Родители обвиняват учител, че опипва ученички

Родители от Пловдив обвиняват учител по физическо възпитание във фриволно поведение. Преподавателят отрича. От Инспектора по образование са започнали проверка.

Обратно в новината

Коментари - Родители обвиняват учител, че опипва ученички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро и в НУМТИ

...тия от инспектората нищо няма да направят, помнете ми думата..

Съмнявам се в истинността на твърденията на децата. НО, че училището в Коматево /по-точно дворът/ е под всяка критика- навсякъде боклуци-хартии, кутии, фасове, бутилки, камъни и счупени плочки, навсякъде треволяци, които през лятото стават по-високи от човешки ръст. Почиства се от време на време само централната алея, но не съм видял изметен двор, нито пък някой да го мете./Само когато откриваха новото игрище посъбраха боклуците, но на северната страна към трафопоста така и си останаха 2-метровите изсъхнали треви/. Някой от началниците виждал ли е през колко дупки в оградата влизат учениците, че дори и учителите се провират през тях, колко кучета се разхождат в двора???????............................и т.н. Защо и родителите не направят една подписка да се ИЗЧИСТИ ДВОРА, ДА СЕ ОТВОРЯТ ВРАТИ ТАМ КЪДЕТО СЕ МИНАВА НАЙ-ЧЕСТО, ДА НАУЧАТ ДЕЦАТА СИ ,ЧЕ ЧИСТО ТРЯБВА ДА Е НЕ САМО В КЪЩИ, НО И НА ОБЩЕСТВЕННО МЯСТО. Но явно проблемите на училището не е само двора, и дано се стреснат от това, или трябва да се видят в "Господари на ефира".

sx69

Сещам се за девойката от Видин, дето изчезна със заканата "Сега ще ви побъркам"... Може да е направил забележка, а това е отмъщението на кифлите?

Бог да ни пази!

Малки РАЗГОНЕНИ пикли!!!Голяма част от родителите НЯМАТ ни най- малка представа в какво се превръщат дечицата им като свият зад завоя???!!Проверете ги ОТ ДАЛЕЧЕ поне един път!!! Ще ви настръхнат косите!!!!

Ти обърна ли внимание, че става въпрос за ОСНОВНО училище, т.е. най-големите деца са 14-15 годишни. Имаш ли изобщо деца, че коментираш, докато си гледаш порното!?

А ти знаеш ли на колко години сер разгонват пиклите?

По-малките са по-големи артисти. Страдала съм от това. Виждам го, че го прави и въпреки това отрича със сълзи на очи. Не си познавате децата. Начална учителка

Може и преподавателя да е педофил, а може и хлапетата да лъжат. За нито едното няма да се учудя.

На кого не му изнася другия ми коментар, та не го публикувате? В него няма нищо обидно, нецензурно и невярно. Агенцията за закрила на детето идва само ако се появи някой такъв скандал. Има пасивна роля и без поводи не кореспондира нито с родителите, нито с училищата. Кога са проявили инициатива да се запознаят със семейната обстановка, в която израстват? Но ние учителите нямаме зад гърба си дори и такава скапана агенция. Ние сме герои само в някоя такава измислена екшън история, чрез която се запълват новините и глада на тълпата за кръв.

ПРИ БАЙ СТАВРИ В ПЪНДЕЛАТА...ТОЙ НАЙ ГИ ОБИЧА ТАКИВА..И БЕЗ САПУН...!

докато не се развони не мирише

Ехооооо!!!! Алоооооо!!!!! Има ли някъде учители по физкултура, мъжки/женски, които да не опипват ученици мъжки/женски! Те така им коригират стойките/фигурите! Пъ ко праят масажистите/масажистките, битер блудство!

Аз съм родител. Нямам представа за истината тук, но това което ми прави впечетление са негативните последствия. Виновен или не, с онование или не това е нещо, което няма махане с години. Много от нас родитлеите мислим, че друг трябва да носи отговорност за отглеждането на децата ни. Най-често я търсим и прехвърляме в лицето на учителите. Кой ще носи отговорност, ако това в което обвиняват учителя е невярно!?

Ами в общи линии никой не носи отговорност, защото никой не му търси такава. И понеже има безнаказаност за разпространяване на клевети, всеки си пише каквото иска в нета. Полицията не се интересува от такива неща.

Никой. Както винаги. Търси се екшън за кръвожадната тълпа. Какво значение има истината? Истината е просто скучна. Нищо че учителят се е трудил за своето образование и на кой знае колко курсове са го влачили да се преквалифицира, доквалифицира и ултраквалифицира, за да преминават парите, предназначени за него, в нечии джобове. А накрая някоя неграмотна пикла, както се изразяват по-горе, с една дума може да го дисквалифицира.