Хванаха водач, превишил с над 90 км/ч скоростта

Полицията във Варна е засякла автомобил, който се е движел със 161 км/ч. по магистрала "Хемус" в рамките на операция "24 часа контрол на скоростта".

Обратно в новината

Коментари - Хванаха водач, превишил с над 90 км/ч скоростта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченгели педали с педалските си номера "магистрала с ограничение 50"

Както всички знаем БГ полицията няма понятие от математика. До колкото знам АВТОМАГИСТРАЛА значи 140км/ч. След като се е движел със 161км/ч значи е превишил скоростта със 21км/ч. Нотабене. ОСВЕН ако е имало табелка в храстите 70. Знаем, че такива има много по нашите пътища, за да могат господата да се крият зад тях и да дебнат за "превишена скорост". Просто бизнес, нищо повече.

Точно така си е. В моето село на моята улица има знак 40км/ч но.... той е толкова ръждясал че отдавна не се знае какво пише, вижда се само че е кръгъл. Не че някой кара с 40 дори там, редовната скорост с която се движат на тази улица колите е 20-25км/ч по разбираеми за бойкостралите причини... Случвало се е катаджии да дебнат на същата улица за сложени колани и светлини, което ме набива и на смях, понеже поне половината минаващи коли карат по улицата със скоростта на пешеходец. Аз ако бях катаджия щеше да ме е срам да "контролирам" такива улици които трудно дори може да се нарекът улици.

Има поне 2 знака '90' от разклона за Шумен до Шел в посока Варна. Това, че не гледате знаците, го знаем.

При ограничение 90 километра в час няма как да е превишил с 90 км ограничението ако се е движил със 161 км Нещо с аритметиката не сте добре

Абе за какво са ни тез магистрали?

Докато има МАЛОУМНИЦИ като тебе ще бъдем натози хал. АМИ нали нямаме пътища. Защо карат с превишена скорост и си разбиват колите?? българската простотия няма край . Следващите мерки за наказание трябва да са лишаване от свобода, а Не глоби. Така ще намалеят малоумниците по пътищата.!!

Малоумна история, така ченгетата събират пари за хазната и нищо повече като ефект!Ако имам достатъчно пари да си плащам глобите бих си кара както аз преценя, същото е и ако ти вземат книжката да платиш на някой, чу у карамл вместо теб и готово ти пак си с книжка!Така , че тези изхвърляния на катаджийте са само дето събират пари други никакви ефекти няма!Купуват скъпи камери и после като видиш събраните глоби те не могат да покрият само разходите за камери, и почваме да променяме закона и да ги повишаваме за да изпълним плана!От глупави хора глупава работа!

Точно за такива малоумници като теб предлагам глобите да станат минимум 100 лева първо, 200 второ и 1000 лева трето нарушение. После пак пиши, че ти стигат парите. Жалко, че скоро няма да ги вдигнат.

Митак, не достатъчно пари, достатъчно акъл ти трябва....но за съжаление не можеш да си го купиш. За възпитанието да не говорим!

Тия хайки може да ги правят по Европа, ама тука нито пътищата са пътища,нито полицаите са полицаи,нито вода4ите са вода4и,така 4е гледайте си работа.

На няколко места покрай мостовете има ограничения 70 при мокра настилка. И някой гений на пътната маркировка или пък берач на метали е махнал триъгълника с мократа настилка и ето ти ограничение 70. Нищо че знака е по средата на пръта. Какво повече му трябва на полицая.

тате виж чичкото дето писал НЕ МОЖЕ да смята... :))))

161 - 90 = 71

А нито един корумпиран престъпник от армията рекетьори на КАТ ли не хванахте?Защо не пробвате с детектори на лъжата?Да видим има ли катаджия невзел поне 50 пъти рушвет?

А вие, защо им бутате рушвети?

И това ако е новина !!! Ами то всеки втори денем се движи по Владислав Варненчик със 90-100 км/ч - какво остава нощем,когато няма движение !!! Само дето денем няма кой да засича скоростта и да пише актове !!! Всеки ден минавам там и карам с 60-70 км в дясната лента - редовно ми присветкват и притискат разни бързаци малоумници - аз съм в дясната лента - а в лявата лента фучат със 100 км/ч !!! И къде е КАТ ???

Еее, те и по Тракия се движат редовно с толкова. А ония с над 180 какво ги правите - гледате ги само, защото не можете да ги уловите.

Тези са ограничили скоростта от Шумен до Невша. Това е почти половината дължина на магостралата и вклкючва нови участъци, който не са в толкова лошо състояние. Разбирам да е от Капичан до Невша, но защо още от Шумен?!? Чанч трябва да има. Какви сме ние такива, че ще караме безплатно. хахах

ама каква магистрала е туй дупка до дупка и от къде накъде ще правят хранилки на хрантутниците с 90 е позор да се кара на магистрала само че никой не спира тировете и рейсовете който редовно летят с 120 за тях няма ограничения и проверки.защо ли е така май пито платено.

Със 161 или 181 км/ч са го хванали? Защото така сметката не излиза

Сметката не излиза, защото мноооого трудно се събират двуцифрени числа... Пък и защо един журналист трябва да сам да си чете написаното?

Turnokopa

Дали си мислите, че написаното е дело та журналисти?

Отговорността е на публикуващия.

сметката не излиза защото тупака написал заглавното изречение не го е суставил в правилен словоред .учете грамаика на бугарският език,бе потурковци.

сметката не излиза защото тупака написал заглавното изречение не го е суставил в правилен словоред .учете граматика на бугарският език,бе потурковци.