Влак-стрела ще свързва Истанбул и Русе?

Изграждането на скоростна жп линия между Истанбул и Русе предлагат от Българския форум за транспортна инфраструктура.

Обратно в новината

Коментари - Влак-стрела ще свързва Истанбул и Русе? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приказки от 1000 и 1 нощ и като се събудиш........от русе до ГО влака не може да стигне за два часа до Истанбул ще стигне за 5-6 часа.И за какво - да кара по-бързо мюслитата и бежанците по бързо. Една лодка до Гюргево общината не може да пусне за говорят за стрели,магистрали,тунели- историята от първият мандат на ББ почна да се повтаря.

Какво стана със скоростната тролейбусна линия Бургас-Русе? Нея направиха ли е вече та започнаха за влака стрела да пишат.

явно не само изглеждаш така.

TИPAMИCУ

Умна и красива нали? Не като тебе грозен и сбръчкан.

ААА значи Борисов строи магистрала Струма за да свържа столицата с турция за 1 час и да докара мюсюлманските си братя по бързо ,а в същото време ,който не може с кола да дойде и с влак.Стига с този ислям ,дайде да докараме малло християни ,а християни останаха само в русия.

Дразните се а ? Дразнете се това е ! До един сте мякащи цървули с ужасни диалект и комплекси.

А ти к`во се ровиш в сайтовете ни, като сме толкова ужасни? Ако ни е сме мякащи /според теб/, половин България са мЕкащи селяни - виж картата. А книжовният говор е основан на източния диалект, простако!

откъде си душко? Да кажем и ние нещо по въпроса за произхода ти.

Гражданите от РуСИ трябва да са доволни от това предстоящо, сигурно, бъдещо събитие и с трепет и упование това да стане, да броят дните до тогава.

В РусЕ никой не нарича града си РусИ - това е някакъв комплексарски рефлекс на МЕкащите от т.нар. столица...а те са едни софиянци - в доста повече, както знаем....

TИPAMИCУ

Живеещите над фабриката за бирени капачки си казват ний сме ут РусИ ако това не ти говори нещУУУУ

...как ли ще направят моста над канала до Варна? Вярно русенци са комплексирани типове, но вярвайки си за тези мегаломански проекти, направо издигат комплексите си до нови висини... След като направят влака стрела - някой велик плиткоумен русенец ще се намери да предложи да свържат малката Виена с истинската, че да видят австрийците що е красота неземна :) Аман... вместо Добруджа, румънците да бяха грабнали Русе и никога да не го бяха върнали. И без това русенци най-много се гордеят с близостта си до летището в Букурещ...

Ние, не само се гордеем с близостта до летище Букурещ. Нещо повече. Отдавна сме обявили Букурещ за наша столица!!!

Букурещ е летището на Русе не се обърквай...На Русчо Русев, дето Русе нещо му е бръкнал в здравето не знам с какво, това ще му хареса.

TИPAMИCУ

И комарите на рояци. Ааааа, щях да забравя..обГъзяват ви от към Букорещко...Хах..

Тя за това цяла България, като чуе за русенец и го отписва моментално... Поне като Букурещ е ваша столица - тъпчете се там, не прииждайте по иначе хубавите български градове, образувайки секти и комплексарски сбирки, където миекайки обяснявате колко си е хубаво на Руси... В Румъния поне няма да ви разбират и ще ви се дразнят по-малко

Справка за поредната комплексарска каста: https://link

Тази "идея" не е русенска, но защо за не си почешеш днес езика, отдавна не си се обаждал Русчо....

Ти си тъпак, завършен при това.

РусиРусев, душко, тъпак. Теб явно са ти отказали мъжки ласки в Русе, че за това те боде толкова

Ах как боли от Русе и русенцииии! Ах, как болииииии!

А Лилето Павловата питахте ли като приказвате и пишете, защото тя има ясни и точни идеи и ще ги изпълни утре вдруги ден.

Хвала на такива Велики Хора. Те живеят в друго измерение, а може би виждат в далечното бъдеще. Да бъде! Алилуя!

Това са транспорти коридори , а пътнико-потока е ширпотреба.Руснаците построиха трасето Салехард-Лабитнанги, по, което само веднаж седмично има пътнически влак, а през останалото време само товари и това е трасе с дължина 650 км изцяло зад северния полярен кръг в областта на вечната зачръзналост и продължават другите участъци.Построено е от Газпром

Ха-ха-ха, по-голяма небивалица надали може да съществува. Тези май бъркат понятията стрела и стрелочник...

Велики! Първо канала Русе - Варна, сега влака-стрела, утре кой знае? А дано, ама едва ли!

Утре - космодрум! Русе ще е център на междугалактическа магистрала! Като ги гледам проститутките по международното са с извънземен произход (може би клингони), така че всичко е готово! Очакваме Лиляна да каже дали ще ни отпуснат средства от вселенските фондове или ще трябва да го изграждаме с пари събрани от жителите на кварталите Тракция и Трите гълъба.

Ами "катарската инвестиция" - магистралата до Истанбул?!

И аз ще мога да бъда консултант за такъв хонорар ,и ти ще можеш нали ,,,

стрела, те обикновена линия немогат да пуснат а за стрела се надяват :)

Последна спирка разпадащия се "Дунав мост". От там пеш до Букурещи.

Петър Диков да вземе да си пие хапчетата редовно, че не си се четат фантасмагории! Имало идеи за това, имало за онова, ама това трасе било изгодно, онова, неподходящо! Гоооолям капацитет! А пари има ли? Няма- То в Северна България едвам се гласят нещата за парички за магистралката Хемус, той скоростен влак му се привижда? Кой да се движи с него- циганите от Котел и Ямбол до Шумен и турците от Шумен и Разград до Истанбул?Ай мерси, за 50 пътника дневно не си струва!

Важно е да се вземе хонорара-другото майната му,,,,