Чакаме повече гърци, турци и французи на морето

Варна е подготвена за новия активен сезон, обяви министърът на туризма след среща с представители на туристическия бранш и контролните органи в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Чакаме повече гърци, турци и французи на морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, как забрави тези от Кот дИвоар?!

Голям смях.По хубав виц само президента каза,че новото летище в Истанбул ще докара повече туристи у нас.Та така взимаш второ място.

Ще има да ги чакаме. Те си имат по-хубави курорти и морета. Това сигурно пак е пропаганда ор Б.Б. ?

Не мога проуменя кой нормален грък или турчин ще дойде на море у нас в клоаката. Каквото и да се пише, къде от пропаганда , къде от за реклама че видите ли сезона ще оцелее и няма да свалим цените... та истината ще лъсне наесен, към края на счетоводната година. И не искам да съм пророк, но Мухобойко може да се подготви за нов милиарден заем че да закърпи бюджета. Ние сме толкова зле вече че и без да имаме гръцки дългове сме по фалирали от тях. Само дето ние няма накъде да орязваме разходи, за нас рязане ще значи вече хора да измират от глад, докато за гърците ще е просто да отслабнат...

Съгласен съм с теб за това което си написал.Не съм съглсен обаче с твърдението, че не могат да бъдат намалени разходите.Те могат да бъдат редуцирани преди всичко с намаляването им в държавната администрация.На второ място издръжката на увеличаващото се циганско население. Нека се вземе предвид, че сега работещите заплащат тока водата и здравното обслужване на тази категория граждани ,а те не са малко.Да не говорим за социалните помощи. Така че редуциране на разходите може да има,но за това трябва да има и политическа воля.И тук идва трудното, защото както се казва пчела от мед трудно се отделя,а за да стои на меда и трябва и подкрепата на въпросните търтеи. Така че колега,трябва да се започне от главата, но не зная как да стане иначе....!

А новите ни "братята американци", кога ще дойдат на море в България, както правеха старите ни "братя руснаците" , даже и ни изкупуваха всичките зеленчуци и боклуци дето произвеждахме. Или сега ние нищо непроизвеждаме и за това само консумираме "демократични" боклуци с ГМО вкус и палмово масло

Аз лично мисля да прекарам няколко дена от юли в Лефкада, за да убеждавам гърците да идват на почивка в България.

Министър Николинка може да приложи матаматиката на министър Теменужка (намаление от едната ТЕЦ 14%, от втората 17% или общо намаление 31%). Сега увеличение на туристите от Германия 5%, от Турция 4%, от Гърция 4% и от Франция 5% или общо увеличение 5+4+4+5 = 18%. Хотелиери, стягайте редиците, голямо бачкане ви чака!

със сигурност цялата държавна система от портиерите до министрите чакат подкупи ама тази година няма да има защото дълги години не си знаеха мярката само лапаха без да вършат никаква работа е шараните на гола кука не кълват .

И тази милата се нареди в плеядата на министрите , плачещи за незабавна оставка ! Или да чакаме пълния провал на сезона , пък тогава да действаме... Непрекъснато кьор фишеци и глупотевини, нищо конкретно - визови улеснения за руснаците и бившите съветски републики, облегчаване на режима за чартърите, съпоставими цени с тези в Турция и Кипър- в двете страни визите се полагат при пресичане на границата, Турция спонсорира всеки чартър от Русия с 6 000(шест хиляди) долара. Който не знае -да попита какво премеждие е да получиш българска виза в Москва или Санкт Петербург и колко струва това удоволствие...А иначе - приятно чакане на турци, гърци, французи и... граждани на Бора-Бора и Фиджи !Щеше да е много смешно - ако не беше толкова жалко !

Не знам какво чакате, но от другият месец румънците свалят ДДС на храните и туристическите услуги на 8%, целта им е да си направят туризма по-привлекателен

Руските туристи идваха тук заради природата, езика и доброжелателното отношение към тях. Днес българинът ги игнорира и щедро е разтворил обятията си за нечистоплътните, алкохолизирани и с особено низък морал европейци, които са по-бедни и от църковни мишки. Ама англичани, ама германци, ама французи. Обслужвайте ги, моля подобаващо!

Бойко ако е шеф на място, ще накара всичките си министри и шефове на държавни фирми и агенции и шефове на отдели в министерства , да почиват в България. И докато не му донесат доказателства за това, да не им дава заплати. Всички по бански снимани в интернета за автентичност.

Да, гърците ще си зарежат морските курорти и ги чакаме тук! Направо врели-некипели!

Абе, другарко Министър, какво стана със Закона за пушенето и забраната на цигарите в заведенията? Ела да видиш във Варна как никой не се притеснява да пуши в кръчмите, и дори, ако направиш забележка, става напечено, може и да те набият, че искаш да се спазва Законът. Защо в цяла Европа се спазват тези норми, а у нас не може? И за какви загуби на кръчмарите става дума, след като и с, и без цигари, те пак не могат да осигурят нито качествено ядене, нито истински питиета. Всичко а затънало в далавера. В Европа дори на препълнен стадион няма да видиш нито една цигари, в ресторантите е абсурд да извадиш такава, а тук - мрачна картина!!!

По повод този закон, някоя правозащитна организация, трябва да се задейства и да осъзи държавата, защото Парламента е приел закон, а изпълнителната власт не предприема всички необходими мерки, така че закона да се спазва. Така се започва- остваш безнаказан за пушенето, за превишената скорост, за кражбата на ток , вземането на подкуп и т.н. и си мислиш, че си безнаказан. Тогава убиваш някой и отново считаш, че обществото ще ти прости. След едно-две поколения няма да има спомени от морал.

Първо си излекувайте шизофреничното отношение към туристите. Не ругайте говорещите на български, докато се мазните и усмихвате на чуждоезичните. В крайна сметка се надявате на пари от всички!

Ангелакова , Ангелакова , Вашата работа е "изтърви питомното и гони дивото"!

Кога разрешиха наркотиците?

Чакаме под вола теле

bravo,bravo...chakame gi....ami teb,gospojo ministarke,na koi spretnat plaj da te dochakame ???ili-ako ne si karash pochivkata v bg-to,aide molya-koi e nai-spretnatiyat,privlekatelen kurort i plaj,s lachezaren personal,otlichno menyu,i konkurentni ceni???molya ???

Тази кифла съвсем е изпушила,какви турци и гърци сънува на море у нас?

Абе туй сериозно ли го чакаме? Значи, ние отиваме в Гърция и Тур;ия на курорт, а те идват тук? Брех, то чудо.

Голямо чакане ще падне !

Това куку явно е любителка на любовта отзад, та заради това им се привиждат турци и гърци.

Абе вие луди ли сте, гръцки крак никога не е стъпвал на българското море на почивка и няма и да стъпи.Те са фрашкани със всякакви морета.В древността само византийци са идвали тук ,но за да водят войни, а не с цел - на почивка.

Герберите са пълните ислямизатори на България ,отдавна французите са предимно мюсюлмани 50 % са мюсюлмани 10 % са други и 40 % християни ,а за югоизточните ни съседи или поробители знаем много

Тъй,тъй, те гърците и турците ще дойдат на нашето мръсно море. Като дрънкате глупости чувате ли се. Единственият вариант да дойдат е за без пари за гърците и за известният вече алкохолен туризъм за турците.

"Чакаме повече гърци, турци и французи на морето" .... след чумата на ривиерата след земетресенията от александруполис до спарта след цунамито в турция очакванията са съвсем реалистични. Да не си помисли някой че министърката е ненормална катопрецедента. Сакън.

Има да чакате.

Интересно що не се чакат български туристи...... А?

Не се чакат защото те ще бъдат в Гърция и Турция. Ха сега.

Нашият народ е казал по този повод: "Изпусни питомното и гони дивото!" Вярно е, че руснаците не правят балконинг, ама носят пари...

Ебаси лицето тая :)

това че намаляват руснаците е добре ! това че други няма да дойдат е зле ! а турци и гърци на нашето море ??! стига бе ! нали ние ходим там че е хубаво , евтино и хората са вежливи ! турците идват по байрам а гърците по коледа .

нищо не печелиме- мaрсиaнци,елфи,...дрън,дрън,...

Пълни глупости. Какви гърци, какви турци, те да не са луди да идват тук. Статистика. Увеличение с 5%. Ама те били 2000 общо и таци година ще дойде още един автобус.

Идно е да чакаш , друго е да дочакаш.Мизерията е пълна , безпаричието е масово , държавата пропада.Напред с ГЕРБ.

Тази персона Николина Ангелкова явно е открита на околовръстното край Ботевград, тези край София са по-добре ориентирани.

гарци,французи....абе,вие добре ли сте,или само бла,бла,бла...какви сакровища,какви тракиици ???и после-наесен-олеле,ами тук нямало природа,а само мутробетон...ако не е така-веднага ме изтриите !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гърци, турци и французи..Всичките те горките нямат ривиери и плажове. Да ги ожалиш просто.

Ха ха ха - нещо са се объркали - гледам вдига се прах - всички чужденци тичат към нашите курорти.

Абе тези уродливи урунгели, дето стават само за бостанско плашло, още ли ги търкалят по медиите ????????!!!!!!!!........

Вярвай си!

Как върви ранното записване на марсианци?Или поне на американци.

Gal

Николинке, Николинке.....какви гърци, какви французи...????

Чудят се с какво да замажат очите на хората,ама на есен ще стане ясно!Руски туристи 2 000 000 годишно и спад 30% т.е. 600 000 по малко!Гръцки,турски и френски туристи 2000-3000 годишно,увеличение 5% значи ще дойдат 150 човека повече...е това ще компенсира липсата на руски туристи...ама наистина...вярвайте ми...

Те ако дойдат 600 000 по-малко ще е добре... Ама като гледам няма едно записване дори. Дано само тази година е така. Че без руските туристи наистина ще го ядем голям. Особено ние, по Южното Черноморие.