрелеца знаеше ли, че Манол нема връзки с мафията? Грешка явно е станала. Такива връзки има пенсионера дедо Манчо, който незнайно защо с 100лв. пенсия е още жив.

тоя Манол Велев няма ли да мре най после.та да не харчи повече пари за лечение.Нали нямяше нужда от Пирогов! Защо го закараха там!

То и за Кюлев отначало казаха че било политическо убийство, а после какво излезе......Не връзки с мафията, а в кухнята на мафията!!!!

ха- ха -ха ще падна от смях да знаете нашите политици и осбено обкръжението им са НАЙ- ЧЕСТНИТЕ И НЕВИНИИ хора

То в тая държава по данни на правителството,Р.Пет и др. няма и пристъпници !Такаче споко народе-тия батковци са си играли на стражари и апаши!

АКО Е ТАРТОР НА МАФИЯТА РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМЯА ВРЪЗКА С НЕЯ .

Засега нямало данни за връзка на Велев с мафията, та те Маргините мафиоти ли са или Черепа мафиот ли е, те просто са бизнесмени в бели якички!?

STOM IMA VRASKA S GOZE, SNA4I IMA I S MAFIATA.GOZE NE VSEMA HORA , KOITO SA MU 4UJDI

Ша знаете вальо топлото го е гръмнал щото сегиз е на свобода и прикрива следите на крадените мильонки дето са ги прали през казината там е топлата връзка

ami da, toi tepurva 6te gi zavurzva vruzkite s mafiata, dosega ot mnogo ba4kane ne mu e ostanalo vreme...

ami da, toi tepurva 6te gi zavurzva vruzkite s mafiata, dosega ot mnogo ba4kane ne mu e ostanalo vreme...

ami da, toi tepurva 6te gi zavurzva vruzkite s mafiata, dosega ot mnogo ba4kane ne mu e ostanalo vreme...

ami da, toi tepurva 6te gi zavurzva vruzkite s mafiata, dosega ot mnogo ba4kane ne mu e ostanalo vreme...

ami da, toi tepurva 6te gi zavurzva vruzkite s mafiata, dosega ot mnogo ba4kane ne mu e ostanalo vreme...

За какво му е мафия на този? Очевидно е имал повече, отколкото мафията и затова са го очистили. Така и трябва - всекиму заслуженото. Да се готви Стефка Костадинова.

В царство България нема мафия нема пък и нема Вервайте ми

Г-н прокурор няма данни ли? Не се мъчете, няма и да има.Зоро има данни,пожелавам му успех

Ama to i mafia li ima v Bg?

Kokainov, zashto ne napravish edno dobro delo za balgaria, zashto ne se gramnesh sas sluzebnia si pistolet

Бившите и настоящи парламентаристи, управляващи, съдии и прокурори, ментори и социолози, водещи журналисти и откровени бандити, всички те са се така самозабравили в лъжи, кражби и веселие, дори не осъзнават, че те са мафиотите. В мафията договори не се подписват !

Velev e nevinno angelche, chervenite mutrofoni sashto - te sa aktivni borci protiv kapitalizAMA, monarhizAMA i fashizAMA.

че нали има връзка с президента не е ли е същото??

Не е във връзка с мафията.Мафията е във връзка с него.

Много жалко, че един почтен и кадърен човек като Борис Велчев е принуден да работи с такива откровенни некадърници, като това недоразумение Кокинов.както беше казал навремето един мустакат чичко - кадрите решават всичко. А като гледам този кадър, мога да успокоя родната престъпност, нема страшно момчета, да се претесняват кокошкарите, еколозите, миньорите, пироговци и висчки други, които се борят за правата си. Единственото хубаво нещо е, че за честните бизнесмени с прозрачен бизнес има по-ефективно првосъдие и там недоразумения като разни кокиновци не предат...

NIAMA VRUZKA S MAFIATA,IMA S IZVUNZEMNITE VE4E

Ха-ха-ха-ха-ха... Това пишман прокурорче утепа рибата в реката. Ами нали и Гоце и т.н. министер-председател дадоха указания, при това пиблично, за да не стане някоя грешка, че тази полуграмотна мутра и честен бизнесмен. Как так ще се намерят връзки с мафията, не е ли по-добре да се намерят връзки с престъпността в случая !?!

Ей да ви приличам на буко баламата

Ами праволно е , де , че няма връзка с мафията. Мафията има връзка с него...оловна в последно време!

Pak vi povjarvah!

da gi ochistyat vsichkite nevinni biznesmeni dano , mladite sposobni da zaminat za chujbina dano, turcite v turciya otnovo da otidat dano, pa da vidim togava s cigani darjava pravili se.velev nadyavam se che ne si stanal ot fayansadjiya biznesmen.

Те ни побъркаха народа изцяло,то бива бива,но това момче се питам,какво и къде е учило.Интелект липсва в голяма доза, ужас.Полиция, нула.Не могат ли тези от ЕС да разберат за какво става въпрос.До кога ще търпим пълното безхаберие на тези институции-вън за винаги,побъркахте ни.

Тоя дали сам си вярва?

Не мога да разбера, защо сте се захванали всичките с това, че е спонсорирал БСП? Да не мислите, че в другите партии е по различно? Самоковеца като плащаше на Костов? Ами Доктора? Ами Илия Павлов като изсипа пари на Царо? Ами Кюлев? А същия Бойко Борисов, който лично навремето занесе един много скъп подарък от Пашата за Царя? Тогава още му беше охрана... Какво си мислите, че като дойде някой друг на власт ще е по-различно ли? Дълбоко се лъжете. Мафията е една, сменят се само пионките, които гледаме по новините. А и в крайна сметка вие сте си виновни. Гласувате, а после рев по форумите. Ама нали сте си овце!!!

Абе хора по-добре европейска мафия отколкото чеченска, да изберем българското

ABE G-N SMESHNIK KAK NE TE SRAM OT POSTA KOITO ZAEMASH DA GOVORISH ZA MAFIA I ORGANIZIRANA PRESTAPNOST PRI POLOJENIE 4E TI I TVOITE POSLUSHNICI BI TRIABVALO NE DA GOVORITE A DA DEISTVATE,NO NESTAVA ZATOVA ZASHTOTO I VIE IGRAETE NA TOVA HORO,NO AKO SE IZMORITE MOJE BEZ DA SI ISKATE DA OTIDETE NA SVIJDANE NA 4ESTNIA BIZNESMEN VELEV.

Изпозастреляйте се, мамка ви гадове. Кокинов, на тебе колко ти бутват да се затваряте очичките. Предполагам, че тези 1000 бизнесмени също нямат ни най-малко общо с мафията. Че то кои са мафията??? То мафия няма. Министър Емел Етем, ти много взе да строиш по морето. От къде парички за Санта Марина, бе душко?

SIGURNO JENA MU GO E GRAMNALA

личо имам няколко , нотариялоно заверени договора за бизнес с Манол, но връски с горепосочения господин нямам, ние от АМ /агенция на мафиотите/ не убиваме,правим политически трупове ,стрелят първичните ,нискоморалните ,без въображение човекоподобни...

А до къде стигна разследването за любовен триъгълник м м м :-(

То бива,бива алчност,но ти да грабиш, грабиш и да не мислиш ,че с това богатство,което придобиваш оставяш много хора в калта ...Бог всичко вижда !

Как аь няма данни. От къде стрелецът знае, че обстрелвания е с бронежилетко. Връзките на бизнесема с мафията са тесни и топли.

по линия на дамс да разследват лечев, колко пара са изкрали от тотото всяка седмица -стотици хиляди и милиони. и препират през казината,